Resor till Palma stad

Palma stad

  • Sol, bad och shopping i Medelhavets pärla
  • Perfekt weekendresmål året om
  • Välj reslängd själv

Res till Palma de Mallorca, de Baleariska öarnas huvudstad, en liten storstad med stor personlighet! Dagarna i Palma stad kan fyllas med allt från svalkande bad, underbar shopping och smarriga tapas – allt finns i staden med smeknamnet Medelhavets pärla. Boka flyg och hotell till Palma stad med Apollo och bestäm själv hur länge du vill vara borta.

Erbjudande: Malaga & Mallorca

Just nu får du 500 kr rabatt på resor Costa del Sol (Malaga) och Mallorca

Njut av våren i Costa del Sol eller Mallorca, avreseperioden är 1/5- 10/11 2024. Boka innan 21/4-2024.

Använd koden "Veckans deal" vid bokning

Lägg in rabattkoden under "uppgifter" längre fram i bokningen
Populära hotell – Palma


Fakta om Palma

Tidsskillnad

Ingen tidsskillnad.

Valuta

Euro (EUR).

Transfer

När du reser hit landar du på Palma de Mallorca flygplats. Transfer från Palma de Mallorca flygplats till Palma tar ca 15 minuter.

Mer fakta

Väder

jan 15°c
feb 15°c
mar 17°c
apr 19°c
maj 22°c
jun 26°c
jul 29°c
aug 30°c
sep 27°c
okt 23°c
nov 19°c
dec 16°c

Alla orter Mallorca

Alcudia & Playa de Muro

Alcudia och Playa de Muro på Mallorcas nordkust är barnfamiljernas absoluta favoritresmål med en sagolik sandstrand som är hela en och en halv mil lång. Sköna omgivningar, många aktiviteter och gångavstånd till det mesta gör våra resor till Alcudia och Playa de Muro mer populära än någonsin.

Cala Millor

Semesterorten Cala Millor ligger på Mallorcas östkust och lockar med en av Mallorcas bästa stränder, ett livligt nattliv och ett brett utbud av härliga aktiviteter.

Playa de Palma

Vill du spendera en avkopplande semester med sol och bad på en av Palmabuktens bästa sandstränder ska du resa till Playa de Palma. Den populära semesterorten ligger inte långt från shopping och stadsliv i Palma och är en bra utgångspunkt för egna strövtåg.

Puerto de Sóller

En resa till Puerto de Sóller bjuder på avkopplande dagar på stranden varvade med naturvandringar bland citron- och apelsinlundar och utflykter till närliggande byar. Välkommen till en av Mallorcas vackraste platser!

Palma Nova & Magaluf

Vill du njuta av fina stränder, god mat, härliga strandpromenader och ett pulserande nattliv ska du resa till Palma Nova och Magaluf på Mallorcas sydkust. Här finns allt du behöver för en komplett semester!