Clubrum

Fina och rymliga clubrum, med en stor dubbelsäng mitt i rummet. Dvd-spelare och tv med satellitkanaler. Minibar, vattenkokare samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Strandväska med madrass. Badrock, tofflor och hårtork. Bad/dusch och wc. Markterrass med badkar. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Deluxerum

Trivsamma och rymliga deluxerum inredda i thailändsk stil. Fjärde person möjlig om denne är barn som delar ordinarie bädd. Tv med satellitkanaler. Minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Strandväska med madrass. Badrock och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 38 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum

Trivsamma och rymliga dubbelrum inredda i thailändsk stil. En dubbelsäng eller två separata sängar och möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng av bra kvalité. Fjärde person möjlig om denne är barn och delar ordinarie bädd. Tv med satellitkanaler. Minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Strandväska med madrass. Badrock och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 36 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Juniorsviter

Fina juniorsviter med stor dubbelsäng mitt i rummet och badkar antingen inne i sviten eller ute på balkongen. Tv med satellitkanaler. Minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Strandväska med madrass. Strykfaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 52 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.