1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Castri Village

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Service
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
7,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

10 senaste omdömen


6 av 10

Karl,
Malmö

+
Ren och fräsch pool
-
Jobbig uppförsbacke till rummen från lobbyn. Väldigt lyhört i rummen. Vanligt samtal hörs igenom väggar. Ingen schampo eller duschgel i duschen. Obekväma sängar - stenhårda. Icke fungerande belysning i mörket på väg till rummet. Långt från samhälle. Tråkig frukostbuffé - neroljade ägg och brosk i bacon. Lite variation och utbud. Hemskt kaffe. Icke-fungerande kran och pappershandduksmaskin i lobbyns toaletter. Man måste köpa vatten på flaska för att få vatten på rummet. Myror i badrummet. Smutsigt golv. Torkas aldrig. Dålig städning. Dåligt wifi / räckvidd till rum

Bekräftad gäst: 2018-09-21


8 av 10

Mattias,
Stockholm

+
Fin pool, fantastisk utsikt från poolområde och balkong, rent och fräscht. Klart lägre priser jämfört med västra Kreta.
-
Frukostbuffé och meny på hotellrestaurangen är inte dåliga, men rätt oinspirerade. Efter ett par måltider i restaurangen längtar man efter något annat. Den vind som gör Palekastro till ett bra ställe för windsurfing gör också att det ofta blåser ganska friskt på hotellet. Ger svalka varma sommardagar, men mindre bra för den som inte alls gillar blåst. Dock bra vindskydd runt själva poolområdet. Små barn orkar nog inte gå från havet till hotellet. Stor fördel att ha bil för att ta sig till Palekastro och stränder i närheten.

Bekräftad gäst: 2018-08-09


7 av 10

Anna,
Ljungbyhed

+
Utsikten, nära till stranden
-
Uselt WIFI- bör förbättras, Shuttleservice till byn

Bekräftad gäst: 2018-08-03


8 av 10

Matilda,
Uppsala

+
Utsikten, poolområdet och att det var lugnt
-
Ett riktigt pentry, vi hade bara en gasoltub och kunde således inte laga mat öht. Jag kontaktar er i ett eget mail angående detta. Kommunikationen att ta sig till andra ställen var också bedrövlig, det gick inga taxibilar och bussarna gick enstaka gånger per dag, det framgick inte i er beskrivning. Kontaktar er angående detta också.

Bekräftad gäst: 2018-07-26


8 av 10

Sofi ,
Uppsala

+
Ägarna
-
Skriv ut hur avlägset det ligger! 30 min till närmsta affär.

Bekräftad gäst: 2018-07-26


8 av 10

Niklas,
Stockholm

+
Trevlig och hjälpsam personal.
-
Utökad meny och öppettider på hotellets restaurang.

Bekräftad gäst: 2018-07-19


7 av 10

Carl,
Stockholm

+
Vacker utsikt
-
Bättre golvstädning Parasoll till solstolarna vid poolem, saknades helt. Rekomendera att man tar med sig myggstift.

Bekräftad gäst: 2018-07-05


10 av 10

Barbro,
Mora

+
Det låg mycket vackert med fantastisk utsikt !
-
Att man skulle kunna handla lite varor. Hade man inte bil kunde man inte handla något mer än dryck.

Bekräftad gäst: 2018-06-21


8 av 10

Nora,

+
Utsikten.
-
En fast meny man kan kika i.

Bekräftad gäst: 2018-06-14


9 av 10

Richard,
Malmö

+
Ett mycket fräscht hotell. Ligger vackert på en MYCKET brant kulle!
-
En meny med fler rätter och en bättre kock! Kanske även sätta upp ett vindskydd på långsidan av poolområdet!

Bekräftad gäst: 2018-06-01


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

60 omdömen
Utmärkt
 
22
Väldigt bra
 
21
Bra
 
11
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2018-08-10

Inlägg av Marie753 Stockholm, Sverige

Både och

Hotellet ligger högt beläget, mycket fin utsikt över berg och hav. Blåsigt. Inget för barnvagnar eller om ni har svårt att klättra - stora nivåskillnader. Rummen rena och fräscha, inte slitna - typiskt för grekiska hotell - inget som stack ut. Poolen bra, ganska liten och få solstolar men sällan fullt. Frukosten dålig - mest sötsaker. Fanns bacon och stekta ägg om man gillar det. Ingen riktig yougurt, torrt bröd. Överlag var maten på hotellet en besvikelse, ät inte buffén! Personalen lite sisådär, inte alls som det är annars på restauranger osv. Jag rekommenderar att ha bil, det finns så mycket fint att se runtomkring och fantastiska nästan folktomma stränder längs hela kusten.

 
2017-09-05

Inlägg av monstaAvesta Avesta

Fru

Ett fint hotell med en fantastiskt utsikt. Bra frukost men delar av personal/ägare borde gå en charmkurs. Stängd restaurang en av kvällarna pga att det blåste. Nu blåste det alla dagar och orsaken till att vi inte fick äta var för att de skickat hem kocken. Stor höjdskillnad vi bodde högst upp och det var som en mindre bergsbestigning. Getingar både inne och ute vid restaurangen otrevligt när man skulle äta. Minimarket på hotellet är önskvärt. Närmaste inköpsställe låg 2.5km bort.

 
2018-09-01

Inlägg av ManolisKaterina2009 Athens, Attiki, Greece

A nice place but it needs a restoration

We spend a couple of days. The positive part is the nice view. The negative is the building is a bit old and there is not enough maintenance. The closet smells mold and a rusty nail was at the floor of the bathroom. Breakfast was bellow average. Thus the room was overpriced.

 
2018-08-26

Inlägg av Sophington Cirencester, Storbritannien

Quiet family friendly hotel

We had the most fantastic ten days here. The hotel is spotlessly clean, the staff so kind and helpful. Our apartment was spacious and had a lovely terrace overlooking the bay. We woke every day to watch the windsurfers racing back and forth. The breakfast was extensive, lots of options both hot and cold and was included in our room rate. The pool is big enough to do a few lengths. Other guests were from all over Europe, a very civilised bunch. Nothing was too much trouble for the staff. We punctured a tyre and Yannis spent a good two hours sorting it out for us and was calm and patient. Most people go out during the day so it never feels busy. It is extremely windy up there on the hill, beware the staircase next to the pool if wearing a full skirt! The hill is very steep and if you are driving up to your room its all in first gear, but the lane through the apartments is wide enough to pass. Cannot recommend highly enough. We will go back just as soon as we can.

 
2018-08-05

Inlägg av d d Paris, Frankrike

Good hotel, bad management, AC issues

Difficult to give a rating "average", but here are my impressions in every aspect: Room: if you think of an hotel room it's ok, for a typical apartment / studio in Crete the equipment is very limited. Even for a hotel room: in the main bedroom had a bed and a small desk, no chair, not even a hook for your clothes, no closet, so in the evening, we undress and clothes go to the ground ... 3/5 Cleanliness 4/5 Pool 5/5 Hall / Pool area, view, WC 5/5 Wifi 1/5 almost non-existent Buffet breakfast 3/5, quite limited (watermelon every day as the only fruit? In Greece the summer?) Staff (Friendliness) 4/5 Manager / Manager 0/5 Our main concern: no air conditioning at night from 22h till mid-morning, and one day even in the afternoon. The manager wanted to convince me that it was a mishandling on my part, then after my insistence sent one, two, three, four people to check it out, impossible to get the air conditioning working. The last day , finally , a tech came and confirmed that the compressor were over-heating dangerously. All without any excuse, without any effort to sew the situation. Shame for a hotel of this category / price, there it is 0/5 So it's globally a 2/5 but if you are lucky with the A / C everything can change.