Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

70% av resenärerna rekommenderar

1401 omdömen
Utmärkt
 
517
Väldigt bra
 
514
Bra
 
228
Mindre bra
 
93
Underkänt
 
49

5 senaste omdömen

2018-11-28

av P8870KUchristianw

3 nätter inte nöjd

3 nätter på denna resort, Ganska dyrt, men hade fått bra betyg tyckte jag, men de var ingen hitt alls, sjukt slitna gamla rum, sängen helt stenhård, bad om att få avboka 2 av mina förbetalda nätter första kvällen men hotellet var inte intresserad av förstå vårt missnöje och hjälp till, Sen första natten märkte vi att Luftkonditioneringen inte fungerade. Efter kontakt med receptionen lyckades dom laga den dagen därpå efter 3 timmars pill, så vi bodde kvar trotts vårat missnöje eftersom vi inte fick några pengar tillbaka, sen vid utcheckning tyckte jag kanske dom kunde bjuda på dom 600bath vi tagit nån drink vid poolen för, Eftersom vi hade betalat 3000bath natten för ett rum med luftkonditioneringen, men de gick absolut inte för sig, Inte alls tillmötesgående i receptionen. Poolområdet var okej, om man inte bryr sig om att poolen var skitig, flugor i massor låg och flöt i ett hörn mycket annat skräp också som dom kunde tagit hand om men gjordes inte på 3 dagar, Trevlig personal i bar och resturang, frukost bra! Västerländska maten i restaurangen inte bra, thai bättre, Läget som inte gjorde att de fick * stjärna absolut inte nöjd,

 
2018-08-27

av Conny O Sunne, Sverige

Pakasai Resort, say no more...

Ett hotell med bungalows gömt inne bland palmer i en sagolik grönska. Rummen har luftkondition, ett stoort badrum/toalett, stor dubbelsäng, där madrassen låg på ett underlag, som var större än madrassen, vilket gjorde, att man kunde sitta där. Frukosten avnjöts ute i det fria, där man kunde se ut över en liten flod och lyssna till stilla musik. Underbart!

 
2018-02-17

av MikaelS156 Osby, Sverige

Supertrevligt

Bara positivt att säga om Pakasai. Väldigt trevlig och tillmötesgående personal. Hotellets läge är kanon, lummigt inbäddat avskilt men ändå nära till allt. Visst efter två veckor blir det svårt att variera frukosten men var blir det inte det? Vill man inte gå ut på stan o äta så funkar hotellets restaurang kanon, både till lunch och middag.

 
2018-02-08

av Bostrom9 Malmö, Sverige

Miljövänlig resort!

Vi bodde på detta hotel i nästan två veckor. Ligger bra, inte mer än 10 minuter till Ao Nang Beach där alla longtail båtarna utgår från. Trevlig personal på alla områden. Resorten ligger ju en mindre skog känns de som, så man får en härlig naturkänsla när man rör sig där. Frukostbuffen är stor och finns något för alla! Härlig Pool med poolbar som serverar både mat och dryck! Vi hade otur att bli lite dåliga ett par dagar och fick då möjlighet att använda room servicen, snabbt och enkelt att få mat till rummet! Kan verkligen rekommendera detta hotel!

 
2017-03-13

av MiMax2014 Arild, Sverige

Tyst och lugnt. Avkopplande. Fantastisk trädgård, trevlig personal och underbar mat.

Rummet underbart med en stor trivsam balkong ut till en tropisk trädgård. Sköna sängar, rent och snyggt. Möjligheter att koka kaffe, te eller dylikt. Rummet utrustat med kylskåp. Alltid rent dricksvatten i flaskor.