Rumstyper på Red Ginger Chic Resort

Clubrum

Moderna och rymliga clubrum i etage. Fyra personer är möjliga om fjärde person är barn som delar ordinarie bädd. Tv med satellitkanaler och dvd-spelare (filmer kan lånas i receptionen). Kylskåp, vattenkokare samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, morgonrock och tofflor. Badkar, separat dusch samt wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 57 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum

Dubbelrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Fyra personer är möjliga om fjärde person är barn som delar ordinarie bädd. Bor man fyra personer i rummet kan det upplevas som trångt. Tv med satellitkanaler. Kylskåp, vattenkokare samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, morgonrock och tofflor. Dusch och wc. Balkong eller markterrass. Vissa balkonger har poolutsikt. Markterrasserna har lite grönska som avslutas med en mur. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 42 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Dubbelrum, pool room

Eleganta dubbelrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Bor man tre personer i rummet kan det upplevas som trångt. Tv med satellitkanaler. Kylskåp, vattenkokare samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Dusch och wc. Uteplats med poolaccess. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 53 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Tvåvåningssvit

Tvåvåningssvit med sovrum på översta våningen och vardagsrum med en stor bäddsoffa på nedersta våningen. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Minibar. Kaffe- och tefaciliteter. Tv med satellitkanaler. Dvd-spelare. Dusch/bad och wc. Hårtork. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.