1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Platanias Ariston

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,6 / 10
Städning
 
9,9 / 10
Service
 
9,8 / 10
Faciliteter
 
9,2 / 10
Mat och dryck
 
8,9 / 10
Rum/lägenhet
 
9,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,6 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Hans,
Lindome

+
Läget, personalen, frukosten, barnfritt och småskaligheten
-
Golvbrunn i badrum behövs underhållas även i slutet av säsongen för att minimera lukt.

Bekräftad gäst: 2018-10-28


10 av 10

Birgitta,
Västerås

+
Stora rum och rymlig balkong. Nära till stranden med hotellets egna solstolar. En underbar personal som verkligen bjöd på god service.
-
När vi klev av bussen var det inte lätt att hitta till hotellet. Ingen följde med till receptionen. Ingen belysning i området och skylten kunde ha varit upplyst.

Bekräftad gäst: 2018-10-28


9 av 10

Håkan,
Stockholm

+
Helhetsintrycket. Planteringarna. Allt färdigt och inga pågående byggnationer.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-21


10 av 10

Åsa,
Vellinge

+
Jättemysigt hotell! Kan verkligen rekommenderas .
-

Bekräftad gäst: 2018-10-13


10 av 10

Petra,
Höör

+
Läget, rummet, servicen, personalen!!
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


10 av 10

Niclas,
Ösmo

+
läget,städningen och frukosten
-

Bekräftad gäst: 2018-09-22


10 av 10

,

+
Fantastiskt hotellrum
-

Bekräftad gäst: 2018-09-01


9 av 10

Tomas,
Jokkmokk

+
Servicen
-
Lite längre tid på bubbelpoolen tid då man starta den

Bekräftad gäst: 2018-08-25


10 av 10

Lotta,
Forsheda

+
Allt, läget, personalen, stranden!
-
Missade hotellet när vi släpptes sv. Gick förbi det. Dåligt skyltat.

Bekräftad gäst: 2018-08-19


9 av 10

Stefan,
Lomma

+
Bra läge och lugnt , nära till hav och pool
-
Bättre internet uppkoppling , bra tv utbud men dålig sändning på visa kanaler

Bekräftad gäst: 2018-08-18


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

45 omdömen
Utmärkt
 
41
Väldigt bra
 
4
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-07-28

Inlägg av Matskriften

Trevligt boutique-hotell på stranden

Litet hotell, 12 rum plus en svit. Ligger på stranden - en tvärgata ner från huvudgatan. Modern design, ljusa, trivsamma färger. Rummen är delade i en sovdel, en ”tvättställsdel” och en separat inglasad del med toalett, dusch och badkar. Plus balkong. Öppningsbar glasvägg från rum till balkong. Välfungerande AC. Stort kylskåp - gott att kunna kyla ett sexpack Mythos... Kaffe på rummet via kapselmaskin. Trevligt personligt bemötande vid incheckning och all personal är jättetrevliga och tillmötesgående. Ingen brist på solstolar varken vid pool eller strand, och de är robust byggda i trä. Inte de där veka i rör och vävduk. Eftersom det är 13 rum så finns det alltid så det räcker. Man blir även serverad vattenflaskor i ishink både vid pool och strand (gratis). Strandhanddukar ingår också. Sandbotten, men precis i vattenbrynet är det stenhällar som är halkiga. Det finns en enmeterslucka med sand/grus som alla siktar på för att gå ner och upp. Åkte med Apollo, mycket bra frukost på The Olive Tree ingick. Ligger i direkt anslutning till hotellet och har havsutsikt. Inget jätteutbud, men väldigt gott och fräscht. Kvällsservice med lite personlig touch varje kväll. Två städningar per dag. På minussidan: - Hotellområdet är mycket litet och utanför är det grekisk ruff, har man rum med poolutsikt får man även se en skräpig ödetomt med personalparkeringen från balkongen. - Rummen är mer design än funktion, t ex handfatens vattenfallskranar stänker ner både dig och allt omkring. Ingen hylla eller krokar i duschdelen. - Lite ”utrymmesslösande” inredning. Har bott på liknande typ av hotell på Rhodos och där fick man in en soffgrupp med bord. Hade gått här också om man hade tänkt lite bättre på att nyttja rumsytan. - Har inte med hotellet som sådant att göra, men strax intill västerut finns gott om hundar som börjar skälla tidigt och på andra sidan, östsidan, en (privat?) festvåning där det festades med hög musik någon kväll.

 
2018-06-02

Inlägg av Christer D Sollefteå, Sverige

Bästa hotellet jag bott på!!!

Redan när vi checkade in så förstod vi att vi hamnat på någonting extra. Bubbel vid incheckningen, sedan följde receptionisten med oss till rummet och visade hur allt fungerade👍 På sängen hade vi en rulle med ett handskrivet brev där man hälsade oss välkomna och med lite fakta när frukosten var osv. Vi hade valt med balkong med havsutsikt och det var perfekt, både soluppgång och solnedgång 😎 Rummet hade kingsize säng, badkar och dusch, vi saknade ingenting. Städning två ggr om dagen, det var rent och snyggt överallt! Frukosten på The Olive Tree var också perfekt, jag säger bara omelett med fyllning som görs på beställning, nypressad apelsinjuice, mycket frukt och goda efterrätter. Poolen har 20 solstolar och på stranden finns det 26, det till 13 rum! Det fanns solstolar i överflöd. Vid tolvtiden fick vi vattenflaskor i ishinkar utburna till solstolarna. Min sambo fyllde år under våran vistelse, så vi fick hjälp med bokning på Cosmos och taxi dit. Hon fick även en flaska rödvin och en blomma i present av hotellet. TACK FÖR DET TJEJER! Personalen är verkligen serviceminded och har alltid ett leende på läpparna, de gör allt för att du ska trivas! Jag hade läst att det fanns risk att nattsömnen kunde bli störd av skällande hundar men det märkte inte vi något av. Visst skälldes det men det var under dagtid. Jag är normalt lättväckt men jag sov då hela nätterna. Wifi funkade hela tiden, TV:n halva tiden, iaf de svenska kanalerna men det gjorde inget, var ju inte där för att se TV. Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst, det är lätt när allt är så bra! Rekommenderar verkligen detta!!! I'll be back!

 
2017-10-21

Inlägg av HMPR Göteborg, Sverige

Väldigt fint rum och bra läge

Vi tycker om att bo på barnfria hotell om möjligheten ges, så därför bokade vi detta hotell med rum mot havet med markterass. Rummet är jättefint, fräscht och stort och med stor terass ut mot havet. Poolen är riktigt fin och då det bara finns 13 rum på hotellet var det aldrig problem att få solstolar antingen vid poolen eller stranden. Frukosten serveras på restaurang Olive tree som ligger nästintill. Den består av mycket lokala produkter och det finns mycket att välja på. Städningen och servicen på hotellet är toppen och det finns gratis lånecyklar, gym och hamam. Dessutom kommer personalen med flaskvatten till poolen/stranden vid klockan tolv. Vi hade mer än gärna gett hotellet full pott, men det finns fortfarande förbättrings potential. Tex. så borde möblerna på balkongerna ha möbeltassar för att undvika ett skrapande ljud i tid och otid. En till dörr mellan rummet och ytterdörren skulle skapa ett tystare rum från korridoren (lyhört). Hundgården brevid ger inte den bästa nattsömnen om man vaknar av skällande hundar, vilket vi gjorde varje natt/morgon. Sängen var lite för hård för vår smak, så en tjockare bäddmadrass hade varit toppen. Annars är detta verkligen ett toppen hotell och personalen gör sitt yttersta för att man ska trivas.

 
2017-09-06

Inlägg av Fredrik P

Bästa någonsin!

Exakt vad vi sökte! Lugnt och skönt med en service utöver det vanliga. Personalen är otroligt trevlig och hjälpsam och rummen är kanonfina! Hotellets samarbete med restaurang The Olive Tree är också fantastiskt. Ring från rummet eller tryck på en knapp vid poolen/stranden för att beställa och beställningen levereras till solstolen eller rummet. Frukosten är fantastisk med bra variation och alltid färskpressad juice. Vi rekommenderar starkt detta hotell!

 
2017-07-18

Inlägg av maddis5625

Madeleine

Detta hotell är FANTASTISKT!!! Ett av de bästa hotell vi någonsin bott på! Personalen är oerhört serviceinriktade och omtänksamma, rummen städas 2 gånger om dagen till perfektion, läget direkt vid stranden är oslagbart och man har alltid en solstol då stranden är hotellets och personalen har superkoll på sina gäster och är snabba med att säga till om någon icke-gäst försöker ta några solstolar, man blir servad med vattenflaskor på stranden och strandhanddukar finns att tillgå. Även poolområdet är perfekt, lugnt och skönt! Jag kan egentligen fortsätta hylla detta hotell hur mycket som helst...Det är ÄNNU bättre än vad det först verkar och kan ge de varmaste rekommendationer om man vill ha en riktigt skön och lyxig semester med det lilla extra! Kommer definitivt att besöka Ariston igen!