1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Lissos

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 157 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Stefan,
Borlänge

+
Familjärt hotell där alla, både personal och gäster pratar med varann. Bra läge, nära till allt och ändå så lugnt. Enrumslägenhet var rymlig. Dessutom hade hotellet fått nya bäddmadrasser samma dag vi kom, mjukaste sängarna på länge.
-
Bättre köksutrustning, förnya solstolar på stranden, endel var rätt slitna.

Bekräftad gäst: 2019-07-20


5 av 10

Susanne,
Åkersberga

+
Bra städning, havsvy, fin pool, metalljalusier för bra mörkläggning i sovrum.
-
Fler lampor i rummen, de två taklamporna gav dåligt och inte mysigt ljus. Komplettera köket med matlagningsutrustning! Fanns ingen slev, stekspade, smörkniv, korkskruv, ölöppnare och kökskniv. Totalt undermåligt. Kylskåpet saknade dörrhylla så alla flaskor i dörren föll ut när mam öppnade. Luktade mögel i underskåp kök. Ac’n var jättedumt placerad eftersom ingen kalluft nådde in i sovrummet som höll stadiga 27 grader varje natt. Svårt att sova=dålig upplevelse. Täta ytterdörren för den glipade runtom samt att glipan nertill var så stor att vi kunde komma under med fingrarna. Vi kommer inte att åka dit igen.

Bekräftad gäst: 2019-07-20


10 av 10

Inga-Lill,
Västerås

+
Fräscht och kändes nytt. Nära till havet och shoppinggatan.
-
Jobbigt att släpa tunga väskor i trapporna till lägenheten. De skulle ha någon typ av hjälp med det.

Bekräftad gäst: 2019-07-06


9 av 10

Annika,
Norrköping

+
Läget vid stranden. Personalen rörde sig bland gästerna och pratade utan att vara för på. Fint och rent poolområde. Det var lugnt på och runt hotellet, ingen trafik.
-
Några små förslag men hotellet var toppen. Fler parasoller vid poolen. En skylt från vägen. Större deponiskåp.

Bekräftad gäst: 2019-06-29


10 av 10

Niklas,
Alunda

+
Bra pool och nära till havet. Trevlig personal. Bra läge. Fräscht och fint runtomkring.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-21


10 av 10

Annika,
Helsingborg

+
Att det var litet och familjärt
-

Bekräftad gäst: 2019-06-15


10 av 10

Leif,
Hudiksvall

+
Den familjära stämningen och Michalis i poolbaren.
-
Lite mer köksredskap, som exempelvis stekspade.

Bekräftad gäst: 2019-06-15


9 av 10

Björne,
Åkersberga

+
Frescht hotell
-
Dålig skyltat var hotellet låg, chaffören pekade bara andra sidan vägen sen åkte han ?????

Bekräftad gäst: 2019-06-15


8 av 10

Kristofer,
Hovås

+
Litet, lugnt och nära stranden. Bott där för 10 år sedan.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-09


10 av 10

Ingela,
Ängelholm

+
-
Vet ej! När vi kom till hotellet fanns inte vi med på listan. Inga rum lediga. Till sist blev vi erbjudna ett rum på ”källarplan” vilket vi inte ville ha. Vi fick ett boende på ett annat hotell Indigo Mare. Tjejen på lissos var tillmötesgående. Allt löste sig till det bästa därför behövde vi inte kontakta Apollo.

Bekräftad gäst: 2019-05-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

69 omdömen
Utmärkt
 
57
Väldigt bra
 
8
Bra
 
3
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-07-21

Inlägg av 186birgittae Dalarnas län, Sverige

Ett mysigt familjehotell

Ett trevligt litet lägenhetshotell nära huvudgatan men ändå lugnt. Känns väldigt familjärt eftersom alla pratar med alla. Fina lägenheter men utrustningen är i minsta laget. Dock väldigt sköna sängar, de hade fått nya madrasser per 13 juli. Servicen väldigt bra och personlig. Närmaste minimarket ligger bakom hotellet, mera service finns på huvudgatan 100 meter bort. Rekommenderar hotellet för familjer och par, lugnt men nära allt.

 
2019-07-20

Inlägg av 770susanner Stockholm, Sverige

Medelboende

Vi bodde i en lägenhet med ett separat sovrum samt vardagsrum. Det vi var nöjda med var att vi såg havet från balkongen, att badrummet var fräsct, vardagsrummet rymligt, trevlig personal även om farbrorn som tog beställningar i snacksbaren knappt förstod engelska, bra mörkläggning i rummen med utanpåliggande metalljalusier, bra städning och rent. Det som var sämre var att ac’n skramlade och satt längst bort från sovrummet och då helt utan effekt i sovrummet som höll 27 grader på nätterna. Ytterdörren glipade överallt och sand blåste in. Köket hade endast glas, porslin samt bestick att äta med till fyra personer. Sedan en skärbräda, en brödkniv, två kastruller och en stekpanna. Saknades helt köksutrustning som slev, stekspade, korkskruv, ölöppnare, smörkniv, osthyvel m m för matlagning. Kylen saknade hyllhållare i dörren så alla flaskor/mjölkpaket ramlade ut. Luktade mögel i skåpet under diskhon. Mycket sämre köksstandard än i andra lägenheter vi bott i på Kreta. Strandområdet och strandsängarna som hörde till hotellet var inte välskötta, fimpar och skräp i sanden.

 
2018-05-28

Inlägg av 221anneliw

Perfekt i Platanias

Prydligt hotell precis vid stranden med gemytlig, familjär stämning. Rent, snyggt och välstädat och bara några få steg ner till stranden från poolen. Michalis, som sköter poolbaren, är en helt underbar människa som ser till att alla mår bra och kvinnan som lagar maten gör den bästa lunchmaten i Platanias. Rekommenderas varmt och Lissos är ett ställe vi gärna återvänder till! Enda minus är något hårda sängar......Utöver det finns inget minus!

 
2017-09-21

Inlägg av Thomas Å

Grymt!

Rekommenderas starkt. Perfekt läge mitt i Platanias men ändå lugnt å skönt utan ljud från nattliv osv. Rent och fräscht samt trevlig personal! Fint strandläge med en tillhörande bra pool och mysig poolbar! Kommer definitivt tillbaka!

 
2017-09-06

Inlägg av 381mikaelj

Mycket bra hotell

Ett mysigt litet hotell precis vid stranden men med bra pol och bra restaurang med små rätter och god dryck där man klarar sig hela dagen. Hotellet har bra rum och balkonger och är mycket lugnt, välskött med trevlig personal