Resor till Ibiza

  • Ibiza – ön med tusen ansikten
  • Boka en weekendresa till Ibiza
  • Barnvänligt på Ibiza

Viktig information

På grund av rådande omständigheter har vi just nu tyvärr stängt ner möjligheten att boka resor som paketeras själv med flyg + hotell. Däremot kan du nu boka endast hotell med incheckning från och med 1/9-20.

Önskar du få information om när det går att boka självpaketerade resor med både flyg + hotell igen, kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev här.

På resan till Ibiza kan hela familjen njuta av sköna dagar vid några av Spaniens vackraste stränder och badvikar. Här väntar också shopping på små marknader och i modeboutiquer, spännande tapas och ett exklusivt nattliv. Boka en weekendresa till Ibiza i vår och se mandelträden stå i blom eller stanna kvar hela sommaren och utforska öns alla smultronställen.

Fakta om Ibiza

Valuta

Euro (EUR).

Transfer

Från flygplatsen in till Ibiza stad tar det ca 15 minuter med buss.

Stränder

Hela ön är i stort sett kantad av badvikar. De flesta har härlig finkornig sand och många är barnvänliga och långgrunda. Det finns även stränder som består av småsten eller klapperstenar. Stranden Cala d'Hort är lugn, Cala Llonga är en populär strand med gröna omgivningar, medan Cala Mastella har det klaraste vattnet - perfekt för dig som vill snorkla.

Mer fakta

Väder

jan 14°c
feb 14°c
mar 15°c
apr 17°c
maj 20°c
jun 24°c
jul 27°c
aug 28°c
sep 25°c
okt 22°c
nov 18°c
dec 15°c

Res tryggt med Apollo

  • Skydd av paketreselagen
  • Alltid minst 3-stjärniga hotell
  • Nära samarbete med flygbolag och hotell