Resor till Faro

  • Bra läge på Algarvekusten
  • Genuina Portugal
  • Paketera själv

Med dramatiska klippor som skjuter över havet har Faro i Portugal blivit känt för sin utmärkta position på Algarvekusten. Res till Faro och få en känsla av det genuina Portugal, där dagarna med enkelhet spenderas på sköna sandstränder eller bland medeltida sevärdheter. Boka flyg och hotell till Faro med Apollo, och bestäm själv hur länge du vill vara borta.Fakta om Faro

Tidsskillnad

Svensk tid - 1 timme.

Valuta

Euro (EUR)

Transfer

När du reser hit landar du på Faro flygplats. Transfer från Faro flygplats till Faro tar ca 20 minuter och kan köpas som tillval från Apollo.

Mer fakta

Väder

jan 16°c
feb 16°c
mar 18°c
apr 19°c
maj 21°c
jun 24°c
jul 26°c
aug 26°c
sep 25°c
okt 22°c
nov 19°c
dec 17°c

Alla orter Algarve

Alvor & Portimao

När du bokar en resa till Alvor och Portimão längs Algarvekusten kan du se fram emot några av Europas vackraste stränder och mysigt stadsliv med bra restaurangutbud. Med hyrbilen blir det enkelt att utforska både Algarvekusten och grannlandet Spanien. Lägg därtill Algarvekustens ca 40 golfbanor och ett härligt klimat året om.

Albufeira

Södra Portugal och Algarvekusten har varit ett populärt resmål för golffantaster länge! Här finns ett brett och livligt nöjesutbud, milslånga stränder som omgärdas av vackra och karaktäristiska klippor, flera högklassiga golfbanor – och ett behagligt klimat året om.

Vila Real de Santo Antonio

Vila Real de Santo Antonio ligger vid floden Guadiana på gränsen till Spanien. Här kan du bada vid fina sandstränder, upptäcka ett rikt naturreservat och gå på upptäcktsfärd och känna historiens vingslag. Bo lyxigt på Grand House Algarve, unna dig ett nyttigt mineralbad i ett saltat spa eller hyr en bil och upptäck Algarvekusten med charmiga kuststäder och flera fina golfbanor. Lägg därtill över 3 000 soltimmar varje år i ett behagligt klimat året runt.