Enrumslägenheter

Modernt och personligt inredda enrumslägenheter av varierande storlek med ett kombinerat sov- och vardagsrum med minikök. Kokplattor, kaffebryggare, brödrost, vattenkokare, kylskåp, mikrovågsugn och bra köksutrustning. Extrabädd i bäddsoffa möjlig. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering i laptopstorlek. Bad/dusch och wc. Balkong, terrass, markbalkong eller markterrass. Vissa av lägenheterna på de övre våningsplanet har uteplats som delas med andra lägenheter. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 26-34 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer.

Tvårumslägenheter

Modernt och personligt inredda tvårumslägenheter med separat sovrum samt kombinerat vardagsrum och minikök. Kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare, brödrost, vattenkokare och bra köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Extrabädd i bäddsoffa möjlig. Gratis wifi, luftkonditionering i vardagsrummet och deponeringsbox i laptopstorlek. Bad/dusch och wc. Balkong, terrass, markbalkong eller markterrass. Vissa av lägenheterna på de övre våningsplanet har uteplats som delas med andra lägenheter. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35-36 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer.

Tvårumslägenheter i etage

Modernt och personligt inredda tvårumslägenheter i etage av varierande storlek. Ett sovrum på den övre våningen och ett kombinerat vardagsrum och minikök på entréplanet. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare, brödrost, vattenkokare och bra köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering med ett aggregat på vardera våningsplan och deponeringsbox i laptopstorlek. Bad/dusch och wc (ett badrum på varje våningsplan). Balkong. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 42-51 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.