1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Okeanis Golden Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Maria,
Göteborg

+
Trevliga värdar. Att det fanns frukost. Fin pool, lugnt, välskött.
-
Ngt svårt att få bort fukt från rummet

Bekräftad gäst: 2018-11-04


7 av 10

Niklas,
Vaxholm

+
Bra lägenhet, närhet till bad.
-
Bättre sängar, tv som funkar och i större strl typ 32tum, dåligt att ta betalt för säkerhets boxen 12,5euro det är bara snålt!! Bättre frukost många gick ut o åt då det var dubbelt så dyrt att äta på hotellet. Uppvärmd och renpool! Dax för renovering

Bekräftad gäst: 2018-11-04


8 av 10

,

+
Lugnet trivsamt
-
Ett hemreserum

Bekräftad gäst: 2018-10-27


10 av 10

Angelica,
Påarp

+
Lugnt, familjärt, trevlig personal
-
Uppdatera er hemsida med aktuell information om hotellet och bättre bilder som är mer rättvisande. Vi tyckte hotellet var mycket finare i verkligheten än på bilderna. Maten som serverades i poolbaren var hur bra som helst och det borde framgå att det är bra mat. Står det bara poolbar tänker man typ snacks och alkoholhaltiga drycker. Wi-Fi fungerade utomordentligt bra det fanns ingen information om att det fanns på hemsidan.

Bekräftad gäst: 2018-10-27


10 av 10

Carina,
Borås

+
Lugnt och bra service. Nära till bad och supermarkets. Möjlighet att välja lägenhet med privat pool.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-21


7 av 10

Barbro,
Göteborg

+
Närheten till stranden
-

Bekräftad gäst: 2018-10-21


7 av 10

Elisabeth,
Göteborg

+
-
Lös madrass till sängen då den var lite väl hård.önskvärt att det hade funnits diskhanduk till lägenheterna.

Bekräftad gäst: 2018-10-14


7 av 10

Ingela,
Göteborg

+
Litet och familjärt. Detta var 3:e gången för vår del men tycker det "gått ner sig" lite
-
Ett pkt med diskmedel, disktrasa, diskborste, torkhanduk som man får ut samtidigt som nyckel och controller. Detta skall lämnas in vid avresa - alt lämnas kvar i lägenheten. Vattenkokare för att förenkla och spara ström Tydligare på hemsidan att det finns möjlighet att "hyra" poolhandukar Möjlighet att "låna" extra stolar till balkongerna - speciellt om man är ett sällskap som reser tillsammans Bättre belysning på toaletten

Bekräftad gäst: 2018-10-14


8 av 10

Agneta ,
Gävle

+
Bra rum/lägenhet med både kyl frys Micro o kaffebrygga även sköna sängar. Mysigt poolområde
-
Bättre mat

Bekräftad gäst: 2018-10-13


9 av 10

Keith,
Ljungby

+
Läget, fräscht, fina buskar o blommor, poolområdet kanon
-
Några krokar innanför dörren till att hänga typ en jacka, tröja på. Kanske en liten hylla att ställa skorna på. Även på toaletten tycker jag det kunde varit någon krok o hylla till (rum 109)

Bekräftad gäst: 2018-10-07


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

101 omdömen
Utmärkt
 
53
Väldigt bra
 
33
Bra
 
9
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-07-29

Inlägg av bjoeri67 Stockholms län, Sverige

Fint och fräscht hotell

Har varit på Okeanis flera gånger och återkommer gärna. Har bott i lägenhet med privat pool, mycket skönt att inte behöva gå upp tidigt och boka platser vid stora poolen. Bra städning men lite litet kök. Poolområdet är välskött och fint. Nära till både affärer restauranger och stränder.

 
2018-07-07

Inlägg av Kristina J Göteborg, Sverige

Mycket trevligt hotell nära stränderna i Agii Apostoli

Har sett hotellet från utsidan under flera år och varit intresserad av att åka dit pga att det sett fräscht ut. Så i år tog vi en restresa ner till Kreta och valde att bo på Okeanis. Vi bodde i en tvårumslägenhet på andra våning med utsikt över poolområdet. Hotellet var precis så fräscht som det såg ut, materialvalen i lägenheten var påkostade, sängen var ok inte stenhård, balkongen hade alltid lite skugga som man kunde sitta i om man ville undvika solen. Poolen var stor för att relativt litet hotell. Stämningen var familjär. Nära stränderna och många restauranger.

 
2018-07-07

Inlägg av Apostolos A

Oerhört fin hotel

Vi reste en vecka och bodde i deras lägenhet med privat pool. Väldigt fin Hotel, perfekt läge promenadavstånd till flera små stränder i området. Städningen var perfekt och felfritt personalen oerhört trevlig och hjälpsam. Rekommenderas starkt för en fin semester i chania

 
2017-08-03

Inlägg av Lotsaf Stockholm, Sverige

Utmärkt boende

Riktigt bra boende med fin lägenhet och välskött anläggning. Trevlig personal och god stämning. Vi hade en tvårumslägenhet med bra sovmöjligheter även i vardagsrummet. Och modern (tyst!) AC i båda rummen. Närheten till fyra olika stränder gav oss flera valmöjligheter. Vi återvänder gärna hit!

 
2017-05-28

Inlägg av 271brittah Skellefteå, Sverige

Fint hotell

Jag hade läst en goda recensioner om hotellet, men blev ändå positivt överraskad av att det var så fint och trevligt. Hotellet har stora fina rum, med utrustning så att man kan laga mat själv om man vill. Annars finns det en restaurang/bar där man kan äta och fler restauranger i närheten. Poolområdet är också fint, med mycket grönska runt om. Dessutom ligger hotellet så till att man mad en kortare promenad har fyra stränder att välja mellan.