Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,1 av 10 baserat på 108 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Nära till bade strand och restauranger
-

Bekräftad gäst: 2024-05-26


10 av 10

+
Servicen
-

Bekräftad gäst: 2023-10-08


10 av 10

+
Närheten till havet och centrum. Lugnt läge. Rent och städat hotellområde.
-

Bekräftad gäst: 2023-10-06


10 av 10

+
Deras service Alla från städare till Boss
-

Bekräftad gäst: 2023-10-06


10 av 10

+
Det är närheten till bad o centrum. Mycket trevlig personal, lugnt o stilla. Stora rum.
-

Bekräftad gäst: 2023-09-15


9 av 10

+
Rent och familjärt
-

Bekräftad gäst: 2023-09-09


10 av 10

+
Ett mycket trevligt hotell. Mycket rent. Väldigt trevlig personal. Mycket tillmötesgående personal. Trevlig stämning. Finns bara gott att säga om detta hotell som passar åldern 55+ ett av dom trevligaste hotell jag bott på i Grekland
-
Städning, bemötande service ja allt

Bekräftad gäst: 2023-09-01


10 av 10

+
Läget, städningen.
-

Bekräftad gäst: 2023-08-12


8 av 10

+
Läget, fräscht och trevligt bemötande.
-
På intet sätt

Bekräftad gäst: 2023-08-12


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-08-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

45 omdömen
Utmärkt
 
19
Väldigt bra
 
21
Bra
 
5
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2022-10-28

av anbergqvist Malmö, Sverige

Snabbt beslut

Vi besökte detta hotell för andra gången ungefär vid samma tid, slutet av september. Bra hotell, bra läge, bra utrustning i köket, saknade dock kaffebryggare o microugn. Kommer säkert återvända hit igen, men kanske då i slutet av augusti. Rekommenderas mest till par

 
2019-05-29

av AN0374 Helsingborg, Sverige

Så otroligt välskött Hotel!

Så otroligt välskött hotell! Litet, mysigt, lugnt med bra läge och verkligen rent och fräscht, inte en fläck någonstans på hela hotellet. Liten trevlig poolbar med enkla men goda smårätter, affärer och restauranger runt hörnet. Enda nackdelen var ett väldigt svajigt wi-fi, funkade bara ibland, men så verkade det vara i hela Platanias.

 
2018-07-09

av pussan2018 Skara, Sverige

Rekommenderas!

Fint, fräscht. Nära till både fin strand och strandbar, affär samt centrum. Personalen var snälla och hjälpsamma. Vi bodde i rum 4, egen trappa upp ett stort rum och balkong. Läget är outstanding. Står man utanför rummen och tittar ned mot havet 50 m bort, ser det ut som ett vykort.

 
2015-10-15

av bbvl1234 Platanias, Grekland

Lugnt och tyst, enkelt och fräscht.

Lägenhet nr 10 på gaveln kändes lite mer privat med sin stora balkong i vinkel med solnedgång, mot naturtomt eller poolområde. Lägenhet nr.12 rätt stor balkong i innerhörn mot pool, båda lägenheterna är riktigt rymliga. WiFi fungerade lite si och så, bäst vid poolen, men rätt ofta fungerade det tom på våra balkonger. Matbutik, bra restauranger, biluthyrning, bageri, bra strand med en över förväntan bra strandrestaurang, Aspasia. Allt ligger inom två- tre minuters promenad. Minus är hårda sängar (men så är det ju nästan överallt) och lite trång duschhörna. En trevlig vistelse med trevligt mottagande. Bor gärna där igen.

 
2014-07-27

av Stefan L Uppsala län, Sverige

Ganska okej!

Bodde på hotellet i 14 dagar i rum nr.10. Det var ett trevligt hotell, balkongen var stor och det var trevlig personal. Poolbaren var öppen till kl.20 det var bra. Men det finns några minus på rummet duschen var väldigt liten ca. 75/75 cm. Städningen var dålig, gjorde ej rent i toaletten och i handfatet på 14 dagar.