Clubrum

Clubrum med markterrass. På den inhägnade terrassen finns ett stort badkar för två personer. En dubbelsäng mitt i rummet. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Strandväska med madrass. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Deluxerum

Deluxerum med balkong. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Fjärde person är möjlig om denne är barn och delar ordinarie bädd. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Strandväska med madrass. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 38 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong. En dubbelsäng eller två enkelsängar och möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng av bra kvalité. Fjärde person möjlig om denne är barn och delar befintlig bädd. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Strandväska med madrass. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 36 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 1 barn.

Juniorsvit

Juniorsvit med balkong. Badkar antingen inne i sviten eller ute på balkongen. Stor dubbelsäng mitt i rummet. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa eller i befintlig bädd. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Strandväska med madrass. Strykbräda och strykjärn. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 52 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer, varav 1 barn.