1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Castri Village

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Ingemar,
Hillerstorp

+
Tyst o lugnt och nära havet och trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-06-02


6 av 10

Karl,
Malmö

+
Ren och fräsch pool
-
Jobbig uppförsbacke till rummen från lobbyn. Väldigt lyhört i rummen. Vanligt samtal hörs igenom väggar. Ingen schampo eller duschgel i duschen. Obekväma sängar - stenhårda. Icke fungerande belysning i mörket på väg till rummet. Långt från samhälle. Tråkig frukostbuffé - neroljade ägg och brosk i bacon. Lite variation och utbud. Hemskt kaffe. Icke-fungerande kran och pappershandduksmaskin i lobbyns toaletter. Man måste köpa vatten på flaska för att få vatten på rummet. Myror i badrummet. Smutsigt golv. Torkas aldrig. Dålig städning. Dåligt wifi / räckvidd till rum

Bekräftad gäst: 2018-09-21


8 av 10

Mattias,
Stockholm

+
Fin pool, fantastisk utsikt från poolområde och balkong, rent och fräscht. Klart lägre priser jämfört med västra Kreta.
-
Frukostbuffé och meny på hotellrestaurangen är inte dåliga, men rätt oinspirerade. Efter ett par måltider i restaurangen längtar man efter något annat. Den vind som gör Palekastro till ett bra ställe för windsurfing gör också att det ofta blåser ganska friskt på hotellet. Ger svalka varma sommardagar, men mindre bra för den som inte alls gillar blåst. Dock bra vindskydd runt själva poolområdet. Små barn orkar nog inte gå från havet till hotellet. Stor fördel att ha bil för att ta sig till Palekastro och stränder i närheten.

Bekräftad gäst: 2018-08-09


7 av 10

Anna,
Ljungbyhed

+
Utsikten, nära till stranden
-
Uselt WIFI- bör förbättras, Shuttleservice till byn

Bekräftad gäst: 2018-08-03


8 av 10

Matilda,
Uppsala

+
Utsikten, poolområdet och att det var lugnt
-
Ett riktigt pentry, vi hade bara en gasoltub och kunde således inte laga mat öht. Jag kontaktar er i ett eget mail angående detta. Kommunikationen att ta sig till andra ställen var också bedrövlig, det gick inga taxibilar och bussarna gick enstaka gånger per dag, det framgick inte i er beskrivning. Kontaktar er angående detta också.

Bekräftad gäst: 2018-07-26


8 av 10

Sofi ,
Uppsala

+
Ägarna
-
Skriv ut hur avlägset det ligger! 30 min till närmsta affär.

Bekräftad gäst: 2018-07-26


8 av 10

Niklas,
Stockholm

+
Trevlig och hjälpsam personal.
-
Utökad meny och öppettider på hotellets restaurang.

Bekräftad gäst: 2018-07-19


7 av 10

Carl,
Stockholm

+
Vacker utsikt
-
Bättre golvstädning Parasoll till solstolarna vid poolem, saknades helt. Rekomendera att man tar med sig myggstift.

Bekräftad gäst: 2018-07-05


10 av 10

Barbro,
Mora

+
Det låg mycket vackert med fantastisk utsikt !
-
Att man skulle kunna handla lite varor. Hade man inte bil kunde man inte handla något mer än dryck.

Bekräftad gäst: 2018-06-21


8 av 10

Nora,

+
Utsikten.
-
En fast meny man kan kika i.

Bekräftad gäst: 2018-06-14


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

64 omdömen
Utmärkt
 
24
Väldigt bra
 
22
Bra
 
11
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2018-08-10

Inlägg av Marie753 Stockholm, Sverige

Både och

Hotellet ligger högt beläget, mycket fin utsikt över berg och hav. Blåsigt. Inget för barnvagnar eller om ni har svårt att klättra - stora nivåskillnader. Rummen rena och fräscha, inte slitna - typiskt för grekiska hotell - inget som stack ut. Poolen bra, ganska liten och få solstolar men sällan fullt. Frukosten dålig - mest sötsaker. Fanns bacon och stekta ägg om man gillar det. Ingen riktig yougurt, torrt bröd. Överlag var maten på hotellet en besvikelse, ät inte buffén! Personalen lite sisådär, inte alls som det är annars på restauranger osv. Jag rekommenderar att ha bil, det finns så mycket fint att se runtomkring och fantastiska nästan folktomma stränder längs hela kusten.

 
2017-09-05

Inlägg av monstaAvesta Avesta

Fru

Ett fint hotell med en fantastiskt utsikt. Bra frukost men delar av personal/ägare borde gå en charmkurs. Stängd restaurang en av kvällarna pga att det blåste. Nu blåste det alla dagar och orsaken till att vi inte fick äta var för att de skickat hem kocken. Stor höjdskillnad vi bodde högst upp och det var som en mindre bergsbestigning. Getingar både inne och ute vid restaurangen otrevligt när man skulle äta. Minimarket på hotellet är önskvärt. Närmaste inköpsställe låg 2.5km bort.

 
2019-06-24

Inlägg av Ryggsekken

Lovely hosts

The most adorable people run this hotel. The hotel was Beautiful situated with a lovely view. Nice clean room (hard bed) and the breakfast was realy very nice. We also had a little kitchen and fridge. The owner drove us on request to the closest little town. Ca 5 minutes by car. Bus runs twice a day. there are no taxi out there as they are situated in sitia 30 minutes away. If you would like to go to sitia you will have to take taxi back in the evening for 25_30 euro. if you are in urgent need of anything at the hotel you can not just pop out to get it. If you hire a car/bike this is a perfect place to stay. It was to far to walk for us to palikastro in the heat at daytime and to dark in the evening. Pluss the hill in the hotel site was very steep. lovely owners, hotel and vieuw but the location was a little abandoned for us half elderly women.

 
2018-09-01

Inlägg av ManolisKaterina2009 Athens, Attiki, Greece

A nice place but it needs a restoration

We spend a couple of days. The positive part is the nice view. The negative is the building is a bit old and there is not enough maintenance. The closet smells mold and a rusty nail was at the floor of the bathroom. Breakfast was bellow average. Thus the room was overpriced.

 
2018-08-26

Inlägg av Sophington Cirencester, Storbritannien

Quiet family friendly hotel

We had the most fantastic ten days here. The hotel is spotlessly clean, the staff so kind and helpful. Our apartment was spacious and had a lovely terrace overlooking the bay. We woke every day to watch the windsurfers racing back and forth. The breakfast was extensive, lots of options both hot and cold and was included in our room rate. The pool is big enough to do a few lengths. Other guests were from all over Europe, a very civilised bunch. Nothing was too much trouble for the staff. We punctured a tyre and Yannis spent a good two hours sorting it out for us and was calm and patient. Most people go out during the day so it never feels busy. It is extremely windy up there on the hill, beware the staircase next to the pool if wearing a full skirt! The hill is very steep and if you are driving up to your room its all in first gear, but the lane through the apartments is wide enough to pass. Cannot recommend highly enough. We will go back just as soon as we can.