Resor till Ericeira

  • Surfa i världsklass
  • Vacker kustremsa
  • Storstadsbesök i Lissabon

Apollo Service Line

På resmål med Apollo Service Line kan du, dygnet runt, komma i kontakt med oss via telefon, sms och mejl, som besvaras av skandinavisk- och engelsktalande Apollo personal. Aktuellt telefonnummer till Apollo Service Line får du via sms kort inpå din utresa.

Till Ericeira reser du för att uppleva Atlantens vågor, dramatiska kustremsa och härliga atmosfär bland kullerstensbeklädda gator. Passa på att besöka Lissabon, de pittoreska vingårdarna, slå en hole-in-one eller besök slotten i Sintra. Den mest kända surforten Nazaré är också värt ett besök.

Populära hotell – Ericeira


Fakta om Ericeira

Valuta

Euro (EUR).

Transfer

När du reser hit landar du på Lissabons flygplats. Transfer från Lissabons flygplats till Ericeira tar ca 45 minuter och kan köpas som tillval från Apollo.

Stränder

Här hittar du flera kända stränder och små badvikar som passar allt från nybörjare till dig som verkligen kan rida på vågorna. En stor sandstrand för nybörjare är Foz do Lizandro och vill du utmana dig själv finns till exempel Matadouro och Sao Juliao. Andra stränder är Praia de Ribeira d’Ilhas som passar för en lugn stund med boken eller en promenad, Praia dos Pescadores och Praia de Sao Sebastiao. Den kända surfstranden Nazaré ligger drygt en timme norr om Ericeira.

Mer fakta

Väder

jan 15°c
feb 15°c
mar 17°c
apr 17°c
maj 19°c
jun 21°c
jul 22°c
aug 23°c
sep 22°c
okt 20°c
nov 18°c
dec 16°c

Alla resmål Portugal

Madeira

Välkommen till Madeira – kontrasternas ö, tidigare mest känd för sin sagolika natur, hisnande vyer och höga berg. Madeira har mer än så att erbjuda. Här kombineras naturupplevelser med stadsliv, bekväma hotell, bra shopping och vackra restaurangträdgårdar där du kan slå dig ned med ett glas Poncha – öns nationaldryck bestående av rom, citron och honung.

Paco de Arcos

Paço de Arcos ligger västerut från Lissabon sett och det är cirka en halvtimme med bil eller tåg till Lissabon. Paco de Arcos är Lissabons närmaste strand och under semestern kan du shoppa på förmiddagen och bada i havet på eftermiddagen.

Estoril och Cascais

Varför inte passa på att bo på sol- och badresmålen Estoril eller Cascais och göra att besök i storstaden Lissabon? Resmålen ligger direkt vid havet på portugisiska Rivieran och inom några minuter med bil hittar du flera golfbanor, arkitektur i världsklass och fina små badvikar.

Algarve

Boka din nästa resa till natursköna Algarvekusten! På Portugals södra kustremsa hittar du Algarve, med kilometerlånga sandstränder, charmiga kuststäder och flera fina golfbanor. Lägg därtill över 3 000 soltimmar varje år!

Lissabon

En resa till Lissabon är en mysig upplevelse som passar perfekt över en helg. Staden, som ligger vackert vid Atlantkusten, är en blandning av gammalt och nytt. Promenera längs de gamla stadsdelarnas små gränder, ta en kaffe med utsikt över staden, shoppa loss i trendiga butiker och avrunda dagen med sköna toner från ett liveband. Boka flyg och hotell till Lissabon med Apollo!