Kundomdömen om Okeanis Golden Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 353 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Servicen och personalen samt omgivningen
-

Bekräftad gäst: 2021-10-23


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-17


8 av 10

+
Läget
-
O

Bekräftad gäst: 2021-10-09


10 av 10

+
Närheten till havet.
-

Bekräftad gäst: 2021-10-02


6 av 10

+
Tyst AC i båda rummen. Bra sängar.
-
Köket motsvarar inte förväntningarna hos ett fyrstjärnigt lägenhetshotell. Placeringen av kokplattorna vid diskhon gör det svårt att diska ock laga mat. Kokplattor finns bara en stor och en pytteliten. Förbjud rökning, åtminstone på allmänna platser.

Bekräftad gäst: 2021-10-02


7 av 10

+
Rent och fint, fint poolområde. Trevlig personal.
-
Renovera köken, mycket små och inte mycket i skåpen att tillgå vid matlagning. Hotellet har lagt fokus på poolområdet enbart får man känslan av. Kan inte begripa hur Apollo kan ge detta hotell 4 stjärnor. Vattenkokare finns inte tillgängligt om hotellet är fullbelagt, nu hade vi tur att dem var serviceminded och handlade en till oss.

Bekräftad gäst: 2021-10-02


9 av 10

+
Personalen, frukosten och hur noga de var men renlighet och att förhindra spridningen av covid.
-
Dammsuga poolen.

Bekräftad gäst: 2021-09-24


8 av 10

+
-
Det skulle behövas en uppfräschning av pentryt samt de tallrikar, bestick samt glas som ingår. Byta ut solstolarna till något fräschare och framförallt anpassa till längre människor över 180 cm. Säkerhetsboxen på rummet är väldigt liten. Det minsta man kunde begära är det som numera är standard på de flesta andra hotell att man får plats med sin bärbara dator samt att man låser in den med kod istället för nyckel. Det hade varit bra om man kunde få mer än ett passerkort/nyckel till rummet.

Bekräftad gäst: 2021-09-19


10 av 10

+
Nära till stranden fin lägenhet
-
Parasoller på balkongen fattades

Bekräftad gäst: 2021-09-17


8 av 10

+
Poolen
-
Vi fick ett hanikappsanpassat hotellrum som inte va så trevligt. Personalen kan vara lite trevligare.

Bekräftad gäst: 2021-09-12


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

148 omdömen
Utmärkt
 
87
Väldigt bra
 
41
Bra
 
10
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2021-06-26

av 11Momen1

Bästa hotel i hela Chania.

En av de finaste hotel som jag har varit i hela mitt liv. Jag är super nöjd och vi hade haft kul där med min tjej. Trevlig personal, allt är ren och fräsch. Vi har träffat också de som äger hotel de är mycket trevliga. Service var mycket bra. Jag kommer tillbaka säkert. Momen Al-Haddad

 
2020-08-21

av a2saj Gråbo, Sverige

Vänligt och trevligt!

Trevligt mottagande och mycket bra service! Vi bodde i en tvårumslägenhet på markplan och hade poolen precis utanför altanen; perfekt! Vi hade två AC i lägenheten, en i vardagsrummet och en i sovrummet, perfekt! Vi fick så fantastisk hjälp av värdinnan med både växling av pengar och att hyra bil! Så vänliga, hjälpsamma och trevliga! Det som sänker betyget är att vi fick direkt gå och köpa diskmedel, disktrasa, toapapper, disksvamp, servetter m.m. Det hade varit trevligt om det fanns vatten i rummet vid ankomst. Det saknades även vattenkokare i vår lägenhet men jag kunde koka vatten i en kastrull. Sen är köksblandaren i köket en katastrof; sitter inte fast och av fel modell; bör bytas! Vatten hamnar utanför så fort man diskar! Annars väldigt bra! Gångavstånd till tre stränder och nära till minimarket, tavernor, busshållplats, café m.m. Lite längre bort finns Lidl och en annan stor supermarket. Rekommenderas!

 
2019-11-06

av SuneH31 Malung, Sverige

bra läge, nara till bra stränder

Nja! Kan inte säga att man kände sig välkommen direkt. dörrarna fungerade inte när vi kom. som tur va stod några gäster som nyss checkat ut och upplyste oss om en annan väg in till receptionen, där vi fick vänta ett tag innan personal kom och vi kunde checka in. otroligt oväsen från fläktarna i rummen bredvid vårat. tre gånger tidigt på morgonen fanns det inget varmvatten i duschen. Bra städning och bra service vid frukost. Det mottagande vi fick när vi kom drar ner betyget.

 
2019-10-20

av Lillpipan Partille, Sverige

En smak av Grekland

Vi bodde på hotellet i en veckas tid. Vi hade ett dubbelrum med uteplats. Rummet var lite slitet och särskilt badrummet, men i det stora hela helt OK. Personalen tog väl hand om oss och de var mycket tillmötesgående genom att alltid hälsa god morgon med ett stort leende på läpparna. Personalen gjorde hotellet till en bra upplevelse. Det kändes familjärt! Frukosten var OK och en smak av Grekland med grekisk yoghurt (!!) och honung. Det sprang runt lite hemlösa katter vid pool-området, men det var mest mysigt. Kan varmt rekommendera detta hotell!

 
2019-10-07

av chrissekarlsson Ljungby, Sverige

Trevligt o mysigt familjehotell

Reste med Apollo till Agi Apostoli för andra gången. Var där i början av oktober i år och samma tid förra året. Båda gångerna har vi bott på Okeanis Golden Resort som är ett mycket trevligt familjehotell med lägenheter i olika storlekar. Finns frukost att äta i restaurangen för den som vill men funkar även bra att fixa sina egna måltider i lägenheterna. Personalen är gästvänlig o hjälpsam om man ber om något eller vill ha hjälp med utflykter. Rent och fint både i rummen och vid det fina poolområdet. Härligt och rogivande med mycket växter, blommor och träd i området. Kan verkligen rekommendera detta härliga boende. Skulle gärna välja detta igen!