1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Parga Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Urban,
Sthlm

+
Bra frukost! Stranden
-
Titta över restaurang, går inte att konkurrera m de som ligger "uppe på toppen". De har alla bättre mat, bättre service, trevligare personal och bättre priser.

Bekräftad gäst: 2018-10-08


6 av 10

Marina,
Visby

+
Läget till strand, fin omgivning och grönt
-
Restaurangen behöver gå en kurs i service, de vände sig om å pratade med sina kollegor efter en fråga iatället för att besvara frågan.

Bekräftad gäst: 2018-10-08


8 av 10

Gitte,
Nykvarn

+
rent och fint
-
fler solsängar på området om man inte vill ligga på stranden och betala för solsängarna, han som tog betalt var inte trevlig alls:( ganska burdus och otrevlig

Bekräftad gäst: 2018-10-01


9 av 10

Llinus,
Kramfors

+
Den lummiga trädgården, närheten till stranden, den härliga restaurangen, uteplats till rummet
-
Varmare vatten i poolerna. Kändes ibland kallare än i havet.

Bekräftad gäst: 2018-10-01


10 av 10

Hans,
Östergarn

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2018-10-01


10 av 10

Gunilla,
Borås

+
Att det var småhus, kändes som man bodde i en botanisk trädgård. Så vackert
-
Kommer inte på något

Bekräftad gäst: 2018-10-01


8 av 10

Åsa,
Göteborg

+
Trädgården Stilen
-
Mer barnanpassade pooler Sakande stolar på uteplatsen då vi var 4 i rummet Kalla pooler

Bekräftad gäst: 2018-10-01


9 av 10

,

+
Vacker omgivning, väl omskött och nära till allt.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-01


10 av 10

Kerstin,
Nybro

+
Mycket trevlig personal, nära till strand, underbar växtlighet Avsides men ändå central känsla, fräscha rum, professionell underhållning varje kväll
-
..?

Bekräftad gäst: 2018-10-01


9 av 10

Annika,
Stockholm

+
Läget , personalen
-
Kylskåp på rummet

Bekräftad gäst: 2018-09-24


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

440 omdömen
Utmärkt
 
241
Väldigt bra
 
145
Bra
 
41
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2019-04-13

Inlägg av yvonne F Sköndal

semester ort

Mysigt.varmt.mysiga krogar.fin natur.fina badstränder.Närheten till allt .Barnvänligt.men inte så handikappvänligt. Mycket trappor .Det hotell vi bodde på va rent å fint,trevlig personal.Missa inte denna plats.

 
2018-09-08

Inlägg av 155carolinen Helsingborg, Sverige

Vacker omgivning och hjälpsam personal

Vi bodde en vecka på Parga Beach resort i augusti. Vårt rum låg på bottenvåningen och vi hade en liten altan utanför. Rummet var fräscht, men lite slitet. Bra med städning varje dag! Omgivningarna är otroligt vackra, men frukt och grönsaker som växer överallt. Resorten är välskött och poolerna ligger inbäddade i grönskan. Restaurangen var helt ok, framför allt var personalen helt fantastisk! Vi fick ett väldigt fint bemötande och väldigt mycket hjälp med vår lille son. Tack! Jag skulle absolut åka hit igen, framför allt med barn!

 
2018-08-28

Inlägg av charlottah431 Karlskrona, Sverige

Trevlig trädgård - tråkig restaurang

Rummet kändes rent och fräscht, men med lite slitage på sina ställen. Hotellet består av flera hus som ligger utspridda i en grönskande trädgård. Vi hade oliver, lime, granatäpplen och fikon på terassen. Det som får mig att välja ett annat hotell nästa gång är restaurangen. Frukostbuffén var stor, men jag hittade ändå inget som jag gillade och det var stökigt - stundvis även i vuxenhörnan. Även övrig tid fann jag restaurangens meny oinspirerande och atmosfären allt annat än avslappnande. Promenaden in till stan var ansträngande i värmen, men den var oftast ganska trevlig ändå.

 
2018-06-24

Inlägg av Lasse H

Trevligt hotell

Ett trevligt och fint hotell med en otroligt fin trädgård som sträcker sig mellan alla de små byggnaderna. Allmänt god service och fina rum. Känns som inget rum har en riktigt dålig placering mot bakgård eller väg vilket många andra hotell har. Hotellet har tre lite mindre men trevliga poolområden Hotellets restaurang Thalassas rekommenderas. Hade halvpension och vi(9 pers, 2 till 42 år) tröttnade inte på maten under veckan. Bordservering med möjlighet till fyra rätter om man vill och orkar. Ingen tradig och smaklös buffe som många andra hotell kör med.

 
2018-05-29

Inlägg av maga_405 Side

Fantastiskt läge

Rena stora rum på stranden. Vackra omgivningar m lummig trädgård. Tyvärr upplevde vi att allt var fuktigt, kläder o sängkläder. Handdukar o badkläder torkade inte över natten. Tidningar krullade sig osv. Kändes inget kul. Dyrt på restaurangen. Dyra solsängar men gratis 20 m bort om man tog ngt från restaurangen. En lång brant backe/ höga åsnetrappor in till Parga. Runt hotellet några små supermarkets o inne bland gatorna en bra restaurang. Vänlig personal. Frukosten såg fin ut men precis samma saker varje dag, dåligt på ett så stort hotell. Är man medveten om allt detta är det ett fantastiskt ställe gjort för avkopplande dagar