Okeanis II

Okeanis II är ett trevligt hotell i centrala Ago Apostoli på Kreta och välkomnar endast vuxna gäster över 12 år. Här bor du med promenadavstånd till sandstranden och det finns även ett mysigt poolområde för de som hellre stannar på hotellet. De moderna dubbelrummen är en skön plats för en stunds avkoppling efter dagens sol och bad.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer. Enkelrum för 1 person.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Fakta och faciliteter

Till stranden: 400 m
Till centrum: 4,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Okeanis II är ett hotell som vänder sig till vuxna gäster över 12 år och ligger precis intill det omtyckta lägenhetshotellet Okeanis Golden Resort. På Okeanis II finns ett trevligt poolområde med solstolar, parasoller och en poolbar där du kan köpa något svalkande att dricka. Handuksservice. Stranden ligger en kort promenad bort för de som hellre badar i havet. På hotellet finns även en à la carte-restaurang. Receptionen är öppen från kl. 08:00-23:00.

I Agii Apostoli väntar ett lugn tempo och små badvikar med mjuk sand. I centrum finns ett fåtal små charmiga tavernor, men för ett större utbud kan du bege dig till vackra Chania stad som ligger endast en kvart bort med lokalbussen.

Måltider

Frukostbufffé.