Red Ginger Chic Resort

Red Ginger Chic Resort i Ao Nang på Krabi är ett fräscht hotell med promenadavstånd till både centrum och den fina sandstranden. Vill du ha riktigt nära till poolen rekommenderar vi att du bokar dubbelrum med direkt utgång till poolen.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn/1-4 personer, varav 1 barn. Dubbelrum med poolaccess, för 1-3 personer. Tvåvåningssvit för 1-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 884 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 300 m
Till centrum: 500 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Red Ginger Chic Resort har ett bra läge i Ao Nang, och från hotellet är det gångavstånd till både centrum, stränderna i Ao Nang och nationalparken Noppara Thara. Här finns ett fint poolområde med en pool, separat jacuzzi samt solstolar, parasoller och poolhanddukar. Pool-/snackbar.

Här finns en trevlig restaurang som serverar internationella och lokala specialiteter och en bar.

Wifi ingår. Litet gym. Rökning är endast tillåten i anvisat område, och förbjuden i allmänna utrymmen, i rum och på balkong/terrass.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Säsongsinformation

Till vintern 2024/2025 finns följande rumstyper att boka:
Dubbelrum för 1-3 personer/1-4 personer, varav 1 barn.
Dubbelrum med poolaccess, för 1-3 personer.

Alla hotell, Ao Nang

Deevana Plaza

På familjevänliga hotel Deevana Plaza är poolområdet med fyra pooler en naturlig samlingsplats för hela familjen. De yngre gästerna kan bada i barnpoolen och göra en avstickare till barnklubben och de vuxna kan besöka hotellets spa. Vill du ha en lite lyxigare semester ska du boka ett deluxerum med access till poolen direkt från uteplatsen.

Aonang Princeville Villa Resort & Spa

Aonang Princeville Villa Resort & Spa ligger centralt vid strandpromenaden, med shopping, matupplevelser och strandnöjen precis runt knuten. Njut vid poolen, unna dig en stund i jacuzzin eller en välbehövlig thaimassage. Detta är en lugn oas med närhet till det mesta.

Krabi Tipa Resort

På Krabi Tipa Resort väntar en avkopplande semester i tropisk grönska med ett härligt poolområde och närhet till sandstranden i Ao Nang. Hotellet, som är uppfört i kolonialstil, ligger bara en kort promenad från centrum med shopping, barer och restauranger.

Pakasai Resort

Omtyckta Pakasai Resort tronar på en höjd omgiven av tropisk grönska. Här väntar en avkopplande semester, vid det härliga poolområdet och med massor med välgörande spabehandlingar. Personalens genuina omtanke om sina gäster tillsammans gör Pakasai Resort till ett populärt hotell dit många av våra gäster återvänder.

Golden Beach Resort

Golden Beach Resort ligger vackert inbäddad i en grönskande trädgård, och med vackra kalkstensklippor i bakgrunden, vid stranden. Tillbringa dagen i solstolen, beställ in lunch på hotellets restaurang och ta dagen som den kommer. Från hotellet är det nära till shopping, restauranger och nöjen i Ao Nang.