Kundomdömen om Parga Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 693 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Charlott ,
Stockholm

+
Personalen o lugnet. Grönskan
-
Solstolarna på stranden ska ingå i priset för hotellet

Bekräftad gäst: 2019-10-08


10 av 10

Ina,
Göteborg

+
Rent och fint. Luktade gott om handdukar och i omgivningarna.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-07


7 av 10

,

+
Läget vid stranden.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-07


8 av 10

Pernilla,
Stenungsund

+
Läget
-
Lekyta för barn i restaurang Bättre mat

Bekräftad gäst: 2019-10-07


4 av 10

Rebecka ,
Virserum

+
Läget vid stranden
-
Svartmögel i badrummet, fick inte byta rum för det var fullbokat. Luktade instängt och fuktigt på rummet och träd som blockerade kvällssolen

Bekräftad gäst: 2019-10-07


10 av 10

Vivianne,
Kisa

+
Trädgården med alla gamla olivträd. Lugnet utan störande trafik. Läget vid stranden. Gångavstånd in till gamla staden Parga.
-
Att inte behöva checka ut kl 11.00, vid kvällsflygen till Köpenhamn. då det oftast är möjligt att städa rummet senare. Alternativt att flera får dela ett rum under EM. (Ska ingå ej debiteras)

Bekräftad gäst: 2019-10-05


10 av 10

Fredrik,
Båstad

+
Trevlig personal. Barnvänligt.
-
Kan laga taket på balkongen på rum 218. Läckte ordentligt när det regnade en av dagarna.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


9 av 10

Annik,
Stockhoom

+
Läget, personalen på hotellet och lugnet det blir med flera olika poolområden.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-04


10 av 10

Kristina,
Söderhamn

+
Läget och service
-
Rummen saknar mer belysning, inget i taket tex.

Bekräftad gäst: 2019-10-04


9 av 10

Solveig,
Göteborg

+
Läget. Närheten till havet. Den goda frukosten.Den vackra omgivningen.Möjlighet att träna på gym.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

511 omdömen
Utmärkt
 
287
Väldigt bra
 
162
Bra
 
46
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
8

5 senaste omdömen

2019-08-28

Inlägg av Alf L

Perfekt atmosfär.

Hur fina och mysiga rum som helst. Området är mycket trivsamt och grönt, med mindre pooler utplacerade och mycket nära havet och stranden. Personalen mycket tillmötesgående och serviceinriktade, man möts alltid av ett leende och "kalimera". Hotellets restaurang ligger perfekt i anslutning till stranden och havet, den utsikten vid våra måltider är oslagbar. Hotellet ligger dessutom nära både natur som den trivsamma och mysiga staden Parga, med sina gränder och butiker/restauranger, som rekommenderas att göra flera besök i.

 
2019-08-28

Inlägg av Rodi65 Stockholm, Sverige

Ljuvlig resort!!!

Fantastisk resort med flera pooler, gym, restauranger utan att vara ett komplex med flera våningar och skramliga frukostmatsalar! Här känns det mer som ett mysigt kvarter med lummig trädgård och låga byggnader. Ljuvligt! Den grekiska kvällen är dock en flopp som ska undvikas - dålig mat och långtråkigt!

 
2019-08-08

Inlägg av Danielgbj93

Perfekt

Finns inget att gnälla på allt va så perfekt! Gillar verkligen deras app, kunde ligga i solstolen och beställa ner dryck eller något att äta 😊 Om man tröttnar på solstolen finns det mycket annat man kan hitta på z

 
2019-07-17

Inlägg av Frijoh

Jättebra hotell!

Fantastiskt läge vid stranden! Halvpension jättegod. Restaurang vid vattnet med underbar utsikt. Inte så stora pooler, istället flera utspridda på resorten. Inget komplex utan små tvåvåningshus i välskött trädgård. Bra bad i klart vatten.

 
2019-07-15

Inlägg av Pär L

Lysande hotel med mycket bra service!

Vi hade halvpension. Bra frukost och en alldeles utmärkt middag. Förrätt, huvudrätt och en bra efterrätt. Vi upplevde maten som alldeles lysande och mycket omväxlande. Toppbetyg👍 Personal som var extremt trevlig och hjälpsam. Mycket trevliga omgivningar på området med fantastiska träd, buskar och blommor. Mycket välskött. Bra städning. Strandhanddukar. Välskött strand. Billig taxibåt till Parga 2,5€ eller taxi 5€. Bordtennis inomhus skulle varit bättre ute. Du måste vara på stranden med handduk 07.00 om du vill ha en solstol direkt vid vattnet.