Resor till Palma stad

Palma stad

  • Sol, bad och shopping i Medelhavets pärla
  • Perfekt weekendresmål året om
  • Välj reslängd själv

Res till Palma de Mallorca, de Baleariska öarnas huvudstad, en liten storstad med stor personlighet! Dagarna i Palma stad kan fyllas med allt från svalkande bad, underbar shopping och smarriga tapas – allt finns i staden med smeknamnet Medelhavets pärla. Boka flyg och hotell till Palma stad med Apollo och bestäm själv hur länge du vill vara borta.Fakta om Palma

Tidsskillnad

Ingen tidsskillnad.

Valuta

Euro (EUR).

Transfer

När du reser hit landar du på Palma de Mallorca flygplats. Transfer från Palma de Mallorca flygplats till Palma tar ca 15 minuter.

Mer fakta

Väder

jan 14°c
jan 14°c
feb 14°c
feb 14°c
mar 15°c
mar 15°c
apr 17°c
apr 17°c
maj 20°c
maj 20°c
jun 24°c
jun 24°c
jul 27°c
jul 27°c
aug 27°c
aug 27°c
sep 25°c
sep 25°c
okt 22°c
okt 22°c
nov 18°c
nov 18°c
dec 15°c
dec 15°c

Alla orter Mallorca

Alcudia & Playa de Muro

Alcudia och Playa de Muro på Mallorcas nordkust är barnfamiljernas absoluta favoritresmål med en sagolik sandstrand som är hela en och en halv mil lång. Sköna omgivningar, många aktiviteter och gångavstånd till det mesta gör våra resor till Alcudia och Playa de Muro mer populära än någonsin.

Playa de Palma

Vill du spendera en avkopplande semester med sol och bad på en av Palmabuktens bästa sandstränder ska du resa till Playa de Palma. Den populära semesterorten ligger inte långt från shopping och stadsliv i Palma och är en bra utgångspunkt för egna strövtåg.

Puerto de Sóller

En resa till Puerto de Sóller bjuder på avkopplande dagar på stranden varvade med naturvandringar bland citron- och apelsinlundar och utflykter till närliggande byar. Välkommen till en av Mallorcas vackraste platser!

Palma Nova & Magaluf

Vill du njuta av fina stränder, god mat, härliga strandpromenader och ett pulserande nattliv ska du resa till Palma Nova och Magaluf på Mallorcas sydkust. Här finns allt du behöver för en komplett semester!