Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 601 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
Att vi kunde bo tillsammans, familj 7 pers, i en bungalow även om det blev trångt. Vi möblerade om sängarna så att man kunde öppna garderoberna! Överlag saknades hyllor, krokar o plats för kläder.
-
Svårt att få bord i restaurangen där vi kunde sitta tillsammans. Fick alltid vänta. Bullrig o stökig restaurang. Vi åkte iväg till andra restauranger 4 kvällar. Solstolar saknades. Hotellet hade extra stolar som man kunde hyra! Inte seriöst. Receptionen ovillig hjälpa till med en stor taxi. ”Det är svårt” sa de. När jag ringde själv kom en bil direkt. Ingen servicevilja (med något undantag) hos personal i receptionen. Trist bemötande.

Bekräftad gäst: 2024-04-07


6 av 10

+
Fräscht boende
-
Poolbaren behöver renoveras

Bekräftad gäst: 2024-04-07


5 av 10

+
Rummen, sängar var mycket bra - trevlig miljö med växtlighet.
-
Bemötande av stressad och oengagerad personal - sen frukost ( vi vill äta 06 ) sena tider för poolen - vi vill kunna simma innan barnfamiljerna vaknar

Bekräftad gäst: 2024-03-31


9 av 10

+
Maten bungalows personal. Apollos barnpaket och barnklubb var suveränt bra.
-
För lite solstolar vid poolen och de regler de hade för handdukar efterföljdes ej. Poolen kunde gott öppna före kl 10. Barnfamiljer uppe betydligt tidigare så svårt hålla dem därifrån. Mer kaffeautomater och vattenautomater. SAMT att Apollo i sig MÅSTE i sin info om hotellet gå ut med deras förbud angående all rökförbud som fanns. Vi var 5 vuxna varav 3 rökare och det var tillåtet vid entrén att röka, där fanns fyra solar och inget tak samt att man fick röka vid sin bungalow, där oxå utan tak. Fanns inget ställe där vi kunde sitta och ta en drink och en cigarett och samtidigt ha skydd för regn. Riktigt dåligt gjort av Apollo att inte upplysa om detta så man kan få göra ett eget val. Vi är helt införstådda med att det även finns helt rökfria hotell men de kommer aldrig få besök av oss. Men vi fick ju ändå sitta utanför vårt boende och hade vi inte fått detta så hade en anmälan gjorts direkt på falsk marknadsföring. Så ändra på upplysning angående detta.

Bekräftad gäst: 2024-03-31


7 av 10

+
Personal
-
All inklusive var sådär. Sängerna är väldigt hårda.

Bekräftad gäst: 2024-03-31


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-03-31


8 av 10

+
Stille, vennlig betjening.
-
Vi fant en kakerlakk med engang vi åpnet rommet

Bekräftad gäst: 2024-03-31


7 av 10

+
Läget, personalen
-
Inte så fräsch toalett:spruckna kakel och klinkers, väldigt trångt vid poolerna- svårt att få plats.

Bekräftad gäst: 2024-03-31


7 av 10

+
Närheten till allt på området och att barnen snabbt bekantade sig med faciliteterna.
-
Finns upprustningsbehov av bostäderna och de behöver få hjälp av kockar för att få bort gatukökskänslan.

Bekräftad gäst: 2024-03-31


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-03-31


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

2639 omdömen
Utmärkt
 
1142
Väldigt bra
 
957
Bra
 
335
Mindre bra
 
114
Underkänt
 
91

5 senaste omdömen

2024-02-16

av dado h

Super nöjd!

Supertrevlig personal men tyvärr ganska slitna rum, dock fortfarande värdigt fräscht och rent. Maten var kanon god dock så är matsalen lite högljutt. Gratis bussar till stranden är ett stort plus dock var bussarna slitna med.... almänt nedgånget men ändå fräscht! MVH Dado

 
2024-01-31

av Linda K

Great animation!

Hotellets animation är kanon. Mycket olika aktiviteter som barnen i olika åldrar samt vuxna tycker är roligt! Allt är positivt förutom sängarna, dom är en katastrof 🤦‍♀️ Mycket trevlig och hjälpsam personal. Lunch i poolbaren är är toppen!

 
2024-01-26

av malin k Lysekil, Sverige

Prisvärt och helt okey.

Till ett kanonpris bokade vi all inc på Dunas resort. Det är motsvarande beskrivning. Man bor i bra städade bungalows som har några år på nacken. Inget som stör. Sängarna är som britsar men vad gör det när man är helt slut efter en dag vid poolen. Barnklubbar och aktivitetsgrupperna är kanoners! Kommer och hämtar kidsen från en när man ligger och steker vid poolen, för Uno, ludo volleyboll eller liknande. Det är vad man betalar för och maten och drinkarna är så att säga av all inclusive standard. Man erbjuds 2 tillfällen i grillrestaurangen. Där var maten mer än ok. Summa. 6/10.

 
2023-12-29

av Anna K

Supertrevligt hotell

Ett suveränt hotell som vi gärna kommer tillbaka till. Separata små bungalows med trevliga promenadvägar mellan, fint område med uppvärmd stor pool, trevlig personal och suverän glassbar till barnen. Helt ok mat och bra utbud i dryckesbaren. En snabb promenad till stranden eller gratis bussar som hotellet står för. Super på alla sätt

 
2023-12-05

av Trip815056

God mat, fina bungalows, sköna sängar och barnen hade jätteroligt

Vi var nyss på maspalomas resort by dunas i en vecka. Vi har haft det superbra. Det var välskött, mysigt och trevlig personal, ett extra tack till José som är badvakt där. Barnen uppskattade hans vänliga och skojiga bemötande. (Det gjorde vi vuxna också). Vi hade all inklusive och åt dom flesta måltiderna där. Dom hade ett stort utbud att välja ifrån på buffén och man gick aldrig därifrån hungrig. Viss mat kunde vara smaklös men då räckte det med att salta. Jag var faktiskt lite orolig över att vi inte skulle tycka om maten på hotellet men om andra hotell håller samma standard som det här hotellet så är det ingen fara. Tyvärr så var vi inte lika imponerade av ala carte maten. Hamburgaren som barnen tog va torr, biff entrecote som vi åt liknade mera fläsk än biff. Tur att man bara fick ta den en gång per resetillfälle 😉 Vi skulle inte tveka en sekund att boka detta hotell igen om vi åker till gran canaria. Tack för en väldigt minnesvärd resa!