Rumstyper på Radisson Blu Beach Resort Milatos

Deluxerum

De helvita deluxerummen, som av hotellet kallas för Pure White room, har en dubbelsäng eller två separata sängar och möjlighet till en extrabädd i bäddsoffa. Kaffe- och tefaciliteter samt minibar. Innehållet i minibaren ingår vid ankomst, men vill du ha påfyllning är det mot tillägg. Satellit-tv och telefon. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Öppen planlösning mellan rum och badrum. Badrock och tofflor. Hårtork. Separat dusch och separat wc. Städning 7 ggr/vecka. Balkong eller terrass.
Rumsstorlek: ca 36 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum

De klassiskt inredda dubbelrummen har en dubbelsäng eller två separata sängar och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Kaffe- och tefaciliteter samt minibar. Innehållet i minibaren ingår vid ankomst, men vill du ha påfyllning är det mot tillägg. Satellit-tv och telefon. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Badkar och separat dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Balkong eller terrass.
Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer, varav 1 barn.

Familjerum

Familjerummen har en dubbelsäng eller två separata sängar och möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Kaffe- och tefaciliteter samt minibar. Innehållet i minibaren ingår vid ankomst, men vill du ha påfyllning är det mot tillägg. Satellit-tv och telefon. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Badkar och separat dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Balkong eller terrass.
Rumsstorlek: ca 52 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Superiorrum

Superiorrummen för två personer har direkt utgång till delad pool, medan rummen för upp till tre personer har balkong eller terrass. En dubbelsäng eller två separata sängar och i vissa rum möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Kaffe- och tefaciliteter samt minibar. Innehållet i minibaren ingår vid ankomst, men vill du ha påfyllning är det mot tillägg. Satellit-tv och telefon. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Badkar och separat dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Balkong eller terrass alternativt uteplats med delad pool.
Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer/2-3 personer, varav 1 barn.

Svit

Fina sviter inredda i vitt och blått. En dubbelsäng eller två separata sängar och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Kaffe- och tefaciliteter samt minibar. Innehållet i minibaren ingår vid ankomst, men vill du ha påfyllning är det mot tillägg. Satellit-tv och telefon. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Öppen planlösning mellan rum och badrum (ingen dörr till utrymmet med badkaret). Badrock och tofflor. Hårtork. Badkar och separat dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Balkong eller terrass.
Rumsstorlek: ca 52 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.