Kundomdömen om Minoa Palace Resort & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 96 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Tillgång till beachen så nära. Kunde variera pool och Beach. Hög standard.
-

Bekräftad gäst: 2022-07-30


10 av 10

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2022-06-25


9 av 10

+
- Frukosten! - Mycket trevlig personal. - Smidigt att de samarbetade med en lokal biluthyrare och förmedlade kontakt (Prislista i receptionen och bilen blev lämnad/hämtad på hotellet). - Otroligt fina planteringar runt hotellet. Prisvärd mat och dryck.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-18


9 av 10

+
Poolerna och frukostbuffén som var varierad och helt fantastisk. Det var också väldigt lugnt och tyst, fanns inget behov av att vara ute och paxa solstolar utan det kändes som att det fanns så att det räckte till alla som behövde/ville ha. Kan bero på att det inte var ren högsäsong vid vårt besök.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-18


10 av 10

+
Allt , 6:e gången vi var där!
-

Bekräftad gäst: 2022-06-18


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-06-12


8 av 10

+
Trevlig personal bra mat,fin miljö
-

Bekräftad gäst: 2022-06-04


9 av 10

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2022-05-21


10 av 10

+
Mycket nöjd med detta hotell Allt var toppen med mat, dryck, service, pooler
-

Bekräftad gäst: 2022-05-21


10 av 10

+
Layout så det var lätt att låta barnen strosa lite själva. Maten och vinerna var
-

Bekräftad gäst: 2022-05-21


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

90% av resenärerna rekommenderar

1627 omdömen
Utmärkt
 
1150
Väldigt bra
 
358
Bra
 
77
Mindre bra
 
31
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2022-08-01

av GLK65 Uppsala, Sverige

Utsökt hotell - hög servicegrad

Vi bodde k den delen av hotellet som ligger ner mot stranden i två lägenheter med swim-up pooler och havsutsikt, kanonbra! Stora rum, rent och fräscht. Bra frukost, trevlig personal och riktigt nära havet. Inte så mycket småbarn så det var lugnt och skönt för oss med vuxna barn. Kan varmt rekommendera detta hotell!

 
2022-07-01

av F1104ZHcamillas

Lyx-upplevelse!

Hotellet har allt! Minoa Palace överträffade alla våra förväntningar. Bemötandet och servicen från alla i personalen oavsett vilken position var fantastisk. Vi bodde i Imperial-delen som är belägen precis vid stranden. Mycket rymligt rum, snyggt och mycket rent. Stort badrum med både dusch och badkar. Rummet städades 2 ggr per dag, golven i rummet skurades dagligen. Fantastiskt fin och fräsch frukostbuffé med magisk utsikt över havet. Mycket färska frukt och bär. Finns gott om solstolar både vid poolområdena och vid havet, man behöver inte stiga upp 07.00 och ”paxa”. Bra poolbarer med mycket goda drinkar, smoothies, milkshake osv samt lättare rätter. Allting vi beställde var mkt välgjort och smakade mycket bra! Vi bokade bara frukost i resepaketet då det finns hundratals härliga restauranger att uppptäcka i Platanias, precis utanför hotellet. Bra Wi-Fi i hela området, även på stranden, och riktigt bra och kraftfull AC på rummet. Vi saknade INGENTING förutom att få stanna mycket längre då😉önskar vi kan komma tillbaka igen! Rekommenderar detta hotell varmt, ni kommer inte ångra er.

 
2021-12-12

av KungsbackaSteve Kungsbacka, Sverige

Bra hotell

Minoa Palace är ett bra hotell i Platanias. Hotellet består av två områden där en bro över en väg förbinder hotellet. Om du bokar området vid havet är du, så klart, nära vattnet och om du bokar den andra delen är du nära det fina poolområdet. Incheckningen är lite byråkratisk; du får själv fylla i en massa uppgifter på mobilen men enkelt för personalen då du gjort jobbet. Rummen är okey, frukosten riktigt bra och buffen till middagen också riktigt bra. Personalen i restaurangen mycket bra!

 
2019-09-26

av 1943claesjm Falkenberg, Sverige

Perfekt!

Vad mer kan man begära? - Knappast något! Man möts genast av en mycket professionell personal, trevligt bemötande, kunnig och kompetent. Och det gäller all personal! Rummen är stora och väl inredda. Här är det ingen "skokartong", både dusch och badkar plus stora breda sängar. Närheten till stranden är ett stort plus. Behöver man byta badlakan flera gånger är det inget problem. Glöm dock inte badskor då stranden vid vattenbrynet är småstenig. Frukosten intas alldeles ovanför strandkanten, och här finns allt man kan önska sig och lite till. Ja, det går inte att räkna upp allt! Inte för inte är detta ett 5-stjärnigt hotell

 
2019-07-06

av Göran H

Underbart!

Otroligt bra service,alltid hjälpsamma vid minsta problem med ett glatt leende!hade rum med utsikt över pool området som är riktigt nice!välstädat och rent överallt,även om det låg på andra sidan vägen så är havet nära,fantastisk frukost!