Rumstyper på Pestana Alvor South Beach

Deluxerum

Ljusa och fint inredda deluxerum med en dubbelsäng eller två enkelsängar. Tv med satellitkanaler. Minibar med vatten och läsk vid ankomst. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Hårtork. Badrum med badkar och dusch eller endast dusch samt wc. Vissa rum har markterrass med poolutsikt, andra har ingen uteplats men havsutsikt från fönstret. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Superiorrum

Ljusa och fina superiorrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar. Tv med satellitkanaler. Minibar med vatten och läsk vid ankomst. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Hårtork. Badrum med badkar och dusch samt wc. Balkong med poolutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Tvårumssvit

Tvårumssvit med ett sovrum och ett vardagsrum. I sovrummet finns en dubbelsäng och i vardagsrummet en bäddbar soffa. Tv med satellitkanaler i varje rum. Minibar med vatten och läsk vid ankomst. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Hårtork. Badkar med dusch eller endast dusch samt wc. Terrass eller balkong, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30-35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer, 2-4 personer, varav 2 barn.