Anais Collection Hotels & Suites

På Anais Collection Hotels & Suites i hjärtat av Agii Apostoli hittar du en lugn oas med en varm atmosfär. Den kretensiska gästfriheten gör sig påmind här och tillsammans med de moderna faciliteterna som erbjuds borgar det för en härlig semester.


Rumstyper

Enrumslägenheter för1-3 personer. Tvårumslägenheter för1-4 personer. Tvårumslägenhet superior för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Bra läge nära Chania och trevlig strand.
Se alla omdömen

Fakta och faciliteter

Till stranden: 200 m
Till centrum: 3,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotellet har nyligen renoverats (2019) och består av tre tvåvåningsbyggnader omgivna av en grönskande trädgård. På hotellet finns två poolområden med vardera en pool, en separat barnpool, gratis solstolar och parasoller samt handduksservice mot en avgift. Pool- /snackbar som erbjuder förfriskningar och enklare rätter.

På hotellet finns också en restaurang som serverar frukost till den som väljer att köpa till det och senare under dagen finns en varierad meny att välja från.

Litet gym för gäster över 16 år. Bordtennis och biljard mot avgift. Gratis wifi på hela hotellområdet. Ca 3,5 kilometer till Chania stad, som enkelt nås med lokalbussen som passerar området nära hotellet. Lokal trafik som tidvis kan uppfattas som störande i vissa lägenheter.

Måltider

Inga måltider ingår. Frukost finns mot tillägg.

Alla hotell, Agii Apostoli

Anais Holiday

På lägenhetshotellet Anais Holiday i Agii Apostoli väntar personlig service och ett härligt strandnära läge. Till hotellet hör också en populär snackbar där gäster gärna träffas för ett glas och något att äta. Höga kundbetyg, komfort och den lokala touchen gör att hotellet självklart finns med i vår Apollo Mondo Local-familj.

Triton (Agii Apostoli)

Hotell Triton i Agii Apostoli på Kreta är härligt beläget intill populära Golden Beach. Den barnvänliga stranden och hotellets stora poolområde inbjuder till lata dagar i solen. Tritons lägenheter är bekväma och rymliga – i trerumslägenheten kan upp till sex personer bo tillsammans. Nöjda gäster, hög komfort och lokal touch gör att Triton valts ut till vår skara av Apollo Mondo Local-hotell.

Nontas

Hotell Nontas är ett modernt lägenhetshotell i centrala Agii Apostoli. Härifrån har du gångavstånd till fyra stränder – Agii Apostolistranden, Glaros Beach, Chrissi Akti Beach och Kalamaki Beach. Vill du hellre stanna på hotellet finns här en pool och en poolbar.

Stellina Village Resort

Välkommen till populära Stellina Village Resort och Apollo Mondo Local – hotell med lokal touch och extra nöjda gäster. Resorten består av tre områden där du har fri tillgång till alla pooler och faciliteter. Stellina Village ligger perfekt bara ett par minuter från den fina sandstranden Chryssi Akti och en kort busstur från Chania stad.

Kiwi

Nära Agii Apostolis finaste badvikar och bland grönskande pinjeträd ligger lägenhetshotellet Kiwi på Kreta. Här väntar ett härligt poolområde, närhet till stranden och flera restauranger inom promenadavstånd. I de trevliga lägenheterna finns allt du behöver för att rå om dig själv på semestern, och vid stans bageri kan du köpa bröd till morgonens frukost.

Okeanis Golden Resort

Omtyckt hotell som ligger mitt i centrala Agii Apostolis med ett fint poolområde och promenadavstånd till den fina sandstranden. Bo i fräscha lägenheter, några med privat pool. Chania stad är bara en kvart bort med lokalbussen om du vill du ha mer liv och rörelse.

Okeanis II

Okeanis II är ett trevligt hotell i centrala Ago Apostoli på Kreta, bara för gäster över 12 år. Här bor du med promenadavstånd till sandstranden och det finns även ett mysigt poolområde för de som hellre stannar på hotellet. De moderna dubbelrummen är en skön plats för en stunds avkoppling efter dagens sol och bad.