Kundomdömen om Okeanis Golden Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 511 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Carina ,
Skutskär

+
Trädgården och personalen
-

Bekräftad gäst: 2019-11-03


8 av 10

,

+
Snyggt och rent. Trevlig personal. Fin miljö. Nära till havet.
-
Varmare poolvatten.

Bekräftad gäst: 2019-11-02


10 av 10

Terese,

+
Rent och fint trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-11-02


10 av 10

Staffan,
Strömstad

+
Lugnt och fint område , helt ok standard.
-
Back up på varmvatten när det inte är soliga dagar. Bättre med två smala täcken än ett stort brett.

Bekräftad gäst: 2019-10-26


9 av 10

Lilly,
Lindesberg

+
Trivsamt hotell. Lagom stort, trevlig personal, god frukost och trevlig grönskande poolområde. Mycket nöjd med hotellet, trots att det inte fanns en riktig restaurang.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-26


8 av 10

Marie,
Göteborg

+
Lugnt o mysigt med härlig växtlighet o lagom stor pool.
-
Mer utrustning i köket. Vore bra att skriva att det bara finns en kokplatta eftersom det påverkar matlagningsmöjligheten för en barnfamilj..

Bekräftad gäst: 2019-10-26


9 av 10

Bert,
Kungsbacka

+
Mycket fint poolområde. Fina planteringar. Läget, nära till stranden.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-25


9 av 10

Lars ,
Nykvarn

+
Fräscht och organiserat
-
Skulle knske kunnat vara en tavla eller karta som visar en översiktsbild av närområdet, restauranger, stränder ochdylika intressepunkter som gäster gärna rekomenderat. Kanske lite överkurs men underlättare dom första dagarnas navigering.

Bekräftad gäst: 2019-10-25


10 av 10

Laila,
Hallsberg

+
Lugnet
-

Bekräftad gäst: 2019-10-25


9 av 10

Jessica,
Sandviken

+
Fint rum, något slitet men fullt funktionellt och ändå mycket fräscht. Mycket fin trädgård och poolområde, nära till stränder, restauranger samt enkelt att ta sig till Chania med lokalbuss. Trevlig hjälpsam personal.
-
Uppgradera köksutrustningen med brödrost och vattenkokare.

Bekräftad gäst: 2019-10-20


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

121 omdömen
Utmärkt
 
65
Väldigt bra
 
38
Bra
 
10
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-11-06

Inlägg av SuneH31 Malung, Sverige

bra läge, nara till bra stränder

Nja! Kan inte säga att man kände sig välkommen direkt. dörrarna fungerade inte när vi kom. som tur va stod några gäster som nyss checkat ut och upplyste oss om en annan väg in till receptionen, där vi fick vänta ett tag innan personal kom och vi kunde checka in. otroligt oväsen från fläktarna i rummen bredvid vårat. tre gånger tidigt på morgonen fanns det inget varmvatten i duschen. Bra städning och bra service vid frukost. Det mottagande vi fick när vi kom drar ner betyget.

 
2019-10-20

Inlägg av Lillpipan Partille, Sverige

En smak av Grekland

Vi bodde på hotellet i en veckas tid. Vi hade ett dubbelrum med uteplats. Rummet var lite slitet och särskilt badrummet, men i det stora hela helt OK. Personalen tog väl hand om oss och de var mycket tillmötesgående genom att alltid hälsa god morgon med ett stort leende på läpparna. Personalen gjorde hotellet till en bra upplevelse. Det kändes familjärt! Frukosten var OK och en smak av Grekland med grekisk yoghurt (!!) och honung. Det sprang runt lite hemlösa katter vid pool-området, men det var mest mysigt. Kan varmt rekommendera detta hotell!

 
2019-10-07

Inlägg av chrissekarlsson Ljungby, Sverige

Trevligt o mysigt familjehotell

Reste med Apollo till Agi Apostoli för andra gången. Var där i början av oktober i år och samma tid förra året. Båda gångerna har vi bott på Okeanis Golden Resort som är ett mycket trevligt familjehotell med lägenheter i olika storlekar. Finns frukost att äta i restaurangen för den som vill men funkar även bra att fixa sina egna måltider i lägenheterna. Personalen är gästvänlig o hjälpsam om man ber om något eller vill ha hjälp med utflykter. Rent och fint både i rummen och vid det fina poolområdet. Härligt och rogivande med mycket växter, blommor och träd i området. Kan verkligen rekommendera detta härliga boende. Skulle gärna välja detta igen!

 
2019-08-18

Inlägg av Jesber123

Finaste oasen

Vill verkligen varmt rekommendera hotell Okeanis i Agii Apostoli! Ett jättefint hotell med otroligt vänlig och rar personal. Själva hotellbyggnaden är vacker och omger pool och trädgård som ligger i mitten som en oas. Trädgården är lummig med palmer, blommor och fruktträd och så finns en läcker poolbar där... Det är nära till stränderna, lokalbussar, restauranger och små och stora matbutiker. Vår vistelse här var ljuvlig, vi hängde vid poolen, var på stranden, gjorde utflykter både med bil och buss. Allting med hotellet var oklanderligt och bra, från bemötande till städning.

 
2019-06-16

Inlägg av Monica B

Fräscht och familjärt nära stränderna

Väldigt trevlig och personlig personal med hög servicekänsla. Familjär stämning. Väldigt mysig hotellmiljö, rent o välskött och fina rum. Bra läge nära tre fina stränder. Fin frukost med många lokala produkter o produkter med hög kvalitet. Trevlig BBQ-KVÄLL med god mat och duktiga kretensiska dansare.