Kundomdömen om Triton

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 434 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Personalen
-
Maten

Bekräftad gäst: 2021-07-24


9 av 10

+
Läget och personalen
-
Badrummet

Bekräftad gäst: 2021-07-23


10 av 10

+
Fantastiskt bra läge otroligt trevlig personal speciellt Stella som jobbar i receptionen
-
Kan inte komma på något

Bekräftad gäst: 2021-07-17


10 av 10

+
Personalen och läget!
-

Bekräftad gäst: 2021-07-16


7 av 10

+
Läget, personalen
-
Vet ej

Bekräftad gäst: 2021-07-10


7 av 10

+
Närheten till havet. Rymliga rum.
-
Saker vi saknade var brödrost, bordet på balkongen var något för litet för tre personer. Köksutrustningen var påver. Saknade möjlighet torka ytor, sopa, etc.

Bekräftad gäst: 2021-07-09


5 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-07-09


10 av 10

+
Fräsch pool, trevliga medarbetare, lagom storlek och närheten till havet
-

Bekräftad gäst: 2019-11-03


7 av 10

+
Maten och servicen.
-
Det luktade unket på toaletten och var svårt att få torrt där. Bättre avrinning och torkmöjligheter.

Bekräftad gäst: 2019-11-03


8 av 10

+
Poolområdet, närheten till havet, stor balkong till 2-rumslägenheten. Alla katterna!
-
Lite uppfräschning av rummen.

Bekräftad gäst: 2019-11-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

98% av resenärerna rekommenderar

125 omdömen
Utmärkt
 
74
Väldigt bra
 
44
Bra
 
5
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2020-11-02

Inlägg av beatalinnea

Under all kritik

Vi har verkligen inte höga krav men bemötandet var under all kritik. Otrevliga badvakter som nitiskt skäller ut barn och vuxna hämningslöst. Knappt man vågade andas runt poolområdet. Mycket lyhörda och slitna rum. Gräsklippning i timtals tills 23-tiden sent på kvällarna trots att vi upplyste om att vi hade barn som behövde sova. Känsla av att man är i vägen och till besvär hela tiden. Oserviceminded. Ett leende kommer man långt med men det var aldrig aktuellt. En dag duggregnade det och barnen ville vara i poolen. Vi vuxna var alltid med och vaktade dem. Varpå den kvinnliga badvakten sa att det inte var säkert att vara i poolen. Detta enbart för att hon ville stå och röka i baren och prata med de andra i personalen ist för att vakta. Vi hade absolut inga krav på att någon annan skall vakta våra barn utan det är vårt föräldraransvar men barnen fick raskt gå upp ändå. Tråkig attityd överlag. Synd på ett så bra läge nära stranden och fint poolområde. Kommer aldrig bo där igen. 👎🏼

 
2020-10-26

Inlägg av linan910

Inte ett 4-stjärnigt hotell

Sköna sängar och bra läget men inte gästvänligt alls. På hotellet var det ca 8-10 rum bokade. Vi hade bokat ett rum med ospecifierad utsikt. Fick ett rum mot bakgatan vars balkong inte gick att sitta på på grund av myror men framför allt mygg. Frågade om det gick att få byta till en enrummare mot poolen, men svaret blev att det var fullbokat. Detta var bara skitsnack eftersom vi bodde på hotellet i en vecka och såg alla tomma rum. Tyvärr fanns inte viljan eller lusten att vara serviceminded och få gästerna trivas på hotellet. Sedan tog de 30 Euro för att få ha rummet fram till bussen hämtade för hemresa. Detta trots att stora delar av hotellet var tomt. Bedrövligt. Absolut inte ett 4-stjärningt hotell!! Nästa gång bor vi på Okeanis Golden Resort. Det såg superfint ut och jag hoppas att de har personal som förstår att man faktiskt är till för gästerna och inte till för sig själva.

 
2019-08-03

Inlägg av bjoeri67 Stockholms län, Sverige

Trevligt medelklasshotell

Ett mycket trevligt medelklasshotell. Härligt poolområde med mycket solstolar och parasoller, nära till stranden. Man tar sej lätt till restauranger och supermarket, även nära till bussen som går in till Chania. Lite trångt i duschen och risk för mycket vatten på golvet. Måste säga att sängarna nog var dom skönaste vi har haft i Grekland. Rent och städat både på rummen, poolområdet och i poolerna. Rekommenderar detta hotell.

 
2019-07-03

Inlägg av Ann A Lund, Sverige

Bra för barnfamiljer och pensionärer

Alltid snyggt, rent och välstädat på hotellet och i poolträdgården. God mat i restaurangen. Gott om solsängar, alltid några lediga. Nära till havet med fin sandstrand. Fin strandpromenad in till Chania. Det finns gott om trevliga restauranger inom promenadavstånd.

 
2018-06-30

Inlägg av Vacationer590980

Supertrevlig personal!

Rent och fint på hotellet. Fantastisk service från all personal (städ, receptionen och poolbaren/restaurangen!)! Nära till allt (uttagsautomat, affär, andra restauranger). Havet alldeles inpå knuten. Lugnt, passar barnfamiljer.