1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Palazzino Di Corina

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Kicki,
Nol

+
Att huset är flera hundra år gammalt och att atmosfären är väldigt trevlig.
-
Vid hemresa på kvällen blir man så klart av med sitt rum kl 12. Den toalett som man då är hänvisad till att göra sig iordning i (efter utflykt eller dag på stranden) hade med enkla medel kunnat förbättras; några krokar och en vägghylla t ex. Då slipper man lägga kläder, ställa necessär o d på golvet på en mer eller mindre allmän toalett.

Bekräftad gäst: 2018-10-07


7 av 10

,

+
Läget
-
Bättre frukost

Bekräftad gäst: 2018-10-06


9 av 10

Margareta,
Uppsala

+
Bra läge charmigt och inte så storskaligt , bra service
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


8 av 10

Maria,
Uppsala

+
Läget och känslan
-
Lite mer variation på frukosten hade inte skadat ACn är centralstyrd och ineffektiv, det blev aldrig bra temp, lite för varmt. vi gav den feedbacken til hotellet vid utcheckning

Bekräftad gäst: 2018-09-15


7 av 10

Margret,
Luleå

+
Centralt
-
Beskrivningen borde varna sådana som har besvär med hjärta-lungor, ledproblem, att det är så många trappor. Vi hade över 40 trappsteg till rummet. Poolen= ingen pool som man badar i, mer av ett trevligt inslag.

Bekräftad gäst: 2018-09-15


10 av 10

,

+
Intimt och med.egen stark karaktär.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-01


10 av 10

A,
Stockholm

+
Vackert hotell med perfekt läge i gamla stan med inredning inspirerad av den venetianska tiden i Rethymnon. Bilderna gör inte hotellet rättvisa! Trevliga, personliga, rena och välutrustade rum. Skön säng. Mycket bra (grekisk) frukostbuffé. Gästvänlig personal! Liten men trevlig innergård med pool. Lugn atmosfär.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-18


9 av 10

Amanda,
Kungsbacka

+
Att man fick badrockar på rummet samt att rummet var stort och luftigt.
-
Större variation på frukosten. Det hade varit bra med en dusch så man kan få tvätta av sig all sand och solkräm efter mina checkat ut men innan man flyger hem när man flyger sent på kvällen som vi gjorde. Svårt att få in en bra värme i duschen, den växlade mellan iskall och brännhet.

Bekräftad gäst: 2018-08-05


9 av 10

Mats,
Gunnebo

+
Bra sängar och bra rum
-

Bekräftad gäst: 2018-08-03


10 av 10

Nina,
Göteborg

+
Servicen och personalen, frukosten samt det mysiga rummet.
-

Bekräftad gäst: 2018-07-22


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

360 omdömen
Utmärkt
 
214
Väldigt bra
 
114
Bra
 
20
Mindre bra
 
11
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2018-08-19

Inlägg av danielaL3028JL Stockholm, Sverige

Mysigt hotell med god mat

Ett trevligt litet hotell med mysiga rum och lite gammalmodoga utan att kännas föråldrade. Liten innergård med en mindre pool för att doppa sig och svalka sig. Trevlig och hjälpsam personal. Aningen sämre frukost, dock en del att välja på. Men inga bra pålägg och omelette var rätt dålig. Ibland var brödet lite torrt. Bra juice och kul med lite olika frukter att välja bland. Riktigt bra restaurang dock, vilket känns lite konstigt med tanke på frukosten. God mat i en härlig uteservering. Drinkar var ok, lite varma (inte skakade i is?). Bra utbud av lokal mat och även standard mat.

 
2017-08-20

Inlägg av Monica H

Lyxigt vuxenhotell

Jag och min make är förundrad över den genuina känslan och servicen. Det är få rum, personalen känner igen en direkt även om du kommer efter gatan. En liten pool där du kan ta ett dopp utan att bli störd eller störas av andra. Stor balkong där du kan sola i avskildhet. Maten i restaurangen är gudomlig! Hit kommer jag gärna år efter år.

 
2017-07-09

Inlägg av Acki2016 Västerås, Sverige

Mysig och trevlig vistelse centralt i Gamla Staden

Charmigt, trevligt mindre hotell med centralt läge. (28 rum) Vi hade ca 25 trappsteg upp till vår våning, stort rum med liten balkong. Mysigt med stenväggar, pelare, takmålningar t.o.m. på toaletten! Minibar och safety box på rummet. Bra badrum. Mycket trevlig personal! Alla pratar engelska. Frukosten var bra, saknar lite starkare kaffe kanske...Skön restaurang utomhus på kvällen, fanns även plats inomhus för måltid, samt bar. Mycket god mat, speciellt moussaka, tzatsiki, wrapped chicken och chicken roll! Hotellets gäster fick rabatt! Liten pool med svalkande vatten! (Tyvärr ingen dusch i närheten). Fin liten innergård att njuta en stund i, med ett glas vin eller en iskaffe och en bra bok! Lite långt att gå till den fina stranden, ca 1,6 km. Massor av shopping och restauranger i närheten! Supermarket fanns också nära, för inköp av vatten bl.a. Jag kommer gärna hit igen!

 
2016-09-02

Inlägg av Leif D

Ett sagoslott

De 59 trappstegen upp till vårt paradis med himmelsäng bubbelbad och bjälkar i taket fick oss att formligen jubla. Deras miljö är avslappnad och personalen helt fantastisk. Missa inte denna pärla i rethymnon för de är värt varje krona.

 
2016-07-27

Inlägg av Andrea D

Mysigt, estetiskt tilltalande hotell i city

Vänlig personal som var noga med att inte vara för "på" och att därmed ge en eget utrymme. Ibland kunde man dock sakna vänliga frågor som "Vad har ni gjort idag?". Jag hade gärna haft lite mer värme i den för övrigt vackert utsmyckade poolen. Nattklubbar intill, men det störde inte oss (26 och 30 år), förutom lite den första natten då man inte var van vid det. Frukosten var okej, men inget utöver det vanliga, hade gärna sett fler saker att välja mellan. Komfortabelt boende och skicklig städning. Läget mitt i stan är suveränt! Trevlig bar och restaurang.