Kundomdömen om Pakasai Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 39 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Frukosten-bemötandet från personalen.
-
A la carte, fanns inte alternative för gluten och laktos intolerans. Poolen var för varm.Dålig info gällande Covid-19, vad de hade för riktlinje och åtgärder.

Bekräftad gäst: 2020-03-26


9 av 10

+
Läget, frukost och personalen
-
Rummen skulle kunna förnyas men inget akut

Bekräftad gäst: 2020-02-09


10 av 10

+
Läget och lugnet på hotellet, trevligt med Afternoon Tea varje eftermiddag då de även bjöd på thailänska desserter.
-
Mer möjlighet till aktiviteter så som tex ett biljardbord.

Bekräftad gäst: 2020-01-12


5 av 10

+
Läget till båtar o restauranger.
-
Frukosten var det tråkigaste jag upplevt i Thailand. Grå och trist. Även lunch/snacks var tråkigt, bara pommes frites tog 25 min att få och pad thai var smaklös...

Bekräftad gäst: 2020-01-09


10 av 10

+
the location was perfect! Very close to everything and still quiet and peaceful. Skillfully built smaller buildings between the trees that covered the visibility nicely created a tranquile and relexed, jungle-like atmosphere. Then again, the beaches, shops and all the services are just outside the hotel.
-
better and more versitile gym, altough it was renovated when we were there, but could have ended up being even better. hotel management appeared young and innovative, so I was surprised that activities offered were boringly traditional Didn't see a soul carving the fruits. Sport activities would have been a great plus: anything from yoga to thaiboxing, learning thai massage etc. But in overall, a fantastic hotel with fantastic staff that exceeded all my expectations.

Bekräftad gäst: 2020-01-04


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-04-08


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-03-19


10 av 10

+
Utsikten från rummet, 622. Mycket trappor dock men man kan behöva lite motion på semestern
-

Bekräftad gäst: 2019-03-14


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-03-12


1 av 10

+
-
Kanske skriva att man måste gå över en trafikerad väg för att komma till stranden?

Bekräftad gäst: 2019-02-21


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

70% av resenärerna rekommenderar

1333 omdömen
Utmärkt
 
477
Väldigt bra
 
503
Bra
 
221
Mindre bra
 
90
Underkänt
 
42

5 senaste omdömen

2018-11-28

Inlägg av P8870KUchristianw

3 nätter inte nöjd

3 nätter på denna resort, Ganska dyrt, men hade fått bra betyg tyckte jag, men de var ingen hitt alls, sjukt slitna gamla rum, sängen helt stenhård, bad om att få avboka 2 av mina förbetalda nätter första kvällen men hotellet var inte intresserad av förstå vårt missnöje och hjälp till, Sen första natten märkte vi att Luftkonditioneringen inte fungerade. Efter kontakt med receptionen lyckades dom laga den dagen därpå efter 3 timmars pill, så vi bodde kvar trotts vårat missnöje eftersom vi inte fick några pengar tillbaka, sen vid utcheckning tyckte jag kanske dom kunde bjuda på dom 600bath vi tagit nån drink vid poolen för, Eftersom vi hade betalat 3000bath natten för ett rum med luftkonditioneringen, men de gick absolut inte för sig, Inte alls tillmötesgående i receptionen. Poolområdet var okej, om man inte bryr sig om att poolen var skitig, flugor i massor låg och flöt i ett hörn mycket annat skräp också som dom kunde tagit hand om men gjordes inte på 3 dagar, Trevlig personal i bar och resturang, frukost bra! Västerländska maten i restaurangen inte bra, thai bättre, Läget som inte gjorde att de fick * stjärna absolut inte nöjd,

 
2018-08-27

Inlägg av Conny O Sunne, Sverige

Pakasai Resort, say no more...

Ett hotell med bungalows gömt inne bland palmer i en sagolik grönska. Rummen har luftkondition, ett stoort badrum/toalett, stor dubbelsäng, där madrassen låg på ett underlag, som var större än madrassen, vilket gjorde, att man kunde sitta där. Frukosten avnjöts ute i det fria, där man kunde se ut över en liten flod och lyssna till stilla musik. Underbart!

 
2018-02-17

Inlägg av MikaelS156 Osby, Sverige

Supertrevligt

Bara positivt att säga om Pakasai. Väldigt trevlig och tillmötesgående personal. Hotellets läge är kanon, lummigt inbäddat avskilt men ändå nära till allt. Visst efter två veckor blir det svårt att variera frukosten men var blir det inte det? Vill man inte gå ut på stan o äta så funkar hotellets restaurang kanon, både till lunch och middag.

 
2018-02-08

Inlägg av Bostrom9 Malmö, Sverige

Miljövänlig resort!

Vi bodde på detta hotel i nästan två veckor. Ligger bra, inte mer än 10 minuter till Ao Nang Beach där alla longtail båtarna utgår från. Trevlig personal på alla områden. Resorten ligger ju en mindre skog känns de som, så man får en härlig naturkänsla när man rör sig där. Frukostbuffen är stor och finns något för alla! Härlig Pool med poolbar som serverar både mat och dryck! Vi hade otur att bli lite dåliga ett par dagar och fick då möjlighet att använda room servicen, snabbt och enkelt att få mat till rummet! Kan verkligen rekommendera detta hotel!

 
2017-03-13

Inlägg av MiMax2014 Arild, Sverige

Tyst och lugnt. Avkopplande. Fantastisk trädgård, trevlig personal och underbar mat.

Rummet underbart med en stor trivsam balkong ut till en tropisk trädgård. Sköna sängar, rent och snyggt. Möjligheter att koka kaffe, te eller dylikt. Rummet utrustat med kylskåp. Alltid rent dricksvatten i flaskor.