1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Riviera Vista

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Service
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

,

+
Trevlig personal, läget, fina rum, god frukost
-
Bäddmadrasser! Väldigt hårda sängar. Pingisbordet var sprucket och bollarna dåliga. Gör mer reklam för att det finns aktivitieter på hotellet, så som vattengympa. Mycket stora portioner på middag. Blir mycket som slängs.

Bekräftad gäst: 2019-01-13


8 av 10

,
Stockhom

+
Bra frukostbufé. Trevlig och god Julmiddag.
-
Städpersonal bör inrapportera fel och brister, vilka bör åtgärdas innan nästa gäst checkar in. Ex. Lösa köksluckor i pentryt. Mycket irriterande.

Bekräftad gäst: 2018-12-29


8 av 10

,

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2018-11-24


7 av 10

Eberhard,
Stockholm

+
-
Legenhetshotell ska ha kokplatta kastrull och brödrost. Inget sådant fanns på rummet

Bekräftad gäst: 2018-10-20


7 av 10

,

+
Läget på vår lägenhet. Personal.
-
Kokplatta i st f mikro. Mjukare madrass. Snygga upp infart. Saknade vissa köksgrejer

Bekräftad gäst: 2018-03-24


9 av 10

,

+
Bra personal o att istort sett allt finns.
-
Sätt upp väggkrokar i sovrummen. Takbelysning i kök. Vattenautomater i gym o reception.

Bekräftad gäst: 2018-03-24


10 av 10

Ann-Mari,

+
Helheten
-

Bekräftad gäst: 2018-03-17


8 av 10

Viktoria,
Åhus

+
Läget.
-
Spa borde det inte få kallas när det bara finns bastu, snarare relaxavdelning.

Bekräftad gäst: 2018-02-25


10 av 10

Siv,
Trollhättan

+
rent,lugnt gott om utrymmen,trevlig personal
-
lakans byte 1 gång,när man är en vecka.

Bekräftad gäst: 2018-02-03


10 av 10

Per,
Örebro

+
Utsikten från balkongerna är magisk under hela dagen och kvällen
-
Låt ingen bo i rum 2005 då kommer ni få problem. Vaknade varje morgon 06.30 när personalen drog en vagn på våningen över.Frukost - eller städpersonal som startade sin dag då

Bekräftad gäst: 2018-01-24


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

301 omdömen
Utmärkt
 
123
Väldigt bra
 
115
Bra
 
44
Mindre bra
 
13
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2019-01-19

Inlägg av PeterS4636

Bra hotel i lugnt läge

Ett mycket fräscht hotell i ett MYCKET lugnt område. Dock nära med buss till andraorter med mer aktiviteter. Bara några få restauranger på gångavstånd. Bra poolområde och hiss direkt ner till stranden . Mycket bekvämt

 
2019-01-05

Inlägg av AsaBH Stockholm, Sverige

Fint och mycket stort rum i ett lite för lugnt område.

Vi hade en tre sovrumslägenhet med utsikt över havet och stranden. Lägenheterna är stora och fräscha. Vi hade 2 badrum och en extra toalett. Mkt bra för sju pers. Det finns inte något direkt att göra i playa del cura så bil är ett måste. Väldigt mkt regler hit och dit på hotellet om handdukar mm som kostar 2,5 euro att byta ut etc. Frukosten är superbra. Middag får betyg godkänt. Vissa av lägenheterna är privatägda vilket ger en blandning av gäster.

 
2018-12-07

Inlägg av Lars A Sverige

Trevligt hotell i lugnt och fint läge i Playa del Cura

Vi blev positivt överraskad av hotellet som verkligen matchade det vi sökte: Att lämna det kalla och mörka svenska klimatet för att i lugn och ro få koppla av med sol och värme. Rummen var enkla men helt ok och hotellets stora soldäck med utsikt över bukten och havet inbjöd till avkoppling i solstolen. God mat och bra service i restaurangen till ett rimligt pris om man som vi valt halvpension (1600:-/vecka).

 
2018-03-06

Inlägg av Stay759383

Stiligt hotell med god service

Rent och snyggt, stiliga rum och bra mat. Poolområdet trevligt och passar hela familjen (barn i skolålder). Överlag lung och skön stämmning. Den enda nackdelarna läget, litet med andra restauranger i närheten. WiFi var gratis bara i aulan och fungerade mycket dåligt.

 
2018-02-10

Inlägg av Sirvaas

Hit kommer vi gärna igen

Ett bra och fräscht hotell med direkt anslutning till stranden via en hiss. God frukost som gjorde att man stod sig till middagen. Cyklar finns att hyra och ett Spa som man kan utnyttja om överskottsenergin skulle infinna sig. Det finns inte så värst många restauranger i närheten av hotellet men Puerto Rico ligger på bekvämt taxiavstånd om man vill ha ett större utval. Poolområdet på hotellet var helt ok, rent och snyggt med en fantastisk utsikt mot havet. Städningen av rummet var bra (städning sker ej torsdagar och söndagar). Sammanfattningsvis får hotellet höga poäng men det finns alltid en förbättringspotential. Det fanns endast två stolar på balkongen trots att lägenheten var menad för fyra personer, för aircondition på rummet vill man ha extra betalt, detsamma gäller kassaskåpet och wi-fi. Lite dumsnålt kan man ju tycka. Vårt rum hade också en lukt av insektsmedel och det är väl för att förhindra kackerlackor i lägenheterna.