Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 66 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
5,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-07-03


10 av 10

+
Ägarna, renlighet och närhet till allt.
-

Bekräftad gäst: 2022-07-02


10 av 10

+
Hotellägarfamiljens gästfrihet
-

Bekräftad gäst: 2022-06-04


10 av 10

+
Familjär miljö
-
Allt är bra

Bekräftad gäst: 2021-10-09


10 av 10

+
Att det är ett litet hotell med lugnt läge i närheten till strand och centrum
-
Jag har bott på detta hotell i 20 år och förbättringar sker kontinuerligt så inget jag kan komma på i nuläge

Bekräftad gäst: 2021-10-09


10 av 10

+
Rent och fräscht.
-

Bekräftad gäst: 2021-10-02


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-02


10 av 10

+
lugnt, familjärt, personligt, bra läge
-
myggnät

Bekräftad gäst: 2021-10-01


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-25


9 av 10

+
Välstädad, stor balkong å vänlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2021-09-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

32 omdömen
Utmärkt
 
20
Väldigt bra
 
9
Bra
 
2
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2022-08-13

av beritmattsson Cancún, Mexiko

Fantastisk semester!

Ett perfekt hotell om man har små barn!! Mysigt och trevligt på alla vis! Mycket trevliga ägare!Bra lägenheter med allt man behöver för att fixa lite mat i det lilla pentryt! Underbar trädgård med blommor och olika slags frukter! Som ägarna delar med sig av!

 
2017-02-15

av Mretniw90

Toppenläge

Superhärlligt hotell med fantastik föreståndare. Perfekt läge med nära till strand, butiker restauranger osv. Dubbelplus för att man fick två balkonger så man kunde välja om man ville sitta i solen eller skuggan.

 
2015-08-11

av UlricaB30 Ulricehamns kommun, Sverige

Billigt Prisvärt och Trevligt

Bokade billig charter med Apollo till Kydonia Platanias Kreta. Pga priset på resan hade vi inga förväntningar på hotellet. Då vi kommer fram mitt i natten möts vi av en vänlig och hjälpsam grekiska som visar oss vårt rum. Törstiga efter resan hittar vi tacksamt vatten på flaska i kylskåpet. Hotellet är litet, enkelt men mycket trevligt! Rent och fräscht även om mycket är förstärkt med tejp! Ett mycket trivsamt alternativ när man vill lägga pengar på annat än dyrt boende! Rekomenderas!

 
2020-07-22

av Leonie1111 Auckland, Nya Zeeland

Wonderful place

We just love this hotel. We keep coming back to Kydonia Studios whenever we are in this part of Crete. Super friendly, so peaceful and quiet. Always clean and has absolutely everything you need for cooking your own meals. Enough shops and restaurants are in walking distance if you'd prefer to be lazy though. The beach is super close by but the pool is lovely too. We can absolutely recommend Kydonia Studios for families and couples who like it quiet.

 
2019-08-06

av annakonda21 Berlin, Tyskland

Quiet and nice holidays

I spent 3 weeks in this nice, clean and quiet place. The pool is in a lovely garden with beautiful flowers. The woman who owns the house really loves her garden. I used the pool everyday. The beach is not far away and it invites for walks and to enjoy the great view. Each room has the possibility to cook and a refrigerator.