Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 119 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Läget vi stranden
-
Det gjorde det, förväntade mig inte bättre

Bekräftad gäst: 2024-05-26


9 av 10

+
Rent och fint . Låg fint vid stranden .
-
Lite synd att det inte var öppet i snacksbaren .

Bekräftad gäst: 2024-05-19


8 av 10

+
Det vänliga och omtänksamma bemötandet.
-

Bekräftad gäst: 2023-10-13


8 av 10

+
Närhet till havet och den fina service vi fick.
-
Ibland var det brist på vatten och varmvatten.

Bekräftad gäst: 2023-10-08


8 av 10

+
Låg nära strand och pool. Inget trafik buller. Lugnt o skönt.
-

Bekräftad gäst: 2023-10-08


9 av 10

+
Lugnt och väldkött
-

Bekräftad gäst: 2023-10-07


9 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2023-10-06


8 av 10

+
Närhet till pool o hav!
-
Lös safe box ! Bör skruvas fast!

Bekräftad gäst: 2023-09-30


10 av 10

+
Allt, finns inget att klaga på. Personalen, städningen, rummen, poolen, baren, maten & läget är helt fantastiskt!
-
Inget

Bekräftad gäst: 2023-09-29


10 av 10

+
Stor luftig lägenhet, sköna sängar, fräscht badrum. Avresedagen hade vi tillgång till duschrum, bagageförvaring och naturligtvis poolområdet hela dagen utan kostnad.
-

Bekräftad gäst: 2023-09-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

80 omdömen
Utmärkt
 
64
Väldigt bra
 
10
Bra
 
3
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2023-09-02

av Johan U Örebro, Sverige

Underbar vecka på Kreta

Jättebra läge vid stranden. Trevlig personal. Vi var ett stort sällskap på 15 personer, både gamla och unga. Och vi kände oss väldigt omhändertagna. Skulle definitivt åka hit igen. Diskborste och diskmedel är bra att ta med , för det finns inte på rummet.

 
2023-08-26

av Umpalumpan Tyresö, Sverige

Jättebra hotell vid havet

Vi bodde två vuxna och tre barn i en tvårumslägenhet. Hotellet är väldigt familjärt och mysigt. Det är rent och fräscht. Läget är fantastiskt med närheten till havet och till huvudgatan. Personalen var väldigt serviceminded och frågade hela tiden om allt var till belåtenhet eller om vi saknade något. Vi bad om ett parasoll till balkongen och det löste de direkt genom att köpa ett nytt till vår balkong. Väldigt barnvänligt hotel med en liten barnpool för de minsta. Köket är okej för att laga frukost och lättare måltider men inget man lagar en middag i. Vi åt flera luncher på hotellets poolbar/restaurang deras club sandwich är super! Vi kommer absolut att komma tillbaka! Jag kan varmt rekommendera detta hotell.

 
2023-08-16

av karinengstrom78 Uppsala, Sverige

Fantastiskt ställe

Åkte med min 15 årige dotter. Helt perfekt läge, supernära till stranden,poolen samt huvudgatan med många restauranger, supermarkets mm. Trots att det är nära till huvudgatan så störs man inte av det häftiga nattlivet. Enkelt kök där man kan laga mycket enkla måltider, vattenkokare,kaffebeyggare samt hårtork. Finns inga saker att diska med så ett tips är att ta med sånt om man inte vill köpa på plats. Svalt och skönt inne i rummet nattetid, luftkonditionering för 7 euro/dag. Enligt apollo kommer detta ingå from säsong -24. Vi behövde inte använda den då det var nästan så vi frös trots att det var varmt ute. Fräscht och rent över hela området. Supertrevlig personal som hälsar varje morgon och frågar om allt är ok. Det känns familjärt. Bra utbud av mat och dricka vid poolbaren. Kommer defenitivt åka hit igen :)

 
2019-07-21

av 186birgittae Dalarnas län, Sverige

Ett mysigt familjehotell

Ett trevligt litet lägenhetshotell nära huvudgatan men ändå lugnt. Känns väldigt familjärt eftersom alla pratar med alla. Fina lägenheter men utrustningen är i minsta laget. Dock väldigt sköna sängar, de hade fått nya madrasser per 13 juli. Servicen väldigt bra och personlig. Närmaste minimarket ligger bakom hotellet, mera service finns på huvudgatan 100 meter bort. Rekommenderar hotellet för familjer och par, lugnt men nära allt.

 
2019-07-20

av 770susanner Stockholm, Sverige

Medelboende

Vi bodde i en lägenhet med ett separat sovrum samt vardagsrum. Det vi var nöjda med var att vi såg havet från balkongen, att badrummet var fräsct, vardagsrummet rymligt, trevlig personal även om farbrorn som tog beställningar i snacksbaren knappt förstod engelska, bra mörkläggning i rummen med utanpåliggande metalljalusier, bra städning och rent. Det som var sämre var att ac’n skramlade och satt längst bort från sovrummet och då helt utan effekt i sovrummet som höll 27 grader på nätterna. Ytterdörren glipade överallt och sand blåste in. Köket hade endast glas, porslin samt bestick att äta med till fyra personer. Sedan en skärbräda, en brödkniv, två kastruller och en stekpanna. Saknades helt köksutrustning som slev, stekspade, korkskruv, ölöppnare, smörkniv, osthyvel m m för matlagning. Kylen saknade hyllhållare i dörren så alla flaskor/mjölkpaket ramlade ut. Luktade mögel i skåpet under diskhon. Mycket sämre köksstandard än i andra lägenheter vi bott i på Kreta. Strandområdet och strandsängarna som hörde till hotellet var inte välskötta, fimpar och skräp i sanden.