Kundomdömen om Kydonia

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 69 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
6,7 / 10
Mat och dryck
 
5,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-13


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-13


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


10 av 10

+
Mycket trevligt läge, plus för två uteplatser. Den lilla ”trädgården” var också ett plus.
-
Att kunna ha kvar rummet längre när flygtiden ligger sent.

Bekräftad gäst: 2019-09-22


10 av 10

+
Mycket gästvänlig familj som äger hotellet, rent och fint överallt
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


10 av 10

+
Litet familjeägt hotell med supertrevliga ägare och nära till allt
-

Bekräftad gäst: 2019-08-31


6 av 10

+
-
Vid utcheckning så skulle vi få duscha i dusch/wc på gården efter att vi lämnat vårt rum. Det var bara det att duschen var sönder och ingen personal i sikte någonstans. Vi var mycket nöjda fram tills detta hände.

Bekräftad gäst: 2019-08-04


9 av 10

+
-
Duschen under all kritik gick knappt att bli blöt

Bekräftad gäst: 2019-08-03


10 av 10

+
bra läge, härlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-07-21


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-07-13


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

32 omdömen
Utmärkt
 
19
Väldigt bra
 
10
Bra
 
2
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2017-02-15

Inlägg av Mretniw90

Toppenläge

Superhärlligt hotell med fantastik föreståndare. Perfekt läge med nära till strand, butiker restauranger osv. Dubbelplus för att man fick två balkonger så man kunde välja om man ville sitta i solen eller skuggan.

 
2015-08-11

Inlägg av UlricaB30 Ulricehamns kommun, Sverige

Billigt Prisvärt och Trevligt

Bokade billig charter med Apollo till Kydonia Platanias Kreta. Pga priset på resan hade vi inga förväntningar på hotellet. Då vi kommer fram mitt i natten möts vi av en vänlig och hjälpsam grekiska som visar oss vårt rum. Törstiga efter resan hittar vi tacksamt vatten på flaska i kylskåpet. Hotellet är litet, enkelt men mycket trevligt! Rent och fräscht även om mycket är förstärkt med tejp! Ett mycket trivsamt alternativ när man vill lägga pengar på annat än dyrt boende! Rekomenderas!

 
2020-07-22

Inlägg av Leonie1111 Auckland, Nya Zeeland

Wonderful place

We just love this hotel. We keep coming back to Kydonia Studios whenever we are in this part of Crete. Super friendly, so peaceful and quiet. Always clean and has absolutely everything you need for cooking your own meals. Enough shops and restaurants are in walking distance if you'd prefer to be lazy though. The beach is super close by but the pool is lovely too. We can absolutely recommend Kydonia Studios for families and couples who like it quiet.

 
2019-08-06

Inlägg av annakonda21 Berlin, Tyskland

Quiet and nice holidays

I spent 3 weeks in this nice, clean and quiet place. The pool is in a lovely garden with beautiful flowers. The woman who owns the house really loves her garden. I used the pool everyday. The beach is not far away and it invites for walks and to enjoy the great view. Each room has the possibility to cook and a refrigerator.

 
2017-08-27

Inlägg av Anna K

Not exactly as advertised...

We booked a studio based on multiple positive reviews. Firstly, the pool is much smaller than the pictures show. Also, there's a huge building site right in front of the studios, which is loud throughout the day. There is no pool bar despite what it says in the description. Rooms are cleaned daily but the bed sheets were only changed twice in a 7 day period.