Pestana Dom João II

Pestana Dom João II är ett familjevänligt hotell nära den fina stranden Praia dos Três Irmão. Hotellet har ett stort poolområde med en separat barnpool, gräsmatta för lek och ett spa för stillsam avkoppling. Strandpromenaden passar för power walks, romantiska solnedgångar och långa promenader för att upptäcka naturen med orörda stränder, flodmynningar och våtmarker.


Rumstyper

Deluxerum för 1-3 personer. Superiorrum för 1-3 personer. Tvårumssviter för 2-3 personer, 2-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 3069 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Pestana Dom João II ligger vid den fina sandstranden Praia dos Três Irmão och en kortare promenad till Alvors centrum. Här kan du spendera dagen vid poolen, i gymmet eller utforska de intressanta omgivningarna med promenader, fågelskådning eller bara läsa en bok i skuggan.

Hotellet har ett stort poolområde med direkt access till stranden. En stor pool och en separat barnpool, solstolar, parasoller och poolhanddukar samt en poolbar.

I Pavilhão do Rei Restaurant serveras, lunch och middag. Hotellet har förutom poolbaren, även en strandbar och en bar i lobbyn. I lågsäsong eller vid låg beläggning kan hotellet servera rätter från en fast meny i stället från en buffé.

I hotellets spa finns en uppvärmd inomhuspool, bastu, ångbastu och ett gym. Massage och skönhetsbehandlingar mot avgift. Barnklubb under juni till september i hotellets regi för barn 4-11 med engelsktalande personal. Minigolf. Lekpark.

Wifi ingår över hela hotellet.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Mot tillägg - vinter 22/23:

  • Halvpension (frukostbuffé och middag)

När vuxna köper till halvpension äter barn 2-11 år utan kostnad.

När du köper till halvpension ingår julmiddag (24/12) och nyårsmiddag.

Middagen i halvpensionen är en måltid i valfri à la carte-restaurang på Pestana Dom João II, på grannhotellet Pestana Alvor South Beach eller på systerhotellet Pestana Alvor Praia. Du får du en voucher på 17.50 euro/dag som gäller som delbetalning i restaurangen. Bordsreservation krävs.

Alla hotell, Alvor & Portimao

AlvorMar

AlvorMar är ett modernt och fint designat lägenhetshotell i de lugnare delarna av den lilla fiskebyn Alvor. Här kan du promenera på smala gator med restauranger och barer som vattenhål. Den fina vita stranden ligger på bekvämt promenadavstånd.

Pestana Alvor South Beach

Pestana Alvor South Beach är ett snyggt designat hotell direkt vid den fina sandstranden Praia dos Três Irmão och en kortare promenad från Alvors centrum. Här känns det nästan som att befinna sig på South Beach i Miami, Florida. Stort poolområde och rum i modern design med små färgglada inslag. Här kan du ta morgonrundan längs stranden eller träna i hotellets utomhusgym.