Rumstyper på Okeanis Golden Resort

Enrumslägenheter

Smakfullt inredda enrumslägenheter, av varierande storlekar och utseende. Kombinerat sovrum och minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare/kaffepress och enkel köksutrustning. Vissa lägenheter har möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Barnsäng finns att hyra. Tv. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller markbalkong i varierande utförande och storlek, vissa balkonger med poolutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 1-3 personer

Mindre tvårumslägenhet

Mindre tvårumslägenheter med ljus inredning, med separat sovrum och ett minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare/kaffepress och enkel köksutrustning. Barnsäng finns att hyra. Tv. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot extra kostnad. Hårtork. Bad/dusch och wc. Markbalkong av varierande utförande och storlek med poolutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 1-2 personer.

Trerumslägenhet i etage

Fint inredda trerumslägenheter i etage, som är belägna på andra och tredje våningen. På nedre våningen finns kombinerat vardagsrum och minikök samt ett sovrum och badrum, och på övre våningen finns ett sovrum och badrum. Barnsäng finns att hyra. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. I köket finns kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare/kaffepress och enklare köksutrustning. Tv. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong av varierande utförande och storlek med poolutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 2-6 personer.

Trerumslägenhet i etage med privat pool

Fint inredda trerumslägenheter i etage, med privat pool, som är belägna på andra och tredje våningen. På nedre våningen finns kombinerat vardagsrum och minikök samt ett sovrum och badrum, och på övre våningen finns ett sovrum och badrum. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Barnsäng finns att hyra. I köket finns kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare/kaffepress och enkel köksutrustning. Tv. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong av varierande utförande och storlek. Den privata poolen nås via en trappa från balkongen. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 2-6 personer.

Tvårumslägenheter

Smakfullt inredda tvårumslägenheter av varierande storlekar och utseende. Lägenheterna har separat sovrum samt kombinerat vardagsrum och minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare/kaffepress och enklare köksutrustning. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Barnsäng finns att hyra. I lägenheterna som tar 5 personer är en av extrabäddarna placerad inne i sovrummet. Tv. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot extra kostnad. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller markbalkong av varierande utförande och storlek, vissa med poolutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 1-5 personer.

Tvårumslägenheter med privat pool

Ljusa och fint inredda tvårumslägenheter med privat pool, belägna på tredje våningen. Lägenheterna är av varierande storlek och utseende, och bestå av ett separat sovrum samt kombinerat vardagsrum och minikök. Barnsäng finns att hyra. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. I miniköken finns kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare/kaffepress och enkel köksutrustning. Tv. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot extra kostnad. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong av varierande utförande och storlek med poolutsikt. Den privata poolen nås via en trappa från balkongen. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 1-4 personer