Rumstyper på Minoa Palace Resort & Spa

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong, vissa med poolutsikt, belägna i huvudbyggnaden. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar (mot avgift). Välkomstpaket med vin och vatten. Vattenkokare samt kaffe och te. Espressomaskin (kapslar mot avgift). Tv med satellitkanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 26 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Dubbelrum i bungalow, i trädgård

Dubbelrum i bungalow med balkong eller terrass. Rummen är belägna i en tvåvåningsbyggnad bredvid huvudbyggnaden. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till två extrabäddar för barn, en i hopfällbar säng och en i bäddsoffa. Välkomstpaket med vin och vatten. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar (mot avgift). Vattenkokare samt kaffe och te. Espressomaskin (kapslar mot avgift). Tv med satellitkanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 27 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.

Dubbelrum med privat pool

Dubbelrum med markterrass och privat pool. Rummen är belägna i Imperialbyggnaden. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar (mot avgift). Välkomstpaket med vin och vatten. Vattenkokare samt kaffe och te. Espressomaskin (kapslar mot avgift). Tv med satellitkanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Enkelrum

Enkelrum med balkong eller terrass. Rummen är belägna i huvudbyggnaden. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar (mot avgift). Välkomstpaket med vin och vatten. Vattenkokare samt kaffe och te. Espressomaskin (kapslar mot avgift). Tv med satellitkanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 26 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Minoa Palace Resort & Spa, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.

Antal personer: 2 personer.

Större dubbelrum

Större dubbelrum med balkong eller terrass, vissa med begränsad havsutsikt, belägna i Imperialbyggnaden. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar (mot avgift). Välkomstpaket med vin och vatten. Vattenkokare samt kaffe och te. Espressomaskin (kapslar mot avgift). Tv med satellitkanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. badrum med badkar och dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.