1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Minoa Palace Resort & Spa

  • Hög kundnöjdhet
  • Nära stranden
  • Boka rum med privat pool

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Strandnära lyxhotell, vackert omgivet av hav och berg. Här väntar facilitetsrikedom och service utöver det vanliga. Poolområdet lämnar ingen besviken, men att bo i ett rum med privat pool slår nog ändå det mesta. Maten är god och varierad – vad sägs om kretensisk mat med havsvy eller en à la carte-meny utformad av en prisbelönt kock?


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer. Dubbelrum i bungalow, i trädgård för 2-4 personer, varav 1 barn. Större dubbelrum (i Imperialbyggnaden) för 2-3 personer över 12 år. Dubbelrum med privat pool för 2-3 personer. Enkelrum för 1 person. Kampanjrum för 2 personer.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Trevlig och bra personal.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1214 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 700 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Ett fräscht förstklassigt hotell som är beläget i utkanten av turistpärlan Platanias. Hotellet har ett stort och fint poolområde med fyra pooler samt separat barnpool. Gratis solstolar och parasoller. Inomhuspool och jacuzzi.

Hotellet består av två delar som separeras av en bilväg. Huvudbyggnaden och Imperialbyggnaden förbinds med en bro. Imerialbyggnaden är närmast stranden. Gästerna erbjuds många faciliteter som exempelvis room service och sällskapsrum med tv. Det finns också flera restauranger och barer. I restaurangerna krävs vårdad klädsel (långbyxor för män). Frukost äter man på restaurangen i den byggnad som man bor i, övriga måltider kan man äta i den restaurang man själv väljer. Snackbar.

Lekplats. Barnklubb i hotellets regi för barn 4-12 år. Juvelerare och frisör. Spa, massage och behandlingar mot avgift (spaavdelningen välkomnar gäster över 16 år). Jacuzzi och bastu mot avgift. Gym, tennis, fotboll och bordtennis. Livemusik två kvällar i veckan. Gratis wifi på hela hotellområdet. Barnvaktsservice vid förfrågan och mot avgift. Tvättservice mot avgift. Nivåskillnader. Genomfartstrafik. Avståndet till stranden varierar 0-200 meter beroende på var på hotellet man bor. I Platanias finns ett stort utbud av restauranger, barer och affärer.

Måltider

Frukostbuffé. Hel- eller halvpension mot tillägg.

Bra att veta

Hotellets båda byggnader förbinds med en gångbro över vägen. På strandsidan ligger Imperialbyggnaden och på andra sidan vägen ligger huvudbyggnaden.

Letar du efter konferenslokal?
Minoa Palace Resort & Spa är ett av våra utvalda konferenshotell. Här finns rum för grupper från 30 till 1 600 deltagare. Se mer och boka konferens här.