Rumstyper på Okeanis Golden Resort

Enrumslägenhet

Enrumslägenheter med balkong eller markbalkong i varierande utförande och storlek, vissa balkonger med poolutsikt. Lägenheterna av varierande storlekar och utseende. Kombinerat sovrum och minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare/kaffepress och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Till sommaren har alla lägenheter dusch. Städning 6 ggr/vecka.

Ljud från poolaggregat kan uppfattas som störande i vissa lägenheter.

Antal personer: 1-3 personer

Mindre tvårumslägenhet

Mindre tvårumslägenheter med markbalkong av varierande utförande och storlek med poolutsikt. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare/kaffepress och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot extra kostnad. Tv. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 1-2 personer.

Trerumslägenhet i etage

Trerumslägenheter i etage, som är belägna på andra och tredje våningen. Balkong av varierande utförande och storlek med poolutsikt. På entréplan finns ett kombinerat vardagsrum och minikök samt ett sovrum och ett badrum. En trappa upp finns ett sovrum och badrum. Möjliga extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare/kaffepress och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 2-6 personer.

Trerumslägenhet i etage med privat pool

Trerumslägenheter i etage, med privat pool, som är belägna på andra och tredje våningen. Balkong av varierande utförande och storlek. Den privata poolen nås via en trappa från balkongen. På entréplan finns kombinerat vardagsrum och minikök samt ett sovrum med två enkelsängar eller en dubbelsäng samt ett badrum. En trappa upp finns ett sovrum med två enkelsängar eller en dubbelsäng samt ett badrum. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare/kaffepress och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Till sommaren 2025 har alla lägenheter dusch. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 2-6 personer.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenheter med balkong eller markbalkong av varierande utförande och storlek, vissa med poolutsikt. Lägenheterna är av varierande storlekar och utseende. Ett sovrum samt kombinerat vardagsrum och minikök. Två enkelsängar eller en dubbelsäng. Möjliga extrabäddar i bäddsoffa. I lägenheterna som tar 5 personer är en av extrabäddarna placerad inne i sovrummet. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare/kaffepress och enkel köksutrustning. Tv. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot extra kostnad. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Till sommaren 2025 har alla lägenheter dusch. Städning 6 ggr/vecka.

Ljud från poolaggregat kan uppfattas som störande i vissa lägenheter.

Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer/1-5 personer.

Tvårumslägenheter med privat pool

Tvårumslägenheter med privat pool, belägna på tredje våningen. Balkong av varierande utförande och storlek med poolutsikt. Den privata poolen nås via en trappa från balkongen. Lägenheterna är av varierande storlek och utseende, och består av ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar eller en dubbelsäng. Möjliga extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare/kaffepress och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot extra kostnad. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Till sommaren 2025 har alla lägenheter dusch. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 1-4 personer