1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Anais Holiday

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
9,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Thomas,
Åhus

+
Den bästa hotellvistelsen sedan vi började resa utomlands 1981!
-
Inga!

Bekräftad gäst: 2018-11-03


10 av 10

ann-louise,
stockholm

+
bra läge nära stranden.mycket trevlig personal.god mat på hotelets restaurang.busshållplats direkt utanför.lagom promenadavstånd in till chania.gym som vi utnyttjade.pool.grönskan som gjorde det mysigt.
-
byt ut dom tunga gjutjärnsolarna på rummet,svåra att flytta.

Bekräftad gäst: 2018-10-28


10 av 10

Lou-Lou ,
MOLKOM

+
Maten var den bästa vi ätit
-

Bekräftad gäst: 2018-10-28


7 av 10

Jenny ,
Hudiksvall

+
-
Skaffa bättre köksgeråd - mer än två knivar och gafflar, fler kastruller (hade bara två stora kastruller) bättre spis. Wifi var under all kritik eftersom det var segt och ofta inte fungerade alls. Vi tyckte det var synd att man inte kunde utnyttja badkaret, fanns ingen propp.

Bekräftad gäst: 2018-10-27


10 av 10

Sören,
Arboga

+
Litet och trivsamt
-
WIFI fungerar dåligt i vissa rum. Hundarna på baksidan skäller hela nätterna.

Bekräftad gäst: 2018-10-13


9 av 10

Birger,
Timmersdala

+
Helheten + all personal
-
Bättre kuddar i sängarna

Bekräftad gäst: 2018-10-07


8 av 10

Håkan,
Malmö

+
Stora enrummare med balkong. Mycket bra service o god mat i restaurangen.
-
Bör bli tydligare att man kan hamna med uteplats/balkong utåt trafikerad gata. Skulle vilja kunna välja bort dessa lägenheter mot högre pris

Bekräftad gäst: 2018-10-06


7 av 10

Mats ,
Kumla

+
Maten
-

Bekräftad gäst: 2018-10-06


10 av 10

Barbro,

+
Rent och fint!
-

Bekräftad gäst: 2018-10-06


10 av 10

Lena,
Visvy

+
Att det faktiskt överträffade våra förväntningar, mycket, mycket trevligt o härligt hotell.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-06


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

93% av resenärerna rekommenderar

91 omdömen
Utmärkt
 
50
Väldigt bra
 
32
Bra
 
7
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2018-10-05

Inlägg av 429michaelak

Sommar när den är som bäst

Var här för tredje gången, samma månad som tidigare. Underbara ägare, riktigt god mat och mysiga lägenheter. Det går alltid att hitta något på menyn som tilltalar alla och man kan beställa sin egen storlek på portion.

 
2018-09-09

Inlägg av Emmamimmi Göteborg, Sverige

Mycket trevlig vistelse

Hotel Anais gav oss en mycket angenäm vistelse. Fräscht, trevligt och fint både i lägenheten, i poolområdet och restaurang. Omtänksam och gästvänlig personal bidrog till den hemtrevliga atmosfären. Restaurangen höll god kvalitet och gav det lilla extra. Nära till stranden, nära till Chania och flera bra restauranger även i närheten av hotellet.

 
2017-10-10

Inlägg av Stefan J

Semester

Mycket trevligt hotell med "egen" terass personalen månar om sitt anseende och ser till att man får det mesta för pengarna. Många restauranger i omgivningen och vissa är riktigt bra. Nära till Chania och lite storstadspuls

 
2017-07-27

Inlägg av G9329TJrobertb Danderyd, Sverige

Mycket trevligt hotell

Bodde i rum 19 mot poolen, två balkonger, två badrum och alltid städat. Personalen var mycket trevlig och den lilla poolen mycket bra, t o m badvakt😼 Maten helt ok då detta hotell ligger i ett turistområde. 250m till en fin strand med tavernor, duschar, WC och omklädningsbås. Buss till Chania tar 10min och stannar utanför hotellet. Top notch😀

 
2017-07-04

Inlägg av 181veronicae Helsingfors, Finland

Middag i hotellets restaurang

Firade dotterns 13 årsdag med middag på Anais. Mysigt att sitta under bar himmel, snabb service och mycket god mat. Trevlig personal som gör det lilla extra. Rekommenderar varmt ett besök här. Vi var här förra året också och åt några gånger.