Pakasai Resort

  • Sköna vyer över vacker natur
  • Fint poolområde
  • Miljövänligt hotell

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Omtyckta Pakasai Resort tronar på en höjd omgiven av tropisk grönska. Här väntar en avkopplande semester vid det härliga poolområdet och massor med välgörande spabehandlingar. Personalens genuina omtanke om sina gäster tillsammans gör Pakasai Resort till ett populärt hotell dit många av våra gäster återvänder.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-4 personer, varav 1 barn. Deluxerum för 1-4 personer, varav 1 barn. Juniorsviter för 1-3 personer, varav 1 barn. Clubrum för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Frukosten-bemötandet från personalen.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1337 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 500 m
Till centrum: 300 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Pakasai Resort är en trevlig hotellanläggning som består av flera olika byggnader i thailändsk stil. Det ligger i en lugn omgivning i ett tropiskt naturområde.

Härligt poolområde
Hotellets poolområde utgörs av en härligt salt infinitypool med barnsektion. Kostnadsfria solstolar, parasoller och handdukar.

Närodlad och ekologisk mat
Maten som serveras på hotellet är lokalproducerad och ekologisk, de flesta grönsaker är odlade på hotellet. Frukostbuffén serveras på restaurang Dalah och till lunch och middag finns en à la carte-meny med färsk fisk och thailändska rätter. Tree Top Café är det perfekta stället för en avslappnad stund och här serveras även afternoon tea varje dag. Hotellets poolbar heter Pool Café och serverar förfriskningar och snacks hela dagen.

Hälsa och träning
På hotellet finns ett kostnadsfritt gym och cyklar att låna. Prova även nationalsporten Thaiboxning mot avgift eller njut av sköna behandlingar och olika typer av massage på den trevliga spaavdelningen mot avgift.

En mer hållbar hotellupplevelse
Pakasai Resort arbetar aktivt för att minska sitt klimatavtryck. Bland annat så källsorteras alla sopor och rengöringsmedel, duschgel och schampo är organiska. Solceller används för att värma upp poolen och utomhuslamporna. Används samma handdukar i flera dagar får gästerna en belöning. Enligt Expedia var Pakasai Resort nummer 5 av topp 10 miljövänliga hotell inför Jordens dag 2019.

Övrigt om hotellet
Kostnadsfritt wifi i allmänna utrymmen. Matlagningslektioner mot avgift. Room Service. Tvättservice mot avgift. Stora nivåskillnader och många trappor inom hotellområdet. Lokal trafik.

Upptäck omgivningen
Det är nära till Ao Nang centrum med restauranger, barer och affärer. Dessutom ligger omtyckta Railey Beach i nästa bukt, ca 1 kilometer söderut.

Måltider

Frukostbuffé.

Bra att veta

Observera att det inte är tillåtet att röka i rummen, på balkonger eller i allmänna utrymmen. Rökning är endast tillåten i ett särskilt område på hotellet.