1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Anthimos

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Sven,
Eskilstuna

+
Läget, fri WiFi, fri AC, fri safetybox och tyst och lugnt.
-
Brödrost och kaffebryggare.

Bekräftad gäst: 2018-10-13


9 av 10

Bo,
Osby

+
De var full komligt riktigt bra,
-
Den lägenhet vi hade var super!

Bekräftad gäst: 2018-10-06


10 av 10

Gert-Åke,
Lund

+
Lugnt läge. Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-23


10 av 10

Annica,
Borlänge

+
Läget och personalen
-

Bekräftad gäst: 2018-09-22


8 av 10

Anders,
Uppsala

+
Lugnt läge, nära till havet, trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2018-09-21


8 av 10

Lillemor,
Alingsås

+
Närheten till strand o centrum
-

Bekräftad gäst: 2018-09-14


10 av 10

Christer,
Mölndal

+
Centralt och nära havet.
-
En sopborste på rummet hade varit bra. Dynor till balkongstolarna.

Bekräftad gäst: 2018-09-01


9 av 10

Gunnar,
Göteborg

+
Nära till stranden
-

Bekräftad gäst: 2018-08-25


10 av 10

Jari,
Rydboholm, Borås

+
Mycket trevlig personal!
-
Inga bra som det är. Kommer att åka tillbaka

Bekräftad gäst: 2018-08-24


10 av 10

Fredrik,
Hindås

+
Bra läge 2rummare med stort sovrum och stort vardagsrum. Härlig stor balkong.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-24


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

37 omdömen
Utmärkt
 
13
Väldigt bra
 
19
Bra
 
5
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-07-09

Inlägg av pussan2018 Skara, Sverige

Rekommenderas!

Fint, fräscht. Nära till både fin strand och strandbar, affär samt centrum. Personalen var snälla och hjälpsamma. Vi bodde i rum 4, egen trappa upp ett stort rum och balkong. Läget är outstanding. Står man utanför rummen och tittar ned mot havet 50 m bort, ser det ut som ett vykort.

 
2015-10-15

Inlägg av bbvl1234 Platanias, Grekland

Lugnt och tyst, enkelt och fräscht.

Lägenhet nr 10 på gaveln kändes lite mer privat med sin stora balkong i vinkel med solnedgång, mot naturtomt eller poolområde. Lägenhet nr.12 rätt stor balkong i innerhörn mot pool, båda lägenheterna är riktigt rymliga. WiFi fungerade lite si och så, bäst vid poolen, men rätt ofta fungerade det tom på våra balkonger. Matbutik, bra restauranger, biluthyrning, bageri, bra strand med en över förväntan bra strandrestaurang, Aspasia. Allt ligger inom två- tre minuters promenad. Minus är hårda sängar (men så är det ju nästan överallt) och lite trång duschhörna. En trevlig vistelse med trevligt mottagande. Bor gärna där igen.

 
2014-07-27

Inlägg av Stefan L Uppsala län, Sverige

Ganska okej!

Bodde på hotellet i 14 dagar i rum nr.10. Det var ett trevligt hotell, balkongen var stor och det var trevlig personal. Poolbaren var öppen till kl.20 det var bra. Men det finns några minus på rummet duschen var väldigt liten ca. 75/75 cm. Städningen var dålig, gjorde ej rent i toaletten och i handfatet på 14 dagar.

 
2013-09-02

Inlägg av MiFi78 Askersund, Örebro Län, Sweden

Helt ok!

Fint och rent hotell med perfekt läge till både stranden och till huvudgatan med alla barer, affärer och restauranger! En väldigt liten dusch med duschkabin och sängarna i hårdaste laget, men det är det på de flesta hotell, så detta var inget ovanligt. Hotellbaren är bemannad ca 8-20 och det kändes bra att kunna fråga om man ville ha hjälp, men kan tyckas att man kände sig lite "övervakad" ibland av hotell ägaren. Duktiga och trevliga städerskor, men de ville in något för tidigt för våran smak ( vid 10 ) och den ena pratade ingen Engelska vilket var ett litet problem när man bad om något. Lugnt hotell annars med mycket återkommande äldre par förstod vi, men även om vi var ett yngre kompis par som åkte och gillar uteliv så tyckte vi att det var skönt att det inte var så mycket väsen på hotellet! Prisvärt hotell och ett helt ok val!

 
2013-08-10

Inlägg av Flattum Åmot, Norway

Rent och lugnt, valuta för pengarna

För ett budget apartmenthotel var detta en mycket bra upplevelse. Rena, rymliga rum, fin balkong, vänlig personal, lugnt område men ändå nära till allt. Och den dagen vi åkte vi kunde lämna vårt bagage i receptionen medan vi var på stranden, och senare på eftermiddagen använde utmärkt dusch i källaren. Bra valuta för pengarna, skulle definitivt bo här igen!