AP Adriana Beach Resort

AP Adriana Beach Resort är ett härligt All Inclusive-hotell som passar alla i familjen, liten som stor. Hotellet är stort och omringat av gräsmattor och träd. Två stora poolområden som är gjort för lata semesterdagar. Den fina stranden hittar du nedanför de vackra klipporna, några trappsteg bort.

Barn äter för 0 kr

På det här hotellet äter barn för 0 kronor när en vuxen köper till en måltid, antingen frukost, halvpension, helpension eller All Inclusive. Erbjudandet gäller hela sommarsäsongen.  

Gäller när man adderar en måltid, ingår frukost behöver man lägga till en måltid

Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer, varav 1 barn. Större dubbelrum för 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn. Superiorrum för 1-3 personer, varav 1 barn. Större superiorrum för 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn. Kampanjrum för 2-3 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 3591 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 300 m
Till centrum: 3 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

All Inclusive-hotellet AP Adriana Beach Resort ligger direkt vid havet och stranden Praia da Falésia. De roströda klipporna som står emot havets krafter gör naturen till ett fantastiskt skådespel. Hotellet har fem pooler, varav två stora pooler, två barnpooler och en inomhuspool. Vill du röra på dig erbjuder hotellet flera sportaktiviteter och ett gym. Nere på stranden finns solstolar och parasoller som ingår. Badvakt. Rummen är ljusa och fint inredda och perfekta att ha en avkopplande semester i.

Två stora och inbjudande poolområden, varav ett med en stor pool och en mindre barnpool samt ett poolområde med en stor pool. Solstolar och parasoller. Poolhanddukar mot deposition.

Hotellet har flera restauranger och barer. I huvudrestaurangen Al-Gharb äter du frukost, lunch och middag från de stora bufféerna. I de två à la carte-restaurangerna serveras du vällagade lokala rätter från havet och kött- och fiskrätter direkt från grillen. Bordsreservation krävs i à la carte-restaurangerna. Vårdad klädsel - långbyxor krävs i alla restauranger kvällstid. À la carte-restaurangerna har öppet från slutet av juni till i slutet av september. Två barer som är öppna dag- och kvällstid. I hotellets spa har du får du använda bastu, ångbastu och jacuzzi utan avgift. Spabehandlingar mot avgift.

Fotbollsplan, basket, bågskytte, strandvolleyboll, tennisbanor, minigolf och en boulebana. Vill du träna finns ett gym med åldersgräns från 16 år. Dagliga aktiviteter som till exempel vattengymnastik och yoga samt kvällsunderhållning med shower och livemusik. Barnklubb i hotellets regi för barn 3-11 år med engelsktalande personal.

Wifi ingår över hela hotellet. Hotellet erbjuder transport till Albufeira och Vilamoura, mot avgift. Trappor och nivåskillnader inom och utanför hotellet. Trappor till stranden. Hotellet är stort och avståndet från rummet till hotellets faciliteter och strand kan variera beroende på var på hotellet du bor.

Måltider

Ingår:

  • All Inclusive

Mot tillägg:

  • All Inclusive Ultra

All Inclusive

Vid All Inclusive ingår:

  • Frukostbuffé i restaurangen Al-Gharb, kl. 07.30-10.00
  • Lunchbuffé i restaurangen Al-Gharb, kl. 12.30-14.30
  • Middagsbuffé i restaurangen Al-Gharb, kl. 18.30-21.30
  • Snacks kl. 10.30-12.00 och kl. 15.00-18.00
  • Obegränsat med lokala förfriskningar, öl, vin och drinkar, kl. 10.30-23.00

Vid All Inclusive Ultra mot tillägg ingår dessutom:

  • Drinkar från ett urval av internationella märken

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive och All Inclusive Ultra gäller från incheckning till kl. 11.00 på hemresedagen.

Alla hotell, Albufeira

PortoBay Falesia

PortoBay Falesia ligger högt över havet och här har du en underbar utsikt över Algarves röda klippor. Avkopplande poolområde, flera restauranger och du både träna på putten, spela tennis och njuta i hotellets spa.

Epic Sana Algarve

På det lyxiga hotellet Epic Sana Algarve kan hela familjen njuta av stora poolområden, välsmakande mat, spa och den fina sandstranden Praia da Falésia. Bo i en tvårumssvit och insup den lugna och sköna atmosfären.