Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 18 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
6,4 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Service
 
9,4 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Nära havet, fina lägenheter
-
Städning (de sa det inte gick att diska pga Corona?) Bättre utbud i baren.

Bekräftad gäst: 2021-07-25


6 av 10

+
Läget är kanonbra. Men mycket var sig inte likt i år, poolbaren inte öppen t.ex.
-
Vi har varit här många gånger förut. Det var sig inte likt. Viss renovering gjorts men vi drabbades av ej fungerande toalett på ett rum, ej fungerande AC på ett annat rum. Kommer skriva separat skrivelse till er om mina intryck av årets vistelse. Poolbaren ej öppen, fick från början inte de rum vi beställt etc. Därav mina låga betyg.

Bekräftad gäst: 2021-07-09


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

70 omdömen
Utmärkt
 
58
Väldigt bra
 
8
Bra
 
3
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-07-21

av 186birgittae Dalarnas län, Sverige

Ett mysigt familjehotell

Ett trevligt litet lägenhetshotell nära huvudgatan men ändå lugnt. Känns väldigt familjärt eftersom alla pratar med alla. Fina lägenheter men utrustningen är i minsta laget. Dock väldigt sköna sängar, de hade fått nya madrasser per 13 juli. Servicen väldigt bra och personlig. Närmaste minimarket ligger bakom hotellet, mera service finns på huvudgatan 100 meter bort. Rekommenderar hotellet för familjer och par, lugnt men nära allt.

 
2019-07-20

av 770susanner Stockholm, Sverige

Medelboende

Vi bodde i en lägenhet med ett separat sovrum samt vardagsrum. Det vi var nöjda med var att vi såg havet från balkongen, att badrummet var fräsct, vardagsrummet rymligt, trevlig personal även om farbrorn som tog beställningar i snacksbaren knappt förstod engelska, bra mörkläggning i rummen med utanpåliggande metalljalusier, bra städning och rent. Det som var sämre var att ac’n skramlade och satt längst bort från sovrummet och då helt utan effekt i sovrummet som höll 27 grader på nätterna. Ytterdörren glipade överallt och sand blåste in. Köket hade endast glas, porslin samt bestick att äta med till fyra personer. Sedan en skärbräda, en brödkniv, två kastruller och en stekpanna. Saknades helt köksutrustning som slev, stekspade, korkskruv, ölöppnare, smörkniv, osthyvel m m för matlagning. Kylen saknade hyllhållare i dörren så alla flaskor/mjölkpaket ramlade ut. Luktade mögel i skåpet under diskhon. Mycket sämre köksstandard än i andra lägenheter vi bott i på Kreta. Strandområdet och strandsängarna som hörde till hotellet var inte välskötta, fimpar och skräp i sanden.

 
2018-05-28

av 221anneliw

Perfekt i Platanias

Prydligt hotell precis vid stranden med gemytlig, familjär stämning. Rent, snyggt och välstädat och bara några få steg ner till stranden från poolen. Michalis, som sköter poolbaren, är en helt underbar människa som ser till att alla mår bra och kvinnan som lagar maten gör den bästa lunchmaten i Platanias. Rekommenderas varmt och Lissos är ett ställe vi gärna återvänder till! Enda minus är något hårda sängar......Utöver det finns inget minus!

 
2017-09-21

av Thomas Å

Grymt!

Rekommenderas starkt. Perfekt läge mitt i Platanias men ändå lugnt å skönt utan ljud från nattliv osv. Rent och fräscht samt trevlig personal! Fint strandläge med en tillhörande bra pool och mysig poolbar! Kommer definitivt tillbaka!

 
2017-09-06

av 381mikaelj Lycksele, Sverige

Mycket bra hotell

Ett mysigt litet hotell precis vid stranden men med bra pol och bra restaurang med små rätter och god dryck där man klarar sig hela dagen. Hotellet har bra rum och balkonger och är mycket lugnt, välskött med trevlig personal