Houm Plaza Son Rigo

  • Familjevänligt
  • Strandnära
  • Köp till frukost eller halvpension

Houm Plaza Son Rigo är ett familjevänligt lägenhetshotell nära den fina stranden i Playa de Palma. I hotellets grönskande trädgård finns två poolområden, ett för familjer och ett för dig som vill ha mer lugn och ro. Här bor du i fräscha lägenheter och rår om dig själv, men möjligheten finns att köpa till frukost eller halvpension.


Rumstyper

Tvårumslägenheter för 2-4 personer, varav 2 barn. Tvårumslägenheter superior för 2-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 212 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 50 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Houm Plaza son Rigo består av två byggnader med varsitt poolområde. Ett av dem har en lite mer lugnare atmosfär och passar dig som vill ta det lugnt. Vid det andra finns en separat barnpool. Gratis solstolar och parasoller finns vid båda poolerna. Poolhanddukar mot avgift och deposition.

Bufférestaurang och snackbar. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Gratis litet gym. Spa med inomhuspool, jacuzzi och bastu mot avgift. Massage mot avgift. Gratis bordtennis. Biljard och cykeluthyrning mot avgift. Reception som är bemannad dygnet runt. Mellan de olika hotelldelarna är det ca 50 meter. Lokal trafik.

Måltider

Inga måltider ingår.
Frukost och halvpension finns mot tillägg.

Alltid på våra Hotell för barnfamiljer

  • Hög kundnöjdhet
  • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
  • Barnpool eller barnsektion
  • Barnsäng finns (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
  • Wifi i allmänna utrymmen

Alla hotell, Playa de Palma

JS Palma Stay

Unna dig en välbehövlig paus i tillvaron tillsammans med någon du tycker om – utan krav och utan ... stojande barn. På fräscha hotell JS Palma Stay i Ca'n Pastilla tar man nämligen bara emot vuxna gäster. Så, sjunk ner i poolens jacuzzidel eller gå hand i hand ett par minuter ner till den vita, mjuka sandstranden för ett svalkande dopp eller två.

HM Tropical

HM Tropical är ett modernt hotell beläget ett stenkast från stranden och med ett trevligt poolområde på taket. Här bor du i stilrena rum med en fin utsikt över havet. Frukostbuffé ingår i priset och möjlighet att köpa till halvpension finns.

HM Jaime III

HM Jaime III ligger i hjärtat av Palma, på gångavstånd från småbåtshamnen, i ett av de bästa områdena för att strosa runt och omgivet av de mest eleganta butikerna och barerna. Hotellet, som har ett eget spa, ger dig en kosmopolitisk känsla med de senaste konsttrenderna och avantgardistisk inredning.

HM Alma Beach

HM Alma Beach är ett modernt och snyggt inrett hotell med centralt läge i den lilla byn Can Pastilla, strax öster om Palma Stad. Hotellet har två pooler, den ena hittas uppe på taket tillsammans med en läcker takbar. Välkommen!

HM Balanguera

Bara ca 10 minuter från Palma de Mallorcas historiska centrum ligger hotell HM Balanguera. Här kan du ta det lugnt, omgivningarna inbjuder till, det samtligt som stranden och massor av olika aktiviteter finns inom räckhåll.