Charmig gata i Rethymnon

Instagramvänliga Kreta

Se hit alla Instagram-lovers! Här tipsar vi om Kretas mest Instagramvänliga platser! Fyll din feed med de coolaste och snyggaste bilderna från Kreta

Matala på Kretas sydkust

Häftiga grottor och en charmig liten by med avslappnad atmosfär som på 60-talet invaderades av hippies. Ta en promenad upp mot grottorna och knäpp några bilder, fortsätt sedan ner mot byn för att fylla din feed med bohemiska bilder därifrån. Här finns även flera trevliga barer och restauranger intill stranden. 

 

Boka resa till Kreta

Baja Beach Rethymnon

Vill du fylla din feed med snygga strandbilder, läckra solsängar, trendiga cabanas och charmiga tipitält ska du ta dig till strandklubben Baja Beach i Rethymnon och ta några bilder. Här unnar du dig inte bara under oförglömlig dag i solen - du får också möjlighet att fylla din feed med bilder som kommer göra vilken influencer som helst avundsjuk!

Boka resa till Rethymnon

Gamla stan i Rethymnon

Smala gränder, färgglada marknadsstånd, antika fontäner, valvgångar draperade med bougainvillea och livliga juicebarer, kaféer och butiker som skapar skarpa kontraster med varandra. Hela gamla stan i Rethymnon är Instagramvänlig! Bakom varje hörn väntar en ny och härlig bakgrund eller utsikt, så här är det bara att ha mobilen/kameran redo.

 

Boka resa till Rethymnon

Gamla stan i Chania

Pittoreska gränder, färgglada husfasader, mysiga tavernor och små butiker kantade med vackra bougainvilleas. Hela gamla stan i Chania bjuder på Instagramvänliga guldkorn. Promenera längs med den gamla venetianska hamnen och sväng in på någon av de smala sidogatorna och utforska varje litet hörn, här kommer du garanterat kunna ta massvis med fina bilder som du kan posta i dina sociala medier. Se bara till att ha mobilen laddad och mobilkameran redo! 

Boka resa till Chania

Triopetra på södra Kreta

Den här fantastiska platsen på Kretas sydkust erbjuder inte bara en vacker strand med kristallklart vatten utan också riktigt coola klippformationer, perfekt för den som vill fylla sitt Instagramflöde med fina semesterbilder. Här kan du också passa på att ta en matbit och något kallt att dricka på någon av tavernorna intill stranden. Packa badkläderna och mobilen och gör dig redo för ett besök på en av Kretas bästa stränder!

Boka resa till Kreta

Street art i Heraklion

Heraklion kryllar inte bara av trendiga caféer, barer och restauranger utan även riktigt bra shopping och historiska sevärdheter. Här pryds många av stadens gamla husfasader av både vacker och häftig gatukonst. Om du vill fylla ditt flöde med coola bilder på street art ska du definitivt besöka Heraklion, ta en promenad till området Lakkos där stadens bästa gatukonst finns. Här kan du utforska och strosa runt bland de trånga gatorna med mobilkameran redo i ena handen och en frappé i den andra.   

Boka resa till Kreta

Tips & Inspiration

Se alla våra restips för Kreta, hitta och boka en resa till Kreta eller prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Alla restips för Kreta

Här hittar du våra bästa tips på underbara stränder, de mysigaste restaurangerna, bästa sevärdheterna och mycket mer!

Se alla våra restips för Kreta

Kreta

  • Den största av de grekiska öarna
  • Naturupplevelser och fantastiska stränder
  • Mängder av orter med olika karaktär
Se alla resor till Kreta

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspirerande restips och erbjudanden inför din nästa resa.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här