Restips_Palma_Stad

Restips för Palma Stad

Palma de Mallorca passar hela världens resenärer. Här trivs både barnfamiljer, nykära och kompisgänget. Vi har samlat restips för Palma stad i alla kategorier. Läs om Palmas bästa restauranger, härliga stränder och bra shopping! 

Boka din resa Palma

Sevärdheter i Palma

Kulturlivet i Palma är omfattande och det finns massvis med sevärdheter värda ett besök. Här finns den mäktiga katedralen La Seu, Mirós konstmuseum och det fantastiska slottet Bellver.

Läs mer om Palmas sevärdheter

Shopping i Palma

Palma vimlar av affärer! Här finns allt från exklusiva märkesbutiker till klädkedjor som Zara, HM och Mango. Många med längre pris än i Skandinavien. Vi har samlat våra bästa shoppingtips i Palma här. 

Hitta shopping i Palma

Palmas bästa restauranger

I Palma finns allt från tapasbarer och restauranger med genuin spansk mat till lyxiga gourmetrestauranger med asiatiska influenser.

Läs mer om Palmas restauranger

Uteliv i Palma stad

Oavsett om du vill gå ut och dansa eller bara en läskande drink med härlig utsikt kommer Palma stad att leverera. Här kan du lyssna på jazz till ditt glas vin, eller dricka drinkar i en stor villa. 

Läs mer om Palmas uteliv

Vandra på Mallorca

Tack vare Palmas exemplariska läge är det ett utmärkt tillfälle att åka på vandringsutflykt på Mallorca under semestern.

Läs om vandringsresor i Palma

Stränder nära Palma

Trots att Palma stad främst är en storstad behöver du inte åka långt för att få känna sand mellan tårna. Här är våra favoritstränder nära Palma! 

Hitta stränder nära Palma stad