Fyrarumslägenhet

Fyrarumslägenhet med markterrass. Tre sovrum och kombinerat vardagsrum/minikök. Två enkelsängar i varje sovrum. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kylskåp, liten frys, kokplattor, mikrovågsugn, kaffemaskin, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Två badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 89 kvadratmeter.
Antal personer: 4-7 personer/4-8 personer, varav 2 barn.

Svit

Svit med markterrass. Ett sovrum med två enkelsängar och ett vardagsrum med möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Litet kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Från sviterna till barnklubben, simskolan, träningen och poolen är det bara några minuters promenad genom hotellområdet. All mat och dryck serveras på Maspalomas Resort by Dunas.

Rumsstorlek: ca 48 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Trerumslägenhet med 3 ord. bäddar

Trerumslägenhet med markterrass. Två sovrum och kombinerat vardagsrum/minikök. Två enkelsängar i varje sovrum. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kylskåp, liten frys, kokplattor, mikrovågsugn, kaffemaskin, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 63 kvadratmeter.
Antal personer: 3-5 personer/3-6 personer, varav 2 barn.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med markterrass, vissa med poolutsikt. Sovrum och kombinerat vardagsrum/minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kylskåp. liten frys, kokplattor, mikrovågsugn, kaffemaskin, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.