Resor till Tavira

  • Ett av Portugals vackraste naturreservat
  • Långa sköna sandstränder

Apollo Service Line

På resmål med Apollo Service Line kan du, dygnet runt, komma i kontakt med oss via telefon, sms och mejl, som besvaras av skandinavisk- och engelsktalande Apollo personal.

Tavira ligger på Algarvekusten bara tre mil från spanska gränsen. Staden kan stoltsera med ett naturreservat, fina sandstränder, antika broar, färsk fisk på tallriken och två av Portugals kanske bästa golfbanor. Här bor du bra på Apollos hotell AP Cabanas Beach & Nature och från hotellet tar du dig till stranden med en soldriven båt.Fakta om Tavira

Valuta

Euro (EUR).

Transfer

När du reser hit landar du på Faro flygplats.
Transfer från Faro flygplats till Tavira tar ca 40 minuter och kan köpas som tillval från Apollo.

Stränder

Många breda och finkorniga sandstränder längs hela Algarvekusten, varvade med dramatiskt branta klippor.

Mer fakta

Väder

jan 15°c
feb 15°c
mar 17°c
apr 18°c
maj 21°c
jun 24°c
jul 26°c
aug 26°c
sep 24°c
okt 21°c
nov 18°c
dec 15°c

Alla orter Algarve

Alvor & Portimao

När du bokar en resa till Alvor och Portimão längs Algarvekusten kan du se fram emot några av Europas vackraste stränder och mysigt stadsliv med bra restaurangutbud. Med hyrbilen blir det enkelt att utforska både Algarvekusten och grannlandet Spanien. Lägg därtill Algarvekustens ca 40 golfbanor och ett härligt klimat året om.

Albufeira

Södra Portugal och Algarvekusten har varit ett populärt resmål för golffantaster länge! Här finns ett brett och livligt nöjesutbud, milslånga stränder som omgärdas av vackra och karaktäristiska klippor, flera högklassiga golfbanor – och ett behagligt klimat året om. Paketera resan till Albufeira själv med Apollo!

Vila Real de Santo Antonio

Vila Real de Santo Antonio ligger vid floden Guadiana på gränsen till Spanien. Här kan du bada vid fina sandstränder, upptäcka ett rikt naturreservat och gå på upptäcktsfärd och känna historiens vingslag. Bo lyxigt på Grand House Algarve, unna dig ett nyttigt mineralbad i ett saltat spa eller hyr en bil och upptäck Algarvekusten med charmiga kuststäder och flera fina golfbanor. Lägg därtill över 3 000 soltimmar varje år i ett behagligt klimat året runt.

Faro

Med dramatiska klippor som skjuter över havet har Faro i Portugal blivit känt för sin utmärkta position på Algarvekusten. Res till Faro och få en känsla av det genuina Portugal, där dagarna med enkelhet spenderas på sköna sandstränder eller bland medeltida sevärdheter. Boka flyg och hotell till Faro med Apollo, och bestäm själv hur länge du vill vara borta.