Fakta om Illetas & Cala Mayor

Äta ute:

Medelpriset för en tvårätters middag är ca 220 kr per person. En öl kostar ca 30 kr.

Transfer:

Från flygplatsen med buss till våra hotell i Illetas och Cala Mayor cirka 15-20 minuter. Transfern sker vanligtvis utan Apollos personal.

Stränder:

Fina sandstränder i Palmabukten. I Illetas finns tre fina badvikar och i Cala Mayor en fin sandstrand.

Nöjen:

Illetas är lugnt med ett fåtal restauranger och barer. I Cala Mayor finns gott om restauranger och barer med lokal touch. Stort nöjesutbud i närliggande Palma med många restauranger, barer och nattklubbar.

Kommunikationer:

Väl utvecklat bussnät över hela ön. Stort utbud av taxibilar och hyrfordon.

Aktiviteter:

Mallorca har mycket att erbjuda den sportintresserade. Stort utbud av vattensporter, t ex windsurfing, paragliding, vattenskidor och dykning. Tennis, golf, ridning, cykling och vandring.

Bra att veta:

De lokala myndigheterna på Balearerna har beslutat om en skatt på hotellövernattningar från och med 1 juli 2016. Läs mer om hotellskatten på Mallorca här.

Extra bagage, exempelvis cykel, golfbag och surfbräda, kostar ca 30 euro tur/retur att ta med på transferbussen (det går inte att boka bara en väg). Avgiften betalas direkt på flygplatsen till våra agenter. Eftersom utrymmet på bussen är begränsat måste du alltid kontakta Apollos resmålspersonal en vecka före ankomst. Telefonnummer står på biljetten.