1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om South Coast

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,1 / 10
Mat och dryck
 
6,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Jessica ,
Dalsjöfors

+
Ligger fint, nära till havet. Bra service, trevlig personal. Fint och rent hotellområde. Bra pooler. Absolut ett hotell som vi kommer rekommendera.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-07


10 av 10

,

+
trevlig och hjälpsam personal
-

Bekräftad gäst: 2018-09-06


8 av 10

Laura,
Uppsala

+
Nära till havet, hotellet i allmänhet var väldigt fräscht.
-
Man skulle kunna renovera den äldre delen av hotellet samt dess rum. Man kunde se stor skillnad på den hade rummen och de gamla.

Bekräftad gäst: 2018-08-23


8 av 10

Peter,
Stockholm

+
Utsikten mot havet från balkongen. Läget.
-
Bättre wi-fi behövs.

Bekräftad gäst: 2018-08-02


7 av 10

Ulla,
Sala

+
AC i två rum - och dessutom gratis
-
Gratis solstolar på stranden Fräscha upp rummen i gamla delen, speciellt duschen

Bekräftad gäst: 2018-08-02


8 av 10

Annelie,
Upplands Väsby

+
Rent och fräscht. Trevlig personal. Bra städning. Inte så stora men rena och välskötta pooler, bra för barn.
-
Lekplatsen skulle kunna bli bättre.

Bekräftad gäst: 2018-06-21


10 av 10

,

+
Lugnt och fint nära till havet ac ingick
-
skylt om rumsnr vid reception

Bekräftad gäst: 2018-06-14


9 av 10

Eva,
Bolläs

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2018-06-07


5 av 10

Cathrine ,
Uppsala

+
Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2018-05-31


7 av 10

Anne,
Odense

+
Super god rengøring... De bedste senge, vi nogensinde har ligget i på en ferie
-
Måske en lidt mere varieret morgenmad...

Bekräftad gäst: 2018-09-14


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

60 omdömen
Utmärkt
 
35
Väldigt bra
 
16
Bra
 
7
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2018-07-10

Inlägg av Eva E Granbo, Gävleborgs Län, Sweden

Bra hotell

Fint hotell i lugn miljö. Stort och bra rum. Städningen var väl inte dagligen men det funkade för oss. Rymlig badrum. God mat serverades både till lunch och middag. Personalen super trevlig. Det tråkiga är dessa gäster som alltid ska "paxa" solstolar och sen försvinner i flera timmar.

 
2018-03-04

Inlägg av DonaldG1130

Hotel

What a nice hotel under family management. The hotel is simple and not luxurious but very comfortable and friendly. The pebble beach is a minute walk away and 4 charming and nice tavernas are within the beach area. Quiet and peaceful place with relaxation plus!

 
2017-09-27

Inlägg av Nyunyuka

Koutsuras

The best experience. Again. Perfect location with best and friendliest personel ive ever faced. OneLove. Now we were also at the aloe field and helped with washing the leafs. Exciting experience also with dog Max 😁 The hotel staff is lovely always smiling speaking each language they have to and always on help when needed. Never thinking of going to another place when going back to south Crete.

 
2017-08-16

Inlägg av Andreas_Hvolbek Taupo, Nya Zeeland

Godt hotel, venligt personale

DANSK: Review south coast hotel Vi havde en rigtig god oplevelse med dette hotel. Hele personalet var virkelig venligt, imødekommende og hjælpsomme. Det gav en rigtig god stemning. Vi havde især en god oplevelse med Martin, men som sagt var alle rigtig søde. Vi havde bestilt morgenmad til. Det var fint, hverken mere eller mindre :) I bliver nødt til at smage deres raki - alle fire slags ;) Værelset bestod af det fornødne, inklusiv altan og kogeplader. Det blev rengjort hver dag. Hotellet ligger meget tæt på en strand. Den er stenet, men det var ikke noget problem for os. Der var snorkle- og svømmemuligheder. Er man til sandet strand ligget Makrigialos 30 minutters gang fra hotellet. Selve byen (Kourtsouras) har et par hyggelige tavernaer, men ellers ikke rigtig andet. ENGLISH: Review South Coast Hotel We had a really good experience with this hotel. The entire staff were really friendly, welcoming and helpful. It gave a very good feeling. We especially had a good experience with Martin, but, as said, everyone was really nice. We had ordered breakfast inklusive. It was fine, neither more nor less :) You have to taste their raki - all four kinds! It was very good. The room consisted of the necessary, including balcony and hob. It was cleaned every day. The hotel is very close to a beach. It's stoney/rocky, but it was no problem for us. There were snorkeling and swimming possibilities. If you want a sandy beach, Makrigialos is a 30-minute walk from the hotel. The town itself (Kourtsouras) has a couple of nice tavernas, but otherwise not really anything else.

 
2016-08-19

Inlägg av MartinaK2378

Excellent holiday!

I was on holiday in South Coast in August/September 2015 after long 8 years and it was amazing. The weather was still very sunny and hot all 12 days we have been there. Rooms are nice, big with a lot of space. The staff was very friendly and kind, they also know some slovak/czech words, which was really nice for people who dont speak english, they could still understand what they want. Hotel is very close to the beach, sea was wavy and we had a lot of fun there. We went all inclusive, had a lot of Mythos (hehe) and the food is delicious. Sometimes it was so hard to pick what to eat because we wanted to try everything. After 12 days we all gained 3 kilograms :( :) Totally worth everything, amazing holiday after so many years. I definitely recommend this hotel to everyone!