Rumstyper på Minoa Palace Resort & Spa

Dubbelrum

Fräscha dubbelrum med dubbelsängar i huvudbyggnaden med möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Välkomstpaket med vin, vatten och frukt. Tv. Minibar (mot avgift) samt kaffe- och tefaciliteter. Espressomaskin (kapslar mot avgift). Badrock och tofflor. Hårtork. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Dusch och wc. Balkong, vissa med poolutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 26 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Dubbelrum i bungalow, i trädgård

Rymliga dubbelrum i bungalow belägna i en tvåvåningsbyggnad bredvid huvudbyggnaden. Rummen har dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till två extrabäddar för barn, en i hopfällbar säng och en i bäddsoffa. Välkomstpaket med vin, vatten och frukt. Tv. Minibar (mot avgift) samt kaffe- och tefaciliteter. Espressomaskin (kapslar mot avgift). Badrock och tofflor. Hårtork. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Dusch och wc. Terrass eller balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 27 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.

Dubbelrum med privat pool

Stora och fräscha dubbelrum i Imperialbyggnaden. Rummen har markterrass och privat pool. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Välkomstpaket med vin, vatten och frukt. Tv. Minibar (mot avgift) samt kaffe- och tefaciliteter. Espressomaskin (kapslar mot avgift). Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Badkar och dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Enkelrum

Fräscha enkelrum i huvudbyggnaden. Välkomstpaket med vin, vatten och frukt. Tv. Minibar (mot avgift) samt kaffe- och tefaciliteter. Espressomaskin (kapslar mot avgift). Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Dusch och wc. Terrass eller balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 26 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Minoa Palace Resort & Spa, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.

Antal personer: 2 personer.

Större dubbelrum

Fräscha större dubbelrum i Imperialbyggnaden. Välkomstpaket med vin, vatten och frukt. Tv. Minibar (mot avgift) samt kaffe- och tefaciliteter. Espressomaskin (kapslar mot avgift). Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Badkar och dusch samt wc. Balkong eller terrass, vissa med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer över 12 år.