1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Okeanis Golden Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 463 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Magdalena,
Stockholm

+
-
Laga dåliga och trasiga saker: duschmunstycke läcker, glapp i skaft till hårtork, lösa hängare i badrum, äcklig gammal skärbräda, oanvändbar kökskniv, spruckna glas, Solkiga soffor, nötta och solkiga utemöbler, halkskydd dåliga/ saknas till privat pool. Inget halkskydd på steg upp till pool.( vi halkade båda två på sista steget ner) Vi hörde att andra haft samma problem. Badstegen skitig. Insekter på botten till poolen. Glödlampa trasig till terass. Parasoll saknas till terassen.

Bekräftad gäst: 2019-09-07


8 av 10

Bengt,
Ödåkra

+
Läget
-
Lite uppfräschning behövs

Bekräftad gäst: 2019-09-06


10 av 10

Conny ,
Kungsör

+
Lungt och skönt
-

Bekräftad gäst: 2019-08-31


10 av 10

Jessica ,
Stockholm

+
Att det var så fint, trevlig personal. Det kändes lyxigt men ändå hemtrevligt.
-
Allt var toppen!

Bekräftad gäst: 2019-08-17


10 av 10

Ralph,
Stockholm

+
Mycket välskött och trevligt.
-
Spisen kunde varit lite bättre tilltagen. Det finns en stor platta och en som är typ 10cm, vilket gör matlagningen lite knepig.

Bekräftad gäst: 2019-08-16


10 av 10

Julia,
Mölndal

+
Stora poolen och poolen på vår balkong. Kombinationen av litet mysigt hotell med lyxkänslan på området.
-
Wifi fungerade inte i lägenheten. Bara på balkongen mot poolen. Även vår egen internet funkade inte alltid på rummet (radioskugga?). Jag och dotter fick hemska öroninfektioner. Trots det vet inte om jag kan skylla på hotellet: de städade ofta och båda poolar såg rena och fina ut. Dessutom fick varken min man eller min son öronbesvär, trots att de badade och dök i båda pooler hela tiden varje dag, så det var nog vår otur bara. Fast de bör ändå ta vattenprover regelbundet. Men hotell

Bekräftad gäst: 2019-08-10


8 av 10

Susanna,
Stockholm

+
Stor pool och bra rum
-
Tyvärr luktade det starkt av mögel runt hotellområde och i köksskåpen, vilket drar ner betyget.

Bekräftad gäst: 2019-08-09


9 av 10

,

+
Store fine rom med god aircond i alle tre rom.
-
toalettet i det ene badet satt ikke ordentlig fast. Det var noe maur i leil.

Bekräftad gäst: 2019-07-14


10 av 10

Stefan,
Tygelsjö

+
Människorna
-
skugga till barnpoolen och en mindre lekplats om det finns utrymme, annars är det ett perfekt hotell.

Bekräftad gäst: 2019-06-29


8 av 10

Eleonore,
Märsta

+
Poolområdet
-
Dålig av. Fungerade inte trots att vi sa till vid ett par tillfällen

Bekräftad gäst: 2019-06-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

115 omdömen
Utmärkt
 
63
Väldigt bra
 
36
Bra
 
10
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-08-18

Inlägg av Jesber123

Finaste oasen

Vill verkligen varmt rekommendera hotell Okeanis i Agii Apostoli! Ett jättefint hotell med otroligt vänlig och rar personal. Själva hotellbyggnaden är vacker och omger pool och trädgård som ligger i mitten som en oas. Trädgården är lummig med palmer, blommor och fruktträd och så finns en läcker poolbar där... Det är nära till stränderna, lokalbussar, restauranger och små och stora matbutiker. Vår vistelse här var ljuvlig, vi hängde vid poolen, var på stranden, gjorde utflykter både med bil och buss. Allting med hotellet var oklanderligt och bra, från bemötande till städning.

 
2019-06-16

Inlägg av Monica B

Fräscht och familjärt nära stränderna

Väldigt trevlig och personlig personal med hög servicekänsla. Familjär stämning. Väldigt mysig hotellmiljö, rent o välskött och fina rum. Bra läge nära tre fina stränder. Fin frukost med många lokala produkter o produkter med hög kvalitet. Trevlig BBQ-KVÄLL med god mat och duktiga kretensiska dansare.

 
2018-07-29

Inlägg av bjoeri67 Stockholms län, Sverige

Fint och fräscht hotell

Har varit på Okeanis flera gånger och återkommer gärna. Har bott i lägenhet med privat pool, mycket skönt att inte behöva gå upp tidigt och boka platser vid stora poolen. Bra städning men lite litet kök. Poolområdet är välskött och fint. Nära till både affärer restauranger och stränder.

 
2018-07-07

Inlägg av Kristina J Göteborg, Sverige

Mycket trevligt hotell nära stränderna i Agii Apostoli

Har sett hotellet från utsidan under flera år och varit intresserad av att åka dit pga att det sett fräscht ut. Så i år tog vi en restresa ner till Kreta och valde att bo på Okeanis. Vi bodde i en tvårumslägenhet på andra våning med utsikt över poolområdet. Hotellet var precis så fräscht som det såg ut, materialvalen i lägenheten var påkostade, sängen var ok inte stenhård, balkongen hade alltid lite skugga som man kunde sitta i om man ville undvika solen. Poolen var stor för att relativt litet hotell. Stämningen var familjär. Nära stränderna och många restauranger.

 
2018-07-07

Inlägg av Apostolos A

Oerhört fin hotel

Vi reste en vecka och bodde i deras lägenhet med privat pool. Väldigt fin Hotel, perfekt läge promenadavstånd till flera små stränder i området. Städningen var perfekt och felfritt personalen oerhört trevlig och hjälpsam. Rekommenderas starkt för en fin semester i chania