Rumstyper på Minoa Palace Resort

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong, vissa med poolutsikt. Rummen är belägna i huvudbyggnaden. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Välkomstpaket med vin och vatten. Vattenkokare samt kaffe och te. Espressomaskin, kapslar mot avgift. Smart-tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 26 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Dubbelrum i bungalow, i trädgård

Dubbelrum i bungalow med balkong eller terrass. Rummen är belägna i en tvåvåningsbyggnad bredvid huvudbyggnaden. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till två extrabäddar i en hopfällbar säng och i en bäddsoffa. Välkomstpaket med vin och vatten. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Espressomaskin, kapslar mot avgift. Smart-tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 27 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.

Dubbelrum med privat pool

Dubbelrum med markterrass och privat pool. Rummen är belägna i Imperialbyggnaden. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Välkomstpaket med vin och vatten. Vattenkokare samt kaffe och te. Espressomaskin, kapslar mot avgift. Smart-tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Enkelrum

Enkelrum med balkong eller terrass. Rummen är belägna i huvudbyggnaden. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Välkomstpaket med vin och vatten. Vattenkokare samt kaffe och te. Espressomaskin, kapslar mot avgift. Smart-tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 26 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Minoa Palace Resort & Spa, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.

Antal personer: 2 personer.

Större dubbelrum

Större dubbelrum med balkong eller terrass, vissa med begränsad havsutsikt. Rummen är belägna i Imperialbyggnaden. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Välkomstpaket med vin och vatten. Vattenkokare samt kaffe och te. Espressomaskin, kapslar mot avgift. Smart-tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.