1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Parga Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Linda,
Göteborg

+
Närheten till pool och hav. Vackert område med grönska. Vi är helnöjda!
-
krokar att hänga upp sina kläder på i rummet. Blev väldigt blött i badrummet vid dusch. Ser över nattduksbordet i rum 171 (knoppen). Öppna gärna gymet något tidigare.. 07:30?

Bekräftad gäst: 2019-07-12


10 av 10

Lars,
Uppsala

+
Rent och fräscht, fantastisk trädgård och växtlighet. Nära till stranden Valtos Beach och bra kommunikationer med båtarna in till Parga stad.
-
Bättre gym, med maskiner. En enklare meny för strandlunch med lite lägre pris + bättre pris på solsängar(borde ingå till hotellets gäster).

Bekräftad gäst: 2019-07-12


9 av 10

Ulrika,
Stockholm

+
Läget vid havet, mysig restaurang, fina små låga hus, grönskan, trevlig personal, flera fina poolområden. Lugnt.
-
Städningen i rummet kunde vara lite bättre.

Bekräftad gäst: 2019-07-12


10 av 10

Rva,
Täby

+
Fint lugnt område
-
Vi fick byta rum - det vi ursprungligen fått hade en pytteliten balkong - men det rum vi fick var kanonbra

Bekräftad gäst: 2019-07-12


10 av 10

Amanda,
Kungsbacka

+
-
Litet minus med tanke på att det är ett Apollo hotell var att det inte fanns källsortering. Främst plast, borde funnits på både rum och allmänna ytor med tanke på em plastkonsumtion det är i landet med bla vattenflaskor. Även om inte Grekland kommit lika långt som Sverige i miljöfrågan kanske Apollo kan vara en förebild i detta :)

Bekräftad gäst: 2019-07-08


10 av 10

Ingery,
Stockholm

+
Barnvänligt, nära pooler
-

Bekräftad gäst: 2019-07-01


8 av 10

Hanna,
Stockholm

+
Den fantastiska trädgården med alla pooler, och närheten till havet, att äta frukost med utsikt.
-
Mer aktivt miljöarbete med ex sopsortering på rummen och stranden. Vore schysstare med gratis solstolar för dem som betalar för halvpension eller alla boende. Det var en mycket brysk herre som ansvarade för stolarna. Ytterligare damtoalett, en enda på hela området!

Bekräftad gäst: 2019-07-01


7 av 10

Eva-Marie ,
Nässjö

+
Läget nära strand, vi som gillar att röra på oss tyckte det var skön promenad in till byn även om det var en rejäl stigning.
-
Fler solstolar vid poolerna. Helt omöjligt att få plats vid poolen om inte ditt rum låg i anslutning till poolerna. Dyra solstolar på hotellets stranremsa. Vi gick lite åt sidan och betalade 3 euro mindre per dag. Ibland städade de väldigt sent på vårt rum så det krockade med när vi kom från stranden. Saknade kylskåp på rummet, fanns i och för sig välfylld minibar men ibland vill man ju ha lite eget!

Bekräftad gäst: 2019-07-01


9 av 10

BrittMarie,
Lund

+
Vackert område med mycket grönska mellan husen, barnvänligt, simskola, god mat och service.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-01


10 av 10

Lena,
Stockholm

+
Mysigt med lummig trädgård, supertrevlig personal som alltid frågade om de kunde hjälpa till!
-
Låt dem ta över er roll på informationsmöten då ni (er personal) inte sålde in varken hotellet eller stället!! De hade gjort det mycket bättre!

Bekräftad gäst: 2019-06-28


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

459 omdömen
Utmärkt
 
252
Väldigt bra
 
151
Bra
 
42
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2019-04-13

Inlägg av yvonne F Sköndal

semester ort

Mysigt.varmt.mysiga krogar.fin natur.fina badstränder.Närheten till allt .Barnvänligt.men inte så handikappvänligt. Mycket trappor .Det hotell vi bodde på va rent å fint,trevlig personal.Missa inte denna plats.

 
2018-09-08

Inlägg av 155carolinen Helsingborg, Sverige

Vacker omgivning och hjälpsam personal

Vi bodde en vecka på Parga Beach resort i augusti. Vårt rum låg på bottenvåningen och vi hade en liten altan utanför. Rummet var fräscht, men lite slitet. Bra med städning varje dag! Omgivningarna är otroligt vackra, men frukt och grönsaker som växer överallt. Resorten är välskött och poolerna ligger inbäddade i grönskan. Restaurangen var helt ok, framför allt var personalen helt fantastisk! Vi fick ett väldigt fint bemötande och väldigt mycket hjälp med vår lille son. Tack! Jag skulle absolut åka hit igen, framför allt med barn!

 
2018-08-28

Inlägg av charlottah431 Karlskrona, Sverige

Trevlig trädgård - tråkig restaurang

Rummet kändes rent och fräscht, men med lite slitage på sina ställen. Hotellet består av flera hus som ligger utspridda i en grönskande trädgård. Vi hade oliver, lime, granatäpplen och fikon på terassen. Det som får mig att välja ett annat hotell nästa gång är restaurangen. Frukostbuffén var stor, men jag hittade ändå inget som jag gillade och det var stökigt - stundvis även i vuxenhörnan. Även övrig tid fann jag restaurangens meny oinspirerande och atmosfären allt annat än avslappnande. Promenaden in till stan var ansträngande i värmen, men den var oftast ganska trevlig ändå.

 
2018-06-24

Inlägg av Lasse H

Trevligt hotell

Ett trevligt och fint hotell med en otroligt fin trädgård som sträcker sig mellan alla de små byggnaderna. Allmänt god service och fina rum. Känns som inget rum har en riktigt dålig placering mot bakgård eller väg vilket många andra hotell har. Hotellet har tre lite mindre men trevliga poolområden Hotellets restaurang Thalassas rekommenderas. Hade halvpension och vi(9 pers, 2 till 42 år) tröttnade inte på maten under veckan. Bordservering med möjlighet till fyra rätter om man vill och orkar. Ingen tradig och smaklös buffe som många andra hotell kör med.

 
2018-05-29

Inlägg av maga_405 Side

Fantastiskt läge

Rena stora rum på stranden. Vackra omgivningar m lummig trädgård. Tyvärr upplevde vi att allt var fuktigt, kläder o sängkläder. Handdukar o badkläder torkade inte över natten. Tidningar krullade sig osv. Kändes inget kul. Dyrt på restaurangen. Dyra solsängar men gratis 20 m bort om man tog ngt från restaurangen. En lång brant backe/ höga åsnetrappor in till Parga. Runt hotellet några små supermarkets o inne bland gatorna en bra restaurang. Vänlig personal. Frukosten såg fin ut men precis samma saker varje dag, dåligt på ett så stort hotell. Är man medveten om allt detta är det ett fantastiskt ställe gjort för avkopplande dagar