Kundomdömen om Okeanis Golden Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 285 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Eget boende med egen pool. Lugnt område nära till stranden.Två badrum.Poolstädningen, trevlig personal, bra städning i alla utrymmen. Vackra blommande planteringar.
-
Hårda sängar, saknar köksutrustning, visp, smörknivar, disktrasa och diskmedel. Tvål och schampo saknades i badrummen.

Bekräftad gäst: 2024-05-19


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-05-12


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-05-11


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-05-05


10 av 10

+
Städningen lugnet närheten till allt personalen
-
Det står att det finns Kabet-Tv men bara några på Tyska men man är väl inte,där för att titta på TV

Bekräftad gäst: 2024-04-27


8 av 10

+
Mysig miljö, härligt poolområde avskärmat från övrig bebyggelse samt nära strand och trevlig personal. Nära till affärer, restauranger och promenadavstånd in till Chania.
-
Frukosten var en liten besvikelse efter tidigare erfarenheter från Grekland.

Bekräftad gäst: 2023-10-29


8 av 10

+
LÄGET - nära bad och affärer. En blandning av små hotell och vanliga bostadshus i omgivningarna. VÄLSTÄDAT och efterhållet POOLBAR/RESTAURANG - vällagad mat till hyfsade priser. Trevlig personal.
-
…eller snarare Apollo: Ytterst tveksam formulering på hemsidan - ”markterass och ej specificerad utsikt” betydde i vårt fall marterass jämte entrén och några meter från gatan. Ärligare hade varit att skriva som det var…..”markterass mot gata”. Nu blev besvikelsen stor med tanke på de vackra bilder som visades på poolområdet. Förväntningarna styr upplevelsen! Skapa förtroende!

Bekräftad gäst: 2023-10-29


7 av 10

+
Private pool
-
Young noisy kids limit age to 12. Make breakfast hot and use warmers to keep it hot.

Bekräftad gäst: 2023-10-29


8 av 10

+
Fint poolområde. Markterassen. Trevlig personal.
-
Synd att poolen inte var uppvärmd. Vattnet i duschen rann ut över hela badrumsgolvet. Barnen fick inte låta i poolen. Ingen yta för barnen att leka, spela boll osv.

Bekräftad gäst: 2023-10-28


8 av 10

+
lungt
-

Bekräftad gäst: 2023-10-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

191 omdömen
Utmärkt
 
110
Väldigt bra
 
54
Bra
 
13
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2023-10-28

av Annika S

Fint och lugnt hotell

Fint hotell med vänlig och hjälpsam personal. Mycket bra städning och helt ok frukostbuffé. Saknade dock glutenfria alternativ (fick några brödskivor som var sådär). Lugnt kring poolområdet och så vill man nog ha det för det var inte ok att barnen tjoade i poolen.

 
2023-10-22

av Dreamer717727

Semester på Kreta

Superfint hotell, trevlig personal och bra service. Rent och snyggt. Kunde varit två kaffemaskiner på frukosten, det blev lång kö. Frukosten var däremot jättegod. Det är inget hotel med bra lunch/middag men drinkarna är goda. Det finns bra restauranger runt omkring. Åker gärna tillbaka.

 
2023-10-21

av stoffe12

Fantastiskt hotell med bra personal och bra läge

Riktigt bra hotell på nästan alla vis, vi är så nöjda! Bra läge nära flera stränder och bra bussförbindelser in till Chania Väldigt trevlig och hjälpsam personal på alla vis Bra frukostbuffé Trevliga rymliga rum God lunch Rent och fräscht Förbättringspotential: Lite svalt i poolen i oktober. Elskåp och kylskåp i rummen låter lite men kan stängas av på natten vid behov. Vi hade gärna kommit tillbaka.

 
2023-10-15

av HMPR Göteborg, Sverige

Vi har aldrig blivit så illa bemötta!!!

Vi såg verkligen fram emot detta hotell då den har många bra betyg både här på TA och på Apollo. Vi välkomnades av en yngre man i receptionen och han gav oss en mapp med all information, fjärrkontroller till ac:na och tv:n samt en nyckel till säkerhetsskåpet. Han sa att säkerhetsskåpet kostar 12 euro för en vecka, så om vi inte vill ha det så behöver vi lämna tillbaka nyckeln. Vi fick ett stort rum med vardagsrum/kök och sovrum och jättefin och stor balkong med utsikt mot poolen. Eftersom vi kom ganska sent på kvällen så ville vi gå ut för att handla lite vatten och snacks till rummet samt äta en bit mat innan vi gick och la oss, så gjorde vi det. Efter ca 2 timmar så kom vi tillbaka till rummet och min man ser att vår reseplånbok hade flyttats på och när han räknade pengarna i den så saknades det 100 euro! Han gick direkt ner till receptionen för att påtala detta och jag väntade på rummet. När han kom tillbaka så sa han att polisen var på väg, så vi väntade på dem. Istället så kommer killen från receptionen tillbaka efter en stund och ber min man hänga med till receptionen igen. Efter en lång stund så kommer min man tillbaka och berättar vad som hade hänt när han var nere. Ägaren till hotellet trodde absolut inte att något sådant har hänt och att han har allt på videoövervakning och att det inte har gått någon in på vårt rum medan vi var borta. Min man ber om att få se videon men vägras. Då ber min man för andra gången att få dit polisen för att reda ut stölden, men ägaren vägrar och bara hotar och förlöjligar min man. Det hela går så långt att ägaren säger att han kommer att slänga ut oss från hotellet där och då och att han inte bryr sig ifall vi sover ute på gatan eller stranden. Då säger min man att han vill inte att de väcker mig (hans fru) utan han påpekar återigen att han vill prata med polisen. Ägaren ringer också till Apollo för att tala om hur oförskämda vi är och att han vill ha ut oss från hotellet. Till slut kommer min man upp och berättar allt för mig och säger att vi kommer att bli utslängda. Vi ringer själva också till Apollo för att förklara läget och de säger att de återkommer nästa dag för att lösa problemet. Så man kan väl säga att vi inte sov så mycket den natten plus att elskåpet i vardagsrummet lät så högt så vi hade ändå inte kunnat sova ens med öronproppar. Vi har efteråt läst att andra gäster också haft problem med elskåpet trots flera tillsägelser till receptionen. Nästa morgon pratar vi med Apollo och berättar vår sida av saken och att polisen aldrig kom. Apollo förstår att vi inte vill bo kvar på hotellet efter den hemska behandlingen vi fått och fixar oss ett annat boende i en annan by. Vi har rest väldigt mycket under alla år och speciellt till Kreta, men aldrig någonsin blivit misstrodda, kallade lögnare och blivit så illa behandlade. Ägaren och hans fru hade ingen som helst sympati för oss utan bara sa hur illa kränkta de hade blivit av oss och hur dåligt de mådde pga detta. Inte ett ord om att ens försöka stötta oss, hjälpa oss som gäster utan bara anklaga oss för att ljuga. De tom sa att de kan nog minsann gissa vad som har hänt... Vi har efteråt läst att det är flera gäster som har blivit ignorerade och illa behandlade när de påpekat eller klagat på något. Så det är tyvärr inte bara vi som fått den här behandlingen. Vi tycker att det är så synd för själva hotellet i sig är fint och har ett fint poolområde, men problemen verkar vara fler än att vi någonsin kommer att komma tillbaka eller rekommendera detta stället till andra. Det här var verkligen en hemsk start på vår semester, men eftersom Apollo hjälpte oss att byta hotell så snabbt, så kunde vi trots allt kunna njuta av resten av semestern.

 
2023-09-10

av madeleinefotboll20

Fantastik nöjda. Vill dit igen.

Helhetsupplevelsen var super bra. Rent och snyggt. Trevlig personal. Goda drinkar och mat. Vi bodde i en stor lägenhet med egen pool. Jättefin lägenhet med utsikt över pool området. Mycket nära stranden och butiker. Bra utrustning i köket. Vill gärna dit igen.