Kundomdömen om Anais Holiday

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 303 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
9,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Elisabeth ,
Strängnäs

+
Nära till allt, litet och familjärt, vi kände oss välkomna och sedda.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


9 av 10

,

+
Maten, personalen och poolområdet. Att det fanns ett gym.
-
Modernare rum. Hade ett rum mot en tråkig baksida. Stora buskar precis framför balkongen.

Bekräftad gäst: 2019-10-04


8 av 10

,

+
Maten
-
Lite dåligt vid poolen Halt i trapporna

Bekräftad gäst: 2019-09-28


10 av 10

Monia,
Storvreta

+
Jättetrevlig och serviceinriktad personal. Så fint hotellrum med perfekt städning. God och vällagad mat på hotellet. Närhet till fin strand. Närhet till Chania med bra bussförbindelser
-
Kunde inte vara bättre, vi hade en fantastisk semestervecka och hoppas komma tillbaka till samma hotell.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


9 av 10

,

+
Trevlig personal. Vi saknade mikrovågsugn det var dålig fart på aircondition.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


10 av 10

Douglas,
Sollentuna

+
Restaurangen. Bästa maten i området. Många gäster kom från andra hotell.
-
Bättre klättervägg i gymet.

Bekräftad gäst: 2019-09-27


10 av 10

,

+
Fantastiskt mat
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


9 av 10

Lisa,
TYRESÖ

+
Trevlig hjälpsam personal , gym och fantastisk restaurang.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-14


9 av 10

Eva,
Skutskär

+
Fint hotell , bra service , städning perfekt
-
Bättre foto på när ni skriver delad utrymme, lite otydligt Då ni visar en balkong med ngt som ser delat ut med en vägg kändes inte bra

Bekräftad gäst: 2019-09-13


10 av 10

Gudrun ,
Borgstena

+
Det hotellet har ALLT !!
-
Möjligen några krokar i badrum för handdukar.

Bekräftad gäst: 2019-09-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

93% av resenärerna rekommenderar

93 omdömen
Utmärkt
 
50
Väldigt bra
 
33
Bra
 
8
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2018-10-05

Inlägg av 429michaelak

Sommar när den är som bäst

Var här för tredje gången, samma månad som tidigare. Underbara ägare, riktigt god mat och mysiga lägenheter. Det går alltid att hitta något på menyn som tilltalar alla och man kan beställa sin egen storlek på portion.

 
2018-09-09

Inlägg av Emmamimmi Göteborg, Sverige

Mycket trevlig vistelse

Hotel Anais gav oss en mycket angenäm vistelse. Fräscht, trevligt och fint både i lägenheten, i poolområdet och restaurang. Omtänksam och gästvänlig personal bidrog till den hemtrevliga atmosfären. Restaurangen höll god kvalitet och gav det lilla extra. Nära till stranden, nära till Chania och flera bra restauranger även i närheten av hotellet.

 
2017-10-10

Inlägg av Stefan J Trollhättan, Sverige

Semester

Mycket trevligt hotell med "egen" terass personalen månar om sitt anseende och ser till att man får det mesta för pengarna. Många restauranger i omgivningen och vissa är riktigt bra. Nära till Chania och lite storstadspuls

 
2017-07-27

Inlägg av G9329TJrobertb Danderyd, Sverige

Mycket trevligt hotell

Bodde i rum 19 mot poolen, två balkonger, två badrum och alltid städat. Personalen var mycket trevlig och den lilla poolen mycket bra, t o m badvakt😼 Maten helt ok då detta hotell ligger i ett turistområde. 250m till en fin strand med tavernor, duschar, WC och omklädningsbås. Buss till Chania tar 10min och stannar utanför hotellet. Top notch😀

 
2017-07-04

Inlägg av 181veronicae Helsingfors, Finland

Middag i hotellets restaurang

Firade dotterns 13 årsdag med middag på Anais. Mysigt att sitta under bar himmel, snabb service och mycket god mat. Trevlig personal som gör det lilla extra. Rekommenderar varmt ett besök här. Vi var här förra året också och åt några gånger.