Okeanis II

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Okeanis II är ett trevligt hotell i centrala Ago Apostoli på Kreta för gäster över 12 år. Här bor du med promenadavstånd till sandstranden och det finns även ett mysigt poolområde för de som hellre stannar på hotellet. De moderna dubbelrummen är en skön plats för en stunds avkoppling efter dagens sol och bad.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer. Enkelrum för 1 person.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Bra personal o bra frukost.
Se alla omdömen

Fakta och faciliteter

Till stranden: 400 m
Till centrum: 500 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Okeanis II är ett vuxenorienterat hotell som vänder sig till gäster över 12 år. Hotellet ligger precis intill det omtyckta lägenhetshotellet Okeanis Golden Resort vars faciliteter gästerna är mer än välkomna att använda.

På Okeanis II är det lite tystare, men det finns ett trevligt poolområde med solstolar, parasoller och en poolbar där du kan köpa något svalkande att dricka. Handduksservice. Stranden ligger en kort promenad bort för de som hellre vill bada i havet. På hotellet finns även en à la carte-restaurang. Receptionen är öppen från ca. kl. 08:00-23:00.

I Agii Apostoli väntar ett lugn tempo och små badvikar med mjuk sand. I centrum (ca 500 meter) finns ett fåtal små charmiga tavernor, men för ett större utbud kan du på bara en kvart nå vackra Chania stad (ca 4,5 kilometer) med lokalbussen. Där väntar ett stort utbud av shopping, restauranger, caféer och barer. Lokal trafik.

Måltider

Frukostbuffé.

Bra att veta

Receptionen och restaurangen är belägna på systerhotellet Okeanis Golden Resort precis bredvid Okeanis II.