AP Cabanas Beach & Nature

All Inclusive-hotellet AP Cabanas Beach & Nature ligger vid naturreservatet Ria Formosa Natural Park med stort utbud av fritidsaktiviteter runt hörnet. Koppla av i poolen eller ta den soldrivna båten till havet och halvön Ilha de Tavira med sköna sandstränder. Du måste vara 14 år eller äldre för att bo på AP Cabanas Beach & Nature.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer/2 personer. Kampanjrum för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 285 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 900 m
Till centrum: 7 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

AP Cabanas Beach & Nature är ett fint All Inclusive-hotell med naturen runt hörnet. Du måste vara 14 år eller äldre för att bo på AP Cabanas Beach & Nature. Hotellets läge är perfekt för aktiviteter som till exempel kajak, SUP och spännande cykelturer. Hyr en bil och upptäck den närmaste staden Tavira som kan erbjuda en saluhall, caféer, fiskrestauranger och butiker samt ett trettiotal kyrkor och en morisk bro med sju valv.

Hotellet har ett stort poolområde med en pool som är en lagunformad pool med sluttande botten. Solstolar och parasoller. Poolhanddukar mot avgift. Poolbaren är öppen från tidig förmiddag till sen kväll. På hotellets tak finns ytterligare en pool med solstolar och en loungedel för svala kvällar.

I bufférestaurangen äter du frukost, lunch och middag och i restaurangen Ria kan du äta från en lunchbuffé eller en färdig meny till middag. I restaurangen Grill smakar fisken och köttet extra gott direkt från grillen.

AP Cabanas Beach & Nature har stort utbud av aktiviteter utomhus. Här kan du följa med på vandringar och cykelturer, paddla kajak, stand up-paddle och ta en soldriven båt till stranden och havet. På stranden Ilha de Tavira finns solstolar för uthyrning och några lunchrestauranger. I hotellets spa ingår den uppvärmda inomhuspoolen, bastu, ångbastun och jacuzzi, spabehandlingar mot avgift. Gym med åldersgräns 16 år.

Wifi ingår över hela hotellet. Till centrum av Tavira är det 7 kilometer. Till Faro 41 kilometer och till Faros flygplats 47 kilometer. Till Vilamoura och Albufeira 59 respektive 76 kilometer.

Måltider

Ingår:

 • All Inclusive

Mot tillägg:

 • All Inclusive Ultra

All Inclusive

Vid All Inclusive ingår:

 • Frukostbuffé, kl. 07.30-10.30
 • Lunchbuffé, kl. 12.30-15.00
 • Middagsbuffé, kl. 19.00-22.00
 • Snacks, kl. 10.30-12.00 och kl. 15.00-18.00
 • Obegränsat med förfriskningar öl, vin samt lokala drinkar i någon av hotellets barer

I All Inclusive Ultra mot tillägg ingår hotellets All Inclusive enligt ovan, men även:

 • Obegränsat med förfriskningar öl, vin samt internationella drinkar och spritsorter.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller från incheckning till kl. 11.00 på hemresedagen.

Hotell för vuxna

 • Klassificering minst 3+
 • Hög kundnöjdhet
 • Wifi i allmänna utrymmen