Kundomdömen om Okeanis Golden Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 361 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Trevlig personal och frukosten. Vi fick ha kvar rummet i nästan en hel dag extra, helt gratis. Pga. Sen flygning hem
-

Bekräftad gäst: 2022-10-30


10 av 10

+
Rymliga lägenheter. Välskött område.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-30


9 av 10

+
Bemötandet, trädgården och det närbelägna läget till havet.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-30


8 av 10

+
strandnära, bra mat trevlig personal fin pool
-

Bekräftad gäst: 2022-10-30


8 av 10

+
Den trevliga personalen och läget.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-30


10 av 10

+
Trevligt familjehotell, lugnt och fint, trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-28


10 av 10

+
Det var ett lugnt hotell och välvårdat.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-15


10 av 10

+
Mysigt och trevligt
-

Bekräftad gäst: 2022-10-15


9 av 10

+
Fräscht, bra läge o bra standard
-

Bekräftad gäst: 2022-10-02


8 av 10

+
Rummen var toppen och bra balkong med fin utsikt över poolen. Fint pool område!
-

Bekräftad gäst: 2022-10-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

170 omdömen
Utmärkt
 
97
Väldigt bra
 
50
Bra
 
12
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2022-10-29

av Ingela K

Nöjda resenärer

Stort välstädat rum med balkon. Trevlig, glad och service inriktad personal. Bra frukost med lokala produkter. Fina badstränder flera att välja på i närheten. Nära till service butik. Bussen till Chania i närheten.

 
2022-10-29

av S9868PWmariah

Mysigt familjehotell med bra läge

Vi är mycket nöjda mer vår vistelse på Okeanis Golden Resort. Vi har haft en mycket bra semester här. Stor lägenhet med bra sängar och bra balkonger. Poolen är perfekt att bada i när solen steker. Kan också rekommendera Mojiton när man ligger i solstolen. Trevlig personal och mycket bra läge:-)

 
2022-10-28

av 722henryb

Pensionär

Strandnära hotell, bra frukost, lugnt läge, städning varje dag trevlig personal, rekomenderas.Det är även nära till havet med badvikar långgrundar, som är barnvänliga. Det går lokalbussar till Chania för 2 euro.

 
2022-09-25

av Anna B

Lugnt hotell där rum med privat pool rekommenderas

Valde ett rum med privat pool - lite kallt i poolen men det svalkar bra i värmen. Balkongen va bra med ömsöm skugga och sol. Väldigt lugnt och skön stämning på hela hotellet. Det va svalt på nätterna och vi kunde sova hela nätterna med fönstret öppet utan att störas av trafik eller annat. Vi hade en tvårumslägenhet och den hade nog även känts rymlig för fyra. Den hade varsin AC i vardera rummet. Köket passar för enklare måltider såsom frukost och mellanmål. Hotellet ligger nära många restauranger och matvarubutiker och många stränder finns på kort avstånd. Väldigt nära till bra busskommunikationer. Vacker utsikt mot bergen. Kan verkligen rekommendera detta hotell. Skulle gärna återvända men skulle då försöka få ett rum där balkongen hade kvällssol så att poolen värms upp så länge som möjligt.

 
2022-09-22

av pallis07 Göteborg, Sverige

Allt bra utom städning

Jättefint hotell med bra pool och poolområde. Men städningen var under allkritik! Vi bodde på okeanis II i rum 15 som var litet men mysigt. Städerskan där verkar inte alls intresserad av att göra sitt jobb. Bara nya lakan en gång och handdukar fick vi slänga ner på marken för att få nya. Tråkigt men annars var allt bra.