Kundomdömen om Palazzino Di Corina

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 89 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

Sven,
Trelleborg

+
Läget i gamla stan
-
Mycket stora skillnader på rummen, dåliga förvarings möjligheter.

Bekräftad gäst: 2019-10-12


9 av 10

Kicki,
Nol

+
Det gamla huset och den familjära stämningen.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-06


9 av 10

Ingrid,
Visby

+
Läget och den familjära atmosfären. Trevlig personal som verkligen ville att vi skulle trivas. Återkommer gärna och rekommenderar det till andra.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

Gunilla,
Slite

+
Den familjära stämningen och mycket trevlig personal
-
Man fick gå en bra bit från transferbussen med resväskor, som var mycket svåra att rulla på gatstenarna

Bekräftad gäst: 2019-10-05


10 av 10

Annika,
Malmö

+
Fantastisk service och god mat.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


8 av 10

Monica,
Luleå

+
Litet och gemytligt
-
Tydligare beskrivning på att balkong kan vara ett hålrum mitt i huset.

Bekräftad gäst: 2019-08-31


9 av 10

Michael,
Karlskoga

+
Lagom stort, bra placerat i gamla stan och mycket trevlig personal. (8e året i rad säger allt!). I år hade busstiden för upphämtningen för hemresan tidigarelagts, vilket var min synpunkt på förbättring förra året. MYCKET BRA!!! Det blev inte den stress som varit de senaste två åren.
-
Nej.

Bekräftad gäst: 2019-07-13


7 av 10

Göran ,
Alunda

+
Läget
-
Allmän putsning på detaljer som irriterar. Trasiga möbler, badrum med läkande kranar mm

Bekräftad gäst: 2019-07-06


8 av 10

Kicki,
Nol

+
Att huset är flera hundra år gammalt och att atmosfären är väldigt trevlig.
-
Vid hemresa på kvällen blir man så klart av med sitt rum kl 12. Den toalett som man då är hänvisad till att göra sig iordning i (efter utflykt eller dag på stranden) hade med enkla medel kunnat förbättras; några krokar och en vägghylla t ex. Då slipper man lägga kläder, ställa necessär o d på golvet på en mer eller mindre allmän toalett.

Bekräftad gäst: 2018-10-07


7 av 10

,

+
Läget
-
Bättre frukost

Bekräftad gäst: 2018-10-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

377 omdömen
Utmärkt
 
225
Väldigt bra
 
119
Bra
 
21
Mindre bra
 
11
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2018-08-19

Inlägg av bamsekram Stockholm, Sverige

Mysigt hotell med god mat

Ett trevligt litet hotell med mysiga rum och lite gammalmodoga utan att kännas föråldrade. Liten innergård med en mindre pool för att doppa sig och svalka sig. Trevlig och hjälpsam personal. Aningen sämre frukost, dock en del att välja på. Men inga bra pålägg och omelette var rätt dålig. Ibland var brödet lite torrt. Bra juice och kul med lite olika frukter att välja bland. Riktigt bra restaurang dock, vilket känns lite konstigt med tanke på frukosten. God mat i en härlig uteservering. Drinkar var ok, lite varma (inte skakade i is?). Bra utbud av lokal mat och även standard mat.

 
2017-08-20

Inlägg av Monica H

Lyxigt vuxenhotell

Jag och min make är förundrad över den genuina känslan och servicen. Det är få rum, personalen känner igen en direkt även om du kommer efter gatan. En liten pool där du kan ta ett dopp utan att bli störd eller störas av andra. Stor balkong där du kan sola i avskildhet. Maten i restaurangen är gudomlig! Hit kommer jag gärna år efter år.

 
2017-07-09

Inlägg av Acki2016 Västerås, Sverige

Mysig och trevlig vistelse centralt i Gamla Staden

Charmigt, trevligt mindre hotell med centralt läge. (28 rum) Vi hade ca 25 trappsteg upp till vår våning, stort rum med liten balkong. Mysigt med stenväggar, pelare, takmålningar t.o.m. på toaletten! Minibar och safety box på rummet. Bra badrum. Mycket trevlig personal! Alla pratar engelska. Frukosten var bra, saknar lite starkare kaffe kanske...Skön restaurang utomhus på kvällen, fanns även plats inomhus för måltid, samt bar. Mycket god mat, speciellt moussaka, tzatsiki, wrapped chicken och chicken roll! Hotellets gäster fick rabatt! Liten pool med svalkande vatten! (Tyvärr ingen dusch i närheten). Fin liten innergård att njuta en stund i, med ett glas vin eller en iskaffe och en bra bok! Lite långt att gå till den fina stranden, ca 1,6 km. Massor av shopping och restauranger i närheten! Supermarket fanns också nära, för inköp av vatten bl.a. Jag kommer gärna hit igen!

 
2016-09-02

Inlägg av Leif D

Ett sagoslott

De 59 trappstegen upp till vårt paradis med himmelsäng bubbelbad och bjälkar i taket fick oss att formligen jubla. Deras miljö är avslappnad och personalen helt fantastisk. Missa inte denna pärla i rethymnon för de är värt varje krona.

 
2016-07-27

Inlägg av Andrea D

Mysigt, estetiskt tilltalande hotell i city

Vänlig personal som var noga med att inte vara för "på" och att därmed ge en eget utrymme. Ibland kunde man dock sakna vänliga frågor som "Vad har ni gjort idag?". Jag hade gärna haft lite mer värme i den för övrigt vackert utsmyckade poolen. Nattklubbar intill, men det störde inte oss (26 och 30 år), förutom lite den första natten då man inte var van vid det. Frukosten var okej, men inget utöver det vanliga, hade gärna sett fler saker att välja mellan. Komfortabelt boende och skicklig städning. Läget mitt i stan är suveränt! Trevlig bar och restaurang.