1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Okeanis Golden Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

,

+
Store fine rom med god aircond i alle tre rom.
-
toalettet i det ene badet satt ikke ordentlig fast. Det var noe maur i leil.

Bekräftad gäst: 2019-07-14


10 av 10

Stefan,
Tygelsjö

+
Människorna
-
skugga till barnpoolen och en mindre lekplats om det finns utrymme, annars är det ett perfekt hotell.

Bekräftad gäst: 2019-06-29


8 av 10

Eleonore,
Märsta

+
Poolområdet
-
Dålig av. Fungerade inte trots att vi sa till vid ett par tillfällen

Bekräftad gäst: 2019-06-29


10 av 10

Sofia,
Köping

+
Mysigt hotellområde, barnvänlig pool, lagom avstånd till barnvänlig strand!
-

Bekräftad gäst: 2019-06-21


10 av 10

Camilla,
Stockholm

+
Städningen och den vänliga atmosfären.Stor,ren pool.Bra AC på rummet. Stort kylskåp.Nära alla bra stränder och bra restauranger.30 meter till närmaste supermarket. Trevlig balkong. Goda maträtter i poolbaren.
-
Mycket obekväma huvudkuddar.Behöver bytas ut. Löst dörrhandtag på toalettdörren.Fler galgar i garderoben behövs.En flaska vatten i kylen skulle behövas vid ankomsten på kvällen.Detta brukar ofta finnas på andra hotell i Grekland.

Bekräftad gäst: 2019-06-21


10 av 10

Ingrid, Bertil,
Tyringe

+
stilfullt, fin utsikt från lägenheten.
-
solskydd på de öppna balkongerna

Bekräftad gäst: 2019-06-15


10 av 10

Lisbeth,
Stenungsund

+
Läget, ägaren, personalen, lugnet
-
hotellet har nu några år på nacken,möbler behöver kläs om, köksutrustning, diskho, kran och skåpluckor behöver bytas ut/lagas

Bekräftad gäst: 2019-06-15


10 av 10

Paul,
Staffanstorp

+
Vacker miljö. Lugnt och skönt. Vänlig personal.
-
Att förbättra toalettstandaren.

Bekräftad gäst: 2019-06-09


9 av 10

Britta,
Skellefteå

+
Det är ett fint hotell, med ett fint blommande poolområde, hotellet är byggt på ett trevligt och väl genom tänk sätt. Det ligger bra till då man med en kortare promenad har tre fina stränder att välja mellan och även en fjärde om man går lite längre. Gatan utanför hotellet är lugn, men det är bara att gå upp till huvudgatan och kliva på bussen. om man vill åka in till Chania eller någon annanstans.
-
Vårat rum hade en viss stalldoft, den kan eventuellt komma från bäddsoffan. Musiken i restaurangen och runt poolen är inte särskilt bra och helt onödig.

Bekräftad gäst: 2019-06-07


10 av 10

Rasmus,
Skellefteå

+
Vi fick det rum som var på bilderna, som beskrev rumstypen, vilket var ett riktigt trevlig lägenhet med fin terrass och pool.
-
Recetions öppettider

Bekräftad gäst: 2019-06-07


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

109 omdömen
Utmärkt
 
58
Väldigt bra
 
35
Bra
 
10
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-06-16

Inlägg av Monica B

Fräscht och familjärt nära stränderna

Väldigt trevlig och personlig personal med hög servicekänsla. Familjär stämning. Väldigt mysig hotellmiljö, rent o välskött och fina rum. Bra läge nära tre fina stränder. Fin frukost med många lokala produkter o produkter med hög kvalitet. Trevlig BBQ-KVÄLL med god mat och duktiga kretensiska dansare.

 
2018-07-29

Inlägg av bjoeri67 Stockholms län, Sverige

Fint och fräscht hotell

Har varit på Okeanis flera gånger och återkommer gärna. Har bott i lägenhet med privat pool, mycket skönt att inte behöva gå upp tidigt och boka platser vid stora poolen. Bra städning men lite litet kök. Poolområdet är välskött och fint. Nära till både affärer restauranger och stränder.

 
2018-07-07

Inlägg av Kristina J Göteborg, Sverige

Mycket trevligt hotell nära stränderna i Agii Apostoli

Har sett hotellet från utsidan under flera år och varit intresserad av att åka dit pga att det sett fräscht ut. Så i år tog vi en restresa ner till Kreta och valde att bo på Okeanis. Vi bodde i en tvårumslägenhet på andra våning med utsikt över poolområdet. Hotellet var precis så fräscht som det såg ut, materialvalen i lägenheten var påkostade, sängen var ok inte stenhård, balkongen hade alltid lite skugga som man kunde sitta i om man ville undvika solen. Poolen var stor för att relativt litet hotell. Stämningen var familjär. Nära stränderna och många restauranger.

 
2018-07-07

Inlägg av Apostolos A

Oerhört fin hotel

Vi reste en vecka och bodde i deras lägenhet med privat pool. Väldigt fin Hotel, perfekt läge promenadavstånd till flera små stränder i området. Städningen var perfekt och felfritt personalen oerhört trevlig och hjälpsam. Rekommenderas starkt för en fin semester i chania

 
2017-08-03

Inlägg av Lotsaf Stockholm, Sverige

Utmärkt boende

Riktigt bra boende med fin lägenhet och välskött anläggning. Trevlig personal och god stämning. Vi hade en tvårumslägenhet med bra sovmöjligheter även i vardagsrummet. Och modern (tyst!) AC i båda rummen. Närheten till fyra olika stränder gav oss flera valmöjligheter. Vi återvänder gärna hit!