Kundomdömen om Houm Plaza Son Rigo

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

68% av resenärerna rekommenderar

253 omdömen
Utmärkt
 
115
Väldigt bra
 
93
Bra
 
22
Mindre bra
 
11
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2023-09-20

av birgitta69 Katrineholm, Sverige

excellent

Alla är vänliga och hjälpsamma ,om det fattas något försöker man fixa det. Städningen är mycket bra det görs varje dag. Maten i matsalen är både goda och många rätter att välja på. Prisvärda både frukosten och middagen. vi har bott på hotellet i 30 år och ångrar oss inte.

 
2022-08-28

av HeidiMVK Stockholm, Sverige

Trevlig personal

Detta hotel var mitt akuta val, med tanke på att vi hade reserverat boende på Virrey finca hotel i Inca där vi bokade 2 rum, men fick senare på kvällen dagen innan att den endast hade 1 rum disponibelt. Hursomhelst, denna hotel ligger ganska centralt och några minuter från Palmas flygplats. Det står att det är 4 stjärnor, men personligen så är det inte mer än 3 stjärnor. Mycket bullrig AC, små hårda sängar. Personalen var mycket trevlig och hjälpsam, vi valde att checka ut dagen efter. Vi fick bra hjälp att ordna med transfer för att ta oss vidare till nästa hotel.

 
2019-09-30

av p0nilss0n Göteborg, Sverige

Strandnära

Ett strandnära lägenhetshotell med närhet till bad, Palma och flygplats. Vår nyrenoverade lägenhet var ljus och fräsch med utsikt mot pool och hav. Busshållplats precis utanför. Flera restauranger i närområdet.

 
2018-07-10

av drakblomman Göteborg, Sverige

Okej men inte mer

Bokat boende för 12 dagar. Dålig engelska hos dem i receptionen och ingen av städerskorna vi träffade kunde engelska. Vi fick byta rum eftersom vårt hade så trist utsikt rätt in i ett stort träd. Det gick att ordna efter några dagar. Lägenheterna är delvis renoverade och helt okej men budgetrenoverade. Skåp och lådor i köket är sneda, kaffekokaren funkade inte, vattenkokarens lock gick inte att öppna mm. Sängarna gnissliga. Bäddsoffan där barnen sov var stenhård. Daglig städning men alltid sandigt på golven. Hela hotellet är inbäddat i massvis med stora träd och buskar vilket leder till massvis med blad, och tallbarr överallt samt en del fågelskit. Kändes inte helt fräscht. Bra läge nära stranden. Det fanns alltid parkering för vår bil. Tyst på kvällar och nätter vilket var skönt. AC fungerade väl. Allra sämst var att majoriteten av hotellgästerna rökte vilket gjorde det svårt stt äta på balkongen och sitta där på kvällarna. Var man än var luktade det rök. Detta hade vi missat när vi bokade hotellet. Kommer inte tillbaka.

 
2017-08-11

av Linda H

Supertrevligt hotell!

Var där i aug 2017. Värmebölja så poolen utnyttjades flitigt. Ett jätteplus för inomhuspoolen som svalkade skönt! Bra med toa och duschmöjligheter i anslutning till inomhus+utomhuspool. Fräsch lght, renoverad dock budgetrenovering. Micro, kyl osv var inte bytt. Sköna mjuka sängar. Frukost superbra! Middag lite varierande kvalité. Fick krydda till det mesta så blev det lite bättre. Supertrevlig kille som höll i underhållning samt tävlingar vid poolområdet för barnen! Jättebra läge nära stranden! Underbar strandpromenad med massa liv och rörelse om kvällarna. Inget lyxhotell men för en barnfamilj som mest badar och inte vill slösa tokmycket pengar kan jag varmt rekommendera detta hotell.