1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Elounda Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
9,6 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,3 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Per ,
Vadheim

+
Nydelig og god mat, suveren service, enormt flott uteanlegg, fin badestrand.
-
I vår bungalow manglet badet egen dusj, kun dusj i badekar. Dobbeltseng plassert i hjørne, med tilkomst kun fra en langside.

Bekräftad gäst: 2017-10-01


9 av 10

Irene,
Espoo

+
-

Bekräftad gäst: 2017-10-22


7 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2017-10-08


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

521 omdömen
Utmärkt
 
356
Väldigt bra
 
98
Bra
 
34
Mindre bra
 
21
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2016-09-18

Inlägg av Mackmyra

Bra, men inte femstjärnigt!

Frukosten var mycket bra i en jättefin matsal som var ute med tak. Mycket bra bad. Maten helt ok i de olika restaurangerna. Hotellet har en mycket bra vinkällare. Bästa måltiden var den grekiska temakvällen på Dionysos.Man klarade inte av att göra en Dry Martini som fördrink på Dionysos. Välj rum 53-60 om du åker utan barn, bra läge i förhållande till huvudbyggnad samt trappa ned till bra bad. Varför lagar man inte trasiga parasoller på altan? Varför tvättar man inte trägolvet på altan? Riktigt smutsigt! Varför putsar man inte glasväggen på rummet ut mot havet? Städningen var medioker, brukar vara på topp när det gäller hotell i Grekland. Personalen var som sig brukar trevlig. Finns en hel del att jobba med om man skall nå fem stjärnor. Tycker inte att man svarar upp till sin prisnivå.

 
2013-07-24

Inlägg av SCAndersson Göteborg, Sverige

Härlig lyx och sval atmosfär

Vi tog en timeout från stressen hemma o bokade en v på Eloubda Beach. Vilket toppen ställe! Härliga rum, personlig service och bra mat på hotellets restauranger. Liten och personlig sandstrand, bra pool och utmärkt SPA. En kort promenad bort ligger byn Elounda. En pittoresk fiskeby m otaliga små underbara restauranger. Små härliga butiker med lokalproducerade varor o turistkrimskrams. En underbar semester!

 
2019-02-17

Inlägg av Herman1745 Bryssel, Belgien

Top location

Very luxury hotel, we had a room with a large terras. We tried all 5 restaurants in the complex. They were all very good, except the greek one. The winelist is oke, if you limit yourself to Greek wines. Non greek wines are extremely expensive.

 
2018-11-01

Inlägg av cappleton2 Chester, Storbritannien

WOW 5 STAR IN EVERY WAY

We stayed for a short break in October. Could not find fault at all. So much choice at breakfast, even had a little glass of fizz. Worth going half board, the restaurants are excellent . All staff are friendly and helpful. Easy to walk into Elounda, take a golf buggy to the entrance at the Bay hotel and its a 10 minute walk from there. Great weather for low season, well worth it. Thank you

 
2018-10-24

Inlägg av AndreaPLondon London

Amazing resort - 5 star in all respects

We have had a wonderful few days at the Elounda Beach Resort, it is beautifully located on calm turquoise waters, and is set in lovely gardens with colourful flowers everywhere. We haven't even tried the beach yet, as our Waterside Suite has direct access to the sea, a semi-private stone deck, and reserved sunbeds. It's quiet and calm. The main pool has a very calm air, the pool is heated, and there's a lovely pool bar and restaurant where we have enjoyed lunch. Super friendly staff speak excellent English. The gym is clean and well stocked, the beach is clean and well maintained, and each sun bed has a little button to press if you'd like service from the beach bar and restaurant. The sea is so clean and clear, with fish throughout, while the little pathways make enjoyable strolling and jogging. In the evening, there's a square with its own lovely chapel, with 2 restaurants, and just a short hop away another restaurant set high over the water. The bar on the jetty looks popular and is lit up at night to good effect. Breakfast is an amazing choice of food and drinks, served with smiles. The staff are incredibly hard working and seem very happy to have us all here, and happy in their work - true professionals. The town of Elounda is a mile flat walk away, where you can shop and eat and take a mini train or boats if you wish. But we are happy to stay in the resort mostly, as it's a very special place.