Rumstyper på Red Ginger Chic Resort

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller markterrass. Vissa balkonger har poolutsikt. Markterrasserna har lite grönska som avslutas med en mur. Två dubbelsängar. Möjlighet till extrabäddar i befintliga sängar. Bokar rummet för fyra personer kan det upplevas som trångt. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 42 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn/1-4 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum, pool room

Dubbelrum med uteplats och direkt access till en gemensam pool. Nedanför uteplatsen finns en grundare del innan det stora och djupare delen av poolen tar över. På uteplatsen finns stolar, bord och en soffa. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i befintliga sängar. Bor man tre personer i rummet kan det upplevas som trångt. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 53 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Tvåvåningssvit

Tvåvåningssvit med balkong. På entréplan finns ett vardagsrum med en stor dubbelsäng samt ett badrum. En trappa upp finns ett sovrum med en dubbelsäng. Öppen planlösning mellan våningarna. Wifi , luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.