Maspalomas Resort by Dunas

apollo mondo family

Maspalomas Resort by Dunas är det senaste i raden av populära Apollo Mondo Family-hotell. Här finns plats för den stora familjen i de rymliga lägenheterna, och All Inclusive inkluderat i priset. Och som alltid på våra Apollo Mondo Family finns så klart Club Polly & Mino, Swim School by Apollo, gruppträning och ett härligt Mondo Café med terrass!

Travelife-certifierat hotell

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Tvårumslägenheter för 1-4 personer, varav 1 barn. Trerumslägenheter för 3-6 personer, vara 1 barn. Fyrarumslägenheter för 4-8 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2377 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 1,7 km
Till centrum: 1,1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Välkommen till Maspalomas Resort by Dunas, ett hotell i typisk kanarisk stil med mindre byggnader utspridda i frodig grönska. Här råder en hemtrevlig och avslappnad stämning och personalen kommer ta god hand om dig och förvandla semestern till kära minnen.

Poolområde och strand
I hotellets lummiga trädgård finns två poolområden, ett med en pool och en separat barnpool och ett med en pool med barnsektion. Det finns också en splashpool, Duni Park, för de yngsta barnen. Poolerna är uppvärmda till minst 24 grader vintertid men pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Solstolar, parasoller och handdukar finns att låna. Poolbar. Sandstranden i Maspalomas ligger en bit bort men hotellet har busservice dit fyra gånger om dagen. På stranden finns solstolar och parasoller att hyra.

Restaurang
I hotellets restaurang dukas buffé upp till såväl frukost som lunch och middag. Bufféerna är omfattande och variationen och kvaliteten på maten kommer locka dig att prova olika smaker varje dag. Poolbaren The Corner serverar inte bara favoritdryckerna, glass, smörgåsar, pizza, hamburgare och pommes frittes pockar också på din uppmärksamhet. Här finns också eftermiddagsfika varje dag och kvällstid dubblerar den som grillrestaurang flera kvällar i veckan.

Baristakaffe på Mondo Café
kaffe- och juicebaren Mondo Café kan du köpa cappuccino, espresso, specialkaffe, flera olika sorters nypressade juicer, lokala bakverk och glass med tillbehör – allt av högsta kvalitet! Caféet är beläget på hotellets takterrass, men perfekt plats att njuta av vackra solnedgångar.

Barnklubb och simskola
Apollos egen barnklubb Club Polly & Mino erbjuder ett brett aktivitetsprogram sex dagar i veckan. Kloka och busiga Polly & Mino är barnens favoriter som dyker upp lite varstans på hotellet. Du kan också överraska barnen genom att boka ett besök på rummet av våra charmiga vänner! Här kan du läsa mer om Polly & Mino. Förena nytta med nöje och utveckla barnens simkunskaper på Apollos egen simskola, Swim School by Apollo. Våra instruktörer är utbildade och lär barnen att ta simmärken som Baddaren och Simborgarmärket.

Gym och gruppträning
Som på alla Apollo Mondo Family-hotell erbjuds gruppträning med skandinavisktalande instruktörer. Ett mindre gym för egen träning finns också.

Övrigt
Kostnadsfritt wifi. Välsorterad minimarket finns på hotellet. Promenadavstånd till sanddynerna, shopping och till golfbanan. Trafiken runt hotellet samt musik och ljud från hotellets showbar kan uppfattas som störande för vissa lägenheter.

Ingår i Apollo Mondo Family på Maspalomas Resort by Dunas:

 • Wifi
 • Gym
 • Fyra träningspass om dagen
 • Solstolar, parasoller och handdukar
 • Busservice till stranden

Mot avgift:

 • Club Polly & Mino
 • Swim School by Apollo
 • Mondo Café
 • Tvättmaskin och torktumlare

Måltider

Ingår:

Säsongsinformation

Maspalomas Resort by Dunas är ett Apollo Mondo Family-hotell i perioden 21 oktober 2023 - 5 april 2024. Utanför den denna period erbjuds inga konceptaktiviteter som Swim School by Apollo, barnklubben Club Polly & Mino eller träningspass med skandinavisktalande instruktörer.

Apollo Mondo Family
 • Club Polly & Mino för barnen
 • Swim School by Apollo
 • Mondo Food & Beverage
 • Gruppträning och gym ingår
 • Direkttransfer
 • Kostnadsfritt wifi 

Alla hotell, Maspalomas

Cordial Green Golf

Hotell Cordial Green Golf är ett utmärkt val för den som gillar golf. Här bor du nämligen granne med den fina golfbanan i Maspalomas. Koppla av vid poolen efter morgonrundan eller ta hotellets buss till stranden. De ljusa etagelägenheterna ligger i trevliga bungalowliknande längor och har alla markterrass.

Canary Garden Club

Bo på familjevänliga Canary Garden Club i lugna, gröna omgivningar. På området finns gott om plats för lek och avkoppling, och det trevliga poolområdet med uppvärmda pooler för stora och små blir snabbt den naturliga samlingspunkten.

Mirador Maspalomas by Dunas

På hotell Mirador Maspalomas by Dunas ingår All Inclusive i priset! Här bor du i bekväma rum med plats för upp till fyra personer och kan välja mellan att njuta av den spanska solen vid hotellets poolområde, eller om du vill hoppa på hotellets gratisbuss som går till och från stranden flera gånger varje dag.

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels är vår senaste oas för avkoppling under den kanariska solen. Här kan vuxna njuta av lugn och ro i rum och områden bara för dem. Och för barnfamiljerna och andra som vill aktivera sig erbjuds aktiviteter på dagarna och underhållning varje kväll.

Vista Oasis

I Sonneland-området, cirka 3 kilometer från centrum av Maspalomas, ligger lägenhetshotellet Vista Oasis. Här kan du koppla av vid det fina poolområdet och du har gångavstånd till restauranger, affärer och barer. Du kan välja mellan att bo i tvårumslägenhet där All Inclusive ingår eller så väljer du att bara köpa till frukost eller halvpension.