Houm Plaza Son Rigo

 • Familjevänligt
 • Strandnära
 • Köp till frukost eller halvpension

Houm Plaza Son Rigo är ett familjevänligt lägenhetshotell med en grönskande trädgård och två poolområden, ett för familjer och ett för dig som vill ha mer lugn och ro. Här bor du i fräscha lägenheter och rår om dig själv, men möjligheten finns att köpa till frukost eller halvpension.


Rumstyper

Tvårumslägenheter för 2-4 personer, varav 2 barn. Tvårumslägenheter superior för 2-4 personer, varav 1 barn/2-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 224 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 50 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Houm Plaza son Rigo består av två byggnader med varsitt poolområde. Ett av dem har en lite mer lugnare atmosfär och passar dig som vill ta det lugnt. Vid det andra finns en separat barnpool och passar familjer. Solstolar och parasoller finns att låna vid båda poolerna. Poolhanddukar erbjuds mot en deposition och en avgift.

På hotellet finns en bufférestaurang och en snackbar. Wifi ingår i allmänna utrymmen. Kostnadsfritt litet gym. Spa med inomhuspool, jacuzzi och bastu mot avgift. Massage mot avgift. Bordtennis ingår. Biljard och cykeluthyrning mot avgift. Mellan de olika hotelldelarna är det ca 50 meter.

Måltider

 • Inga måltider ingår

Mot tillägg:

 • Frukost
 • Halvpension

Alltid på våra Hotell för barnfamiljer

 • Hög kundnöjdhet
 • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
 • Barnpool eller barnsektion
 • Barnsäng finns (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
 • Wifi i allmänna utrymmen

Alla hotell, Playa de Palma

Nautic Hotel & Spa

Hotell Nautic Hotel & Spa ligger i Can Pastilla på Mallorca. Hotellets läckra takterrass med loungebar är det perfekta stället att ta det lugnt, njuta och bara vara. San Antonio de la Playas småbåtshamn och den långrunda stranden är inte långt borta, och in till Palma tar du dig enkelt med lokalbussen på mindre än en halvtimme.

Las Arenas

Las Arenas är ett snyggt och stilrent hotell i ljus skandinavisk stil i Can Pastilla, några kilometer utanför Palma stad. Hotellet passar dig som vill bo nära stranden med restauranger och barer runt knuten och Palma stad stora utbud av restauranger, nöjen och shopping inom cykelavstånd.

HM Alma Beach

HM Alma Beach är ett modernt och snyggt inrett hotell med centralt läge i Can Pastilla, strax öster om Palma Stad. Hotellet har två pooler, den ena hittas uppe på taket tillsammans med en läcker takbar. Är du över 18 år? Välkommen till ett härligt hotell bara för vuxna!

HM Tropical

HM Tropical är ett modernt hotell beläget ett stenkast från stranden och med ett trevligt poolområde på taket. Här bor du i stilrena rum med en fin utsikt över havet. Frukostbuffé ingår i priset och möjlighet att köpa till halvpension finns.

JS Palma Stay

Unna dig en välbehövlig paus i tillvaron tillsammans med någon du tycker om – utan krav och utan ... stojande barn. På fräscha hotell JS Palma Stay i Ca'n Pastilla tar man nämligen bara emot gäster över 16 år. Så, sjunk ner i poolens jacuzzidel eller gå hand i hand ett par minuter ner till den vita, mjuka sandstranden för ett svalkande dopp eller två.