Kundomdömen om Kydonia

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 128 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
6,9 / 10
Mat och dryck
 
5,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Karina,
Jönköping

+
Mycket trevligt läge, plus för två uteplatser. Den lilla ”trädgården” var också ett plus.
-
Att kunna ha kvar rummet längre när flygtiden ligger sent.

Bekräftad gäst: 2019-09-22


10 av 10

Susanne,
Kristianstad

+
Mycket gästvänlig familj som äger hotellet, rent och fint överallt
-

Bekräftad gäst: 2019-09-08


10 av 10

Britt,
Kristianstad

+
Litet familjeägt hotell med supertrevliga ägare och nära till allt
-

Bekräftad gäst: 2019-08-31


6 av 10

,

+
-
Vid utcheckning så skulle vi få duscha i dusch/wc på gården efter att vi lämnat vårt rum. Det var bara det att duschen var sönder och ingen personal i sikte någonstans. Vi var mycket nöjda fram tills detta hände.

Bekräftad gäst: 2019-08-04


9 av 10

Veronica,
Stockholm

+
-
Duschen under all kritik gick knappt att bli blöt

Bekräftad gäst: 2019-08-03


10 av 10

Maija,
Göteborg

+
bra läge, härlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-07-21


9 av 10

Susanna,
Stockholm

+
Att det var två balkonger och att servicen var så bra. Städningen och så.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-15


10 av 10

,

+
Mysigt, rent och snyggt, familjärt, nära stranden
-
Duschdraperi

Bekräftad gäst: 2019-06-02


8 av 10

Peter,
GÖTEBORG

+
Lugnt,nära till stranden, mycket trevlig personal,bra rum,
-

Bekräftad gäst: 2019-06-02


9 av 10

Marie ,
Göteborg

+
Läget och personalen. Sängen var helt ok också. Lyxigt med 2 balkonger!
-
Myggnät i balkongdörr.

Bekräftad gäst: 2019-06-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

31 omdömen
Utmärkt
 
18
Väldigt bra
 
10
Bra
 
2
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2017-02-15

Inlägg av MalinW261

Toppenläge

Superhärlligt hotell med fantastik föreståndare. Perfekt läge med nära till strand, butiker restauranger osv. Dubbelplus för att man fick två balkonger så man kunde välja om man ville sitta i solen eller skuggan.

 
2015-08-11

Inlägg av UlricaB30 Ulricehamns kommun, Sverige

Billigt Prisvärt och Trevligt

Bokade billig charter med Apollo till Kydonia Platanias Kreta. Pga priset på resan hade vi inga förväntningar på hotellet. Då vi kommer fram mitt i natten möts vi av en vänlig och hjälpsam grekiska som visar oss vårt rum. Törstiga efter resan hittar vi tacksamt vatten på flaska i kylskåpet. Hotellet är litet, enkelt men mycket trevligt! Rent och fräscht även om mycket är förstärkt med tejp! Ett mycket trivsamt alternativ när man vill lägga pengar på annat än dyrt boende! Rekomenderas!

 
2019-08-06

Inlägg av annakonda21 Berlin, Tyskland

Quiet and nice holidays

I spent 3 weeks in this nice, clean and quiet place. The pool is in a lovely garden with beautiful flowers. The woman who owns the house really loves her garden. I used the pool everyday. The beach is not far away and it invites for walks and to enjoy the great view. Each room has the possibility to cook and a refrigerator.

 
2017-08-27

Inlägg av Anna K

Not exactly as advertised...

We booked a studio based on multiple positive reviews. Firstly, the pool is much smaller than the pictures show. Also, there's a huge building site right in front of the studios, which is loud throughout the day. There is no pool bar despite what it says in the description. Rooms are cleaned daily but the bed sheets were only changed twice in a 7 day period.

 
2017-02-02

Inlägg av Deldaz Manchester

Nice studios tucked away not far from the beach

On arrival, there was no one around so we had to wait for the lady to turn up with the key to let us in. We phoned England and our travel company contacted her and she soon arrived. Lovely lady she is too. The first room we were given was 109 (I think) right by the pool. Not ideal because you don't really have any privacy and we like to sit and eat breakfast, etc on our balcony/terrace. This was too exposed. We asked for a move and were accommodated straight away. We moved around the back but unfortunately cant remember the number of the room! It had a beautiful terrace and was very private. Fabulous base for the beach and if you come out of the apartments and head right, there is an amazing complex called the Eanthia. We spent most of our days there by the pool or on the beach. They have an amazing restaurant and I've written a separate review about that complex. But the Kydonia is a fabulous, mid-priced block of studios that are a fabulous place to base yourself. A shame there is no food available there but there are lots of places to eat. The lady who owns it is lovely and nothing is too much trouble. We will definitely stay there again if looking for a quiet, (cheaper) break in Gerani.