1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Anais Holiday

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 278 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
9,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Gudrun ,
Borgstena

+
Det hotellet har ALLT !!
-
Möjligen några krokar i badrum för handdukar.

Bekräftad gäst: 2019-09-08


10 av 10

Emma,
Stockholm

+
Fräscha rum, trevlig personal och bra städning med disk varje dag
-
Bekvämare sängar

Bekräftad gäst: 2019-09-07


9 av 10

Eva,
Gustavsberg

+
Servicen, fantastisk!
-
Rummen skulle behöva en uppfräschning.

Bekräftad gäst: 2019-09-07


10 av 10

joakim,
brandbergen

+
nära till stranden
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


8 av 10

Marie,

+
Varit där tidigare , var mkt nöjd då men hade tagit kontakt innan och bett att få ett rum men balkong som gick att använda pga av att förra resan med Apollo på annat hotell året innan på samma ort hade inneburit en lägenhet utan balkong övht ( i söderläge utan parasoll, bara möjligt vara där från kl 23 på kvällen, gick inte att byta
-
Nästa gång kan man /bör man ta kontakt med hotellet direkt via mail eller Apollo för att förmedla vilket rum man inte vill ha- ( nu fick vi rum mot gatan-. trafik och störningsljud). OM det är det som finns enb kvar väljer vi annat boende. Nu vet vi vilka rum vi inte vill ha då störande väg finns.

Bekräftad gäst: 2019-08-30


10 av 10

Kjell,
Svedala

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2019-08-24


10 av 10

Natasa,
Malmö

+
Nära till strand, härliga pooler och väldigt trevligt personal.
-
De behöver inte städa 6dagar i veckan, 3-4 räcker, men lite mer ordentligt.

Bekräftad gäst: 2019-08-18


10 av 10

Johanna,
Hörby

+
Allt var tiptopp, men ska jag välja ut något så är det personalen och servicen. Helt outstandning! På natten vi kom var vi försenade och när vi klev av transferbussen möttes vi upp ute vid vägen av en leende kvinna från receptionen som genast tog över min mammas resväska och drog den in till hotellet. Hon följde oss även sen till rummet och visade vägen på det var nattsvart ute. Vi kändes oss verkligen väntade och omhändertagna direkt vi anlände.
-
Jag kan verkligen inte komma på något som behöver förbättring. Skulle jag nämna något är hotellet direkt vid incheckning talar om hur mycket hotellskatt som ska betalas när man checkar ut. Och att hotellet kunde ha en klocka hängandes på väggen utanför baren vid poolen så att man lättare kunde se klockan då man inte alltid har klicka eller mobil när man ligger ute vid poolen. Även kanske någon digital termometer som visar både tempen ute och i poolen.

Bekräftad gäst: 2019-08-11


8 av 10

Carin,
Göteborg

+
Den goda maten och att det var rent. Sköna sängar. Trevlig personal.
-
Plocka ej bort bord från restaurangen innan de stänger. Känns inte ok även om man förstår att de vill underlätta vid stängning. Strandhanddukar ska erbjudas kostnadsfritt. Bättre duschmunstycke. Väldigt dåligt tryck.

Bekräftad gäst: 2019-08-04


10 av 10

Agneta,
Kungsängen

+
Lägenhetens inredning; smakfullt och vackert! Personalen, både städ-och restaurangpersonalen var trevliga, tillmötesgående. Man känner sig välkommen!
-
Tydligare information om förbudet att spola ner toalettpapper, gärna skylta med en lapp vid matbordet tex. Jag läste hotellets informationsmaterial genast då vi anlände och uppmärksammade som tur var detta, men kunde ha missat det...

Bekräftad gäst: 2019-08-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

93% av resenärerna rekommenderar

92 omdömen
Utmärkt
 
50
Väldigt bra
 
32
Bra
 
8
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2018-10-05

Inlägg av 429michaelak

Sommar när den är som bäst

Var här för tredje gången, samma månad som tidigare. Underbara ägare, riktigt god mat och mysiga lägenheter. Det går alltid att hitta något på menyn som tilltalar alla och man kan beställa sin egen storlek på portion.

 
2018-09-09

Inlägg av Emmamimmi Göteborg, Sverige

Mycket trevlig vistelse

Hotel Anais gav oss en mycket angenäm vistelse. Fräscht, trevligt och fint både i lägenheten, i poolområdet och restaurang. Omtänksam och gästvänlig personal bidrog till den hemtrevliga atmosfären. Restaurangen höll god kvalitet och gav det lilla extra. Nära till stranden, nära till Chania och flera bra restauranger även i närheten av hotellet.

 
2017-10-10

Inlägg av Stefan J Trollhättan, Sverige

Semester

Mycket trevligt hotell med "egen" terass personalen månar om sitt anseende och ser till att man får det mesta för pengarna. Många restauranger i omgivningen och vissa är riktigt bra. Nära till Chania och lite storstadspuls

 
2017-07-27

Inlägg av G9329TJrobertb Danderyd, Sverige

Mycket trevligt hotell

Bodde i rum 19 mot poolen, två balkonger, två badrum och alltid städat. Personalen var mycket trevlig och den lilla poolen mycket bra, t o m badvakt😼 Maten helt ok då detta hotell ligger i ett turistområde. 250m till en fin strand med tavernor, duschar, WC och omklädningsbås. Buss till Chania tar 10min och stannar utanför hotellet. Top notch😀

 
2017-07-04

Inlägg av 181veronicae Helsingfors, Finland

Middag i hotellets restaurang

Firade dotterns 13 årsdag med middag på Anais. Mysigt att sitta under bar himmel, snabb service och mycket god mat. Trevlig personal som gör det lilla extra. Rekommenderar varmt ett besök här. Vi var här förra året också och åt några gånger.