Resor till Paco de Arcos

  • Vacker kustremsa
  • Nära Lissabon
  • Många sevärdheter

Apollo Service Line

På resmål med Apollo Service Line kan du, dygnet runt, komma i kontakt med oss via telefon, sms och mejl, som besvaras av skandinavisk- och engelsktalande Apollo personal. Aktuellt telefonnummer till Apollo Service Line får du via sms kort inpå din utresa.

Paço de Arcos ligger västerut från Lissabon sett och det är cirka en halvtimme med bil eller tåg till Lissabon. Paco de Arcos är Lissabons närmaste strand och under semestern kan du shoppa på förmiddagen och bada i havet på eftermiddagen.Fakta om Paco de Arcos

Valuta

Euro (EUR).

Transfer

När du reser hit landar du på Lissabons flygplats. Transfer från Lissabons flygplats till Paco de Arcos tar ca 30 minuter och kan köpas som tillval från Apollo.

Stränder

Den finaste stranden är Praia de Caxais och är den närmaste stranden från Lissabon. Två mindre stränder i själva Paco de Arcos, Praia Velha och Praia de Paco de Arcos. Stränderna har solstolar och parasoller för uthyrning och det finns några restauranger och offentliga toaletter. Under högsäsong finns badvakter.

Mer fakta

Väder

jan 15°c
feb 16°c
mar 17°c
apr 18°c
maj 20°c
jun 22°c
jul 24°c
aug 24°c
sep 23°c
okt 21°c
nov 18°c
dec 16°c

Alla resmål Portugal

Madeira

Välkommen till Madeira – kontrasternas ö, tidigare mest känd för sin sagolika natur, hisnande vyer och höga berg. Madeira har mer än så att erbjuda. Här kombineras naturupplevelser med stadsliv, bekväma hotell, bra shopping och vackra restaurangträdgårdar där du kan slå dig ned med ett glas Poncha – öns nationaldryck bestående av rom, citron och honung.

Estoril och Cascais

Varför inte passa på att bo på sol- och badresmålen Estoril eller Cascais och göra att besök i storstaden Lissabon? Resmålen ligger direkt vid havet på portugisiska Rivieran och inom några minuter med bil hittar du flera golfbanor, arkitektur i världsklass och fina små badvikar.

Ericeira

Till Ericeira reser du för att uppleva Atlantens vågor, dramatiska kustremsa och härliga atmosfär bland kullerstensbeklädda gator. Passa på att besöka Lissabon, de pittoreska vingårdarna, slå en hole-in-one eller besök slotten i Sintra. Den mest kända surforten Nazaré är också värt ett besök.

Algarve

Boka din nästa resa till natursköna Algarvekusten! På Portugals södra kustremsa hittar du Algarve, med kilometerlånga sandstränder, charmiga kuststäder och flera fina golfbanor. Lägg därtill över 3 000 soltimmar varje år!

Lissabon

En resa till Lissabon är en mysig upplevelse som passar perfekt över en helg. Staden, som ligger vackert vid Atlantkusten, är en blandning av gammalt och nytt. Promenera längs de gamla stadsdelarnas små gränder, ta en kaffe med utsikt över staden, shoppa loss i trendiga butiker och avrunda dagen med sköna toner från ett liveband. Boka flyg och hotell till Lissabon med Apollo!